Συγκινημένη επέστρεψε στην Ελλάδα η Νικόλ Κυριακοπούλου

Συγκινημένη επέστρεψε στην Ελλάδα η Νικόλ Κυριακοπούλου

Συγκινημένη επέστρεψε στην Ελλάδα η Νικόλ Κυριακοπούλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 281 ΦΟΡΕΣ

Με δάκρυα χαράς να γεμίζουν τα μάτια της, αλλά κι ένα λαμπρό χαμόγελο που είχε και πάλι στην αγκαλιά της την τετράχρονη κόρη της εμφανίστηκε προχθές στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Η έμπειρη αθλήτρια του ΑΓΕΣ Κάμειρος 2009 μπορεί να έχει ζήσει πολλές έντονες στιγμές στην καριέρα της, οι οποίες μάλιστα συνοδεύτηκαν με την κατάκτηση ενός μεταλλίου, ωστόσο η συμμετοχή κι ένα καλό πλασάρισμα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο ήταν για εκείνη αυτό που επιζητούσε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

«Θα μπορούσα να μην ήμουν καν εκεί. Η χρονιά θα μπορούσε να είχε πάει χαμένη, όταν έμεινα 14 ημέρες στο σπίτι άρρωστη από τον κορωνοϊό ή όταν λίγο αργότερα τραυματίστηκα. Τελικά έφτασα στο Μισάτο κι ήμουν τόσο ευτυχισμένη. Δεν με ενοχλούσε ούτε ο εγκλεισμός, ούτε το φαγητό που σε κάποιους δεν άρεσε τόσο. Ζούσα τη στιγμή στους τέταρτους Ολυμπιακούς της καριέρας μου. Και επέστρεψα από το Τόκιο με την όγδοη θέση.

Οπότε τα δάκρυα χαράς που έχω τώρα οφείλονται στην αποφόρτιση από την πίεση που είχαν δημιουργήσει οι συνθήκες της σεζόν. Ο τελικός θα μπορούσε να είχε πάει καλύτερα, ωστόσο αποδείχθηκε ότι η απόφαση των διοργανωτών να πάνε τον πήχη από το 4,50 μ. στο 4,70 μ., ήταν λανθασμένη. Και μέσα σε όλα αυτά ακούγαμε όλα όσα συνέβαιναν στην Ελλάδα με τις φωτιές. Πραγματικά ανείπωτη η τραγωδία».

Η Νικόλ Κυριακοπούλου, άκουσε τα λόγια της προέδρου της Ομοσπονδίας, Σοφίας Σακοράφα, που την ευχαρίστησε για την προσπάθεια που κατέβαλε στη διοργάνωση και την παρότρυνε να συνεχίσει με το ίδιο πάθος και ζήλο, που αποτελούν πρότυπο για τα νεότερα παιδιά.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.