Ψάχνει τις καλύτερες λύσεις ο Διαγόρας

Ψάχνει τις καλύτερες λύσεις ο Διαγόρας

Ψάχνει τις καλύτερες λύσεις ο Διαγόρας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 282 ΦΟΡΕΣ

Καθημερινές είναι οι επαφές του προπονητή του Διαγόρα Σάκη Θεοδοσιάδη και της διοίκησης με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Οι παράγοντες θέλουν να κάνουν τις καλύτερες δυνατές επιλογές ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και για τον λόγο αυτό είναι αποφασισμένοι να μην κάνουν βιαστικές κινήσεις.

Μεγάλος στόχος είναι να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα μπορέσει να κάνει αισθητή την παρουσία της στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2. Έχοντας και τον περιορισμό για τους άνω των 25 ετών ποδοσφαιριστές, οι «κυανέρυθροι» ακολουθούν ένα συγκεκριμένο πλάνο και φιλοδοξούν να δημιουργήσουν ένα πολύ αξιόλογο σύνολο το οποίο θα είναι σε θέση να παίζει καλό ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, μέχρι και την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας αναμένεται να έχει κλείσει το μεγαλύτερο κομμάτι του ρόστερ, κάτι που είναι μεγάλος στόχος και της τεχνικής ηγεσίας. Ο κ. Θεοδοσιάδης θέλει να έχει κοντά του στο ξεκίνημα όσο το δυνατόν περισσότερους παίκτες.

Προπονήσεις στον Άγιο Σουλά

Κατά τα άλλα, οι «κυανέρυθροι» που αυτή τη στιγμή είναι στη Ρόδο κάνουν σε καθημερινή βάση προπονήσεις στο γήπεδο του Αγίου Σουλά. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μεταβατικό στάδιο μέχρι και την «κανονική» έναρξη της προετοιμασίας. Παράλληλα οι ποδοσφαιριστές περνούν και από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον Άγιο Σουλά έχουν γίνουν ορισμένες «παρεμβάσεις» προκειμένου να είναι εφικτό να γίνει η προετοιμασία κάτω από τις συνθήκες που επιθυμεί ο προπονητής. Ο Διαγόρας θα αφιερώσει ένα σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας του στο συγκεκριμένο γήπεδο εξάλλου.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”