Νεαρός Γερμανός κατηγορείται για βιασμό 14χρονης συμπατριώτισσάς του

Νεαρός Γερμανός κατηγορείται για βιασμό 14χρονης συμπατριώτισσάς του

Νεαρός Γερμανός κατηγορείται για βιασμό 14χρονης συμπατριώτισσάς του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1179 ΦΟΡΕΣ

Την απόπειρα βιασμού της από έναν 19χρονο συμπατριώτη της, κατήγγειλε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, 14χρονη Γερμανίδα με αποτέλεσμα τη σύλληψη και παραπομπή στη δικαιοσύνη του φερόμενου ως δράστη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, το περιστατικό φέρεται να εκτυλίχθηκε σε παραλία στην πόλη της Ρόδου, κοντά στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν προσωρινά η 14χρονη κοπέλα και ο 19χρονος Γερμανός, το βράδυ της 4ης Αυγούστου 2021.

Ο νεαρός, στον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για τα αδικήματα του βιασμού και της γενετήσιας πράξης με ανήλικο που έχει συμπληρώσει τα δεκατέσσερα (14) αλλά όχι τα δεκαπέντε (15) έτη, χθες αργά το μεσημέρι απολογήθηκε, συνοδευόμενος από τον συνήγορό του κ. Στράτο Καρανικόλα, αρνούμενος τα όσα του καταλογίζονται και αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της καταβολής εγγυοδοσίας ποσού 2.000 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης κοπέλας, όλα φέρονται να έγιναν περίπου στις 11.30 το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, 4 Αυγούστου 2021. Η ίδια μετέβη σε κοντινή στο ξενοδοχείο τους παραλία μαζί με τον 19χρονο και εκεί, ο τελευταίος κατηγορείται ότι ενήργησε ασελγείς πράξεις σε βάρος της παρά τη θέλησή της. Η κοπέλα τράπηκε σε φυγή και προχώρησε σε καταγγελία στην αστυνομία, η οποία και ξημερώματα της 5ης Αυγούστου 2021 εντόπισε και συνέλαβε τον 19χρονο.

Ενώπιον της ανακρίτριας όπου βρέθηκε χθες ο νεαρός δήλωσε πως σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε η διάπραξη κάποιου αδικήματος και πολύ δε περισσότερο από αυτά που του καταλογίζονται.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος Γερμανός είπε πως είναι μαθητής και πως ήρθε στο νησί μας με συγγενικά του πρόσωπα για διακοπές και επρόκειτο να αναχωρήσουν για να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, προχθές (5 Αυγούστου).

Στο ίδιο ξενοδοχείο όπου διέμεναν φιλοξενούνταν με τους οικείους της και η ανήλικη κοπέλα με την οποία γνωρίστηκαν και από την πρώτη στιγμή υπήρξε έλξη μεταξύ τους. Ο ίδιος πρόσθεσε πως η κοπέλα του είχε δηλώσει αρχικά ότι είναι συνομήλικη με αυτόν και στη συνέχεια ότι είναι 16 ετών, έχει δηλαδή την ίδια ηλικία με τη φίλη της.

Σε ό,τι αφορά το επίμαχο βράδυ, ο 19χρονος είπε πως συναντήθηκαν στην παραλία και πως για λίγα λεπτά ερωτοτροπούσαν με τη θέλησή της και πως μάλιστα της είχε πει πως ο ίδιος δεν επιθυμούσε να προχωρήσουν σε κάτι άλλο.

Ο αλλοδαπός πρόσθεσε πως ουδέποτε άσκησε ή επιχείρησε να ασκήσει βία σε βάρος της ανήλικης κοπέλας για τον οποιονδήποτε λόγο και πολύ δε περισσότερο για ασελγείς πράξεις και πως ό,τι έγινε (μερικά χάδια και φιλιά στο μάγουλο και στον λαιμό) ήταν με τη συναίνεσή της.

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα, ο 19χρονος Γερμανός αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση ποσού 2.000 ευρώ.

Διαβάστε ακόμη

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας