Θερμή υποδοχή στη Ραφαέλα Σπανουδάκη στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Θερμή υποδοχή στη Ραφαέλα Σπανουδάκη στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Θερμή υποδοχή στη Ραφαέλα Σπανουδάκη στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3091 ΦΟΡΕΣ

Θερμή υποδοχή στην Ραφαέλα Σπανουδάκη επεφύλαξαν στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου, η οικογένεια της, φίλοι και γνωστοί. Κατά την άφιξη της διοργάνωσαν μια μίνι έκπληξη καθώς την υποδέχθηκαν με γαλανόλευκα μπαλόνια και με μια μεγάλη Ελληνική σημαία. Με τον τρόπο αυτό θέλησαν να τη συγχαρούν για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Η αθλήτρια του Γ.Σ. Ηλιούπολης, τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής:
«Δεν υπάρχει μεγαλύτερο δέος από το να εκπροσωπείς τη χώρα σου στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός. Νιώθω ευτυχισμένη και χαρούμενη. Έλαβα μέρος σε δυο αγωνίσματα αρκετά δύσκολα καθώς οι αθλήτριες είναι κορυφαίες σε αυτό το επίπεδο. Ήταν ένα όνειρο ζωής. Αν δεν το βιώσεις δεν μπορείς να το καλάβεις. Για έναν αθλητή δεν υπάρχει μεγαλύτερο. Το ότι το εκπλήρωσα με κάνει πολύ ικανοποιημένη. Ο στίβος πλέον είναι σε άνοδο. Όλα τα παιδιά προσπαθούν πάρα πολύ. Το μόνο κακό είναι ότι οι άλλες χώρες λόγω του ότι έχουνε εγκαταστάσεις και τα χρήματα για να προπονηθούν καλύτερα ανεβαίνουν συνεχώς. Τέσσερα σκαλιά πάνω αυτοί, δυο εμείς».

Η ίδια πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Η συνέχεια θα είναι πιο δυνατή. Μου έδωσε θάρρος ότι προκρίθηκα στις 24 καλύτερες του κόσμου. Έχω του χρόνου δυο παγκόσμια και ένα πανευρωπαΪκό και θέλω να υποσχεθώ ένα μετάλλιο στην Ευρώπη».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.