Πρωταθλητές Ελλάδος στο Beach Volley οι Καρδούλιας και Σπύρου

Πρωταθλητές Ελλάδος στο Beach Volley οι Καρδούλιας και Σπύρου

Πρωταθλητές Ελλάδος στο Beach Volley οι Καρδούλιας και Σπύρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 216 ΦΟΡΕΣ

Ο Γιάννης Καρδούλιας με τον Κώστα Σπύρου και η Αδαμαντία Ζαρκάδα με την Μαριάννα Μπέρμπερη είναι οι πρωταθλητές Ελλάδας Beach Volley στους Έφηβους και στις Νεανίδες αντιστοίχως, καθώς κατέκτησαν την πρώτη θέση στα τελικά της κατηγορίας Κ19 που ολοκληρώθηκαν στην Πρέβεζα και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της Κυανής Ακτής.

Στον τελικό των Νεανίδων, οι Αδαμαντία Ζαρκάδα, Μαριάννα Μπέρμπερη επικράτησαν της Ελένης Δέμη και της Κατερίνας Σακκά με 2-0 (21-18, 21-17) σετ μετά από 43 λεπτά αγώνα.

Να σημειώσουμε πως οι Ροδίτισσες της Τελχινίδας Ειρήνη Κακλαμάνου και Πάολα Σουσάρι κατέλαβαν την 9η θέση στη γενική κατάταξη του τουρνουά.

Εντυπωσιακός ωστόσο με πολλές εναλλαγές στο σκορ ήταν ο τελικός των Εφήβων, με τους Γιάννη Καρδούλια, Κώστα Σπύρου να μένουν ψύχραιμοι στο τάι μπρέικ, φτάνοντας στον τίτλο με 2-1 (17-21, 28-26, 15-10) σετ, αφού έκαναν την ανατροπή στο παιχνίδι που κράτησε μία ώρα. Αντίπαλοί τους ήταν οι Δημήτρης Αστρινάκης και Ιωάννης Σπιταδάκης.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι ήταν δίπλα μας και μας στήριξαν και φυσικά τον προπονητή μας κ. Αλκιβιάδη. Μας βοηθάει πάρα πολύ και χωρίς αυτόν δεν θα τα είχαμε καταφέρει» δήλωσαν μετά τις απονομές οι Καρδούλιας, Σπύρου.

Το χάλκινο μετάλλιο και την τρίτη θέση στην Ελλάδα κατέκτησαν στους Έφηβους οι Αλεξανδρουπολίτες Κυριάκος Κεσκίνης, Ανδρέας Κοντοστάθης και στις Νεανίδες οι Παρασκευή Ζαφειρίου, Ελπίδα Πιτσιγκώνη από την Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”