Στίβος: Στον… αέρα οι μετακινήσεις των Αιγαιοπελαγίτικων

Στίβος: Στον… αέρα οι μετακινήσεις των Αιγαιοπελαγίτικων

Στίβος: Στον… αέρα οι μετακινήσεις των Αιγαιοπελαγίτικων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 173 ΦΟΡΕΣ

Δεν ξεκίνησε καλά η οργάνωση των Αιγαιοπελαγίτικων Αγώνων Στίβου, προγραμματισμένων φέ-τος να γίνουν στη Χίο το σαββατοκύριακο 9-10 Οκτωβρίου.

Αυτό αφορά το οικονομικό σκέλος της διοργάνωσης και κυρίως το ποσό εκείνο των 15.000 ευρώ για τη μετακίνηση των δωδεκανησιακών αποστολών, αλλά και των 5.000 ευρώ όσον αφορά αυτήν των συλλόγων από τις Κυκλάδες. Ενώ η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είχε αποφασίσει να ενισχύσει με τα παραπάνω ποσά τους αγώνες ώστε να διεξαχθούν χωρίς κανένα πρόβλημα, εντούτοις φαίνεται ότι προέκυψε θέμα με την τελική έγκριση από τον φορέα διαχείρισης των οικονομικών, γιατί αυτοί δεν πραγματοποιούνται εντός των ορίων του Νοτίου Αιγαίου.

Έτσι, οι διοργανωτές ενημερώθηκαν πως τα 20 χιλιάρικα δεν θα δοθούν, γι’ αυτό αναζητείται λύση και μια εναλλακτική όσο γίνεται νωρίτερα. Ήδη από βδομάδας είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν εξελίξεις κι αν δεν λυθεί το πρόβλημα, τότε θ’ αναγκαστούν τα σωματεία ή οι γονείς των αθλητών-αθλητριών από Δωδεκάνησα και Κυκλάδες να καλύψουν τα έξοδα μετακίνησης.

Αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι ο αριθμός των συμμετεχόντων θα μειωθεί σημαντικά κι έτσι οι αγώνες θα γίνουν απλώς για να… γίνουν. Θα πρέπει ν’ αναφερθεί πως η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου δεν φέρει ευθύνη για την παραπάνω εξέλιξη, αφού δεν είναι πια στο χέρι της η τελική έγκριση του ποσού για τη διεξαγωγή των αγώνων.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”