Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Η πόλη μας μετατρέπεται σε υπαίθρια γκαλερί»

Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Η πόλη μας μετατρέπεται σε υπαίθρια γκαλερί»

Συνεχίζεται το πρόγραμμα «Η πόλη μας μετατρέπεται σε υπαίθρια γκαλερί»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 350 ΦΟΡΕΣ

Το project που υλοποιείται σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΡ και το Κέντρο Πρόληψης «Δίοδος» με θέμα: «Η πόλη μας μετατρέπεται σε υπαίθρια γκαλερί», συνεχίζεται «ανοίγοντας» τη δράση στην ευρύτερη κοινότητα με την αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για φωτογραφίες συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένα σταντ σε 5 κεντρικά σημεία της πόλης και οι οποίες εναλλάσσονται.

Στόχος του συγκεκριμένου πρότζεκτ είναι στις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε να αναδυθούν θετικά συναισθήματα, ενώ παράλληλα το αστικό τοπίο να αποτελέσει εναλλακτικό χώρο ανάδειξης καλλιτεχνικής έκφραση.

Με πρόθεση η δράση να αποκτήσει διαδραστικό χαρακτήρα ανά 3 ημέρες θα αναρτάται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της «Διόδου» μια από τις φωτογραφίες.

«Καλούμε τους πολίτες να σχολιάζουν κάθε φορά (ή όποτε το επιθυμούν) μια σκέψη ή ένα συναίσθημα που τους «γεννιέται» βλέποντας τη φωτογραφία στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης της «Διόδου» https://www.facebook.com/diodos.rhodes (Facebook) ή στο https://www.instagram.com/kentroprolipsisdiodos/ (Instagram)», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κέντρο Πρόληψης «Δίοδος».

Διαβάστε ακόμη

Ριζικές παρεμβάσεις για το κέντρο υπόσχεται ο δήμαρχος

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»