Διαγόρας: Δικός του ο 19χρονος Σάιμπερτ

Διαγόρας: Δικός του ο 19χρονος Σάιμπερτ

Διαγόρας: Δικός του ο 19χρονος Σάιμπερτ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 246 ΦΟΡΕΣ

Με την απόκτηση του 19χρονου Νίκου Σάιμπερτ συνέχισε και χθες την ενίσχυση του ο Διαγόρας.

Οι «κυανέρυθροι» προσπαθούν να ολοκληρώσουν κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ρόστερ τους το οποίο θα έχει έντονο το νεανικό στοιχείο. Μετά την μη αδειοδότηση που δεν τους επιτρέπει να έχουν περισσότερους από τρεις παίκτες άνω των 25 ετών, η ομάδα του νησιού μας έχει ρίξει το βάρος της στην απόκτηση κυρίως νέων παικτών. Ο Σάιμπερτ έπαιζε μέχρι και πρόσφατα στην Κ19 του Άρη Θεσσαλονίκης και θεωρείται ένας εξελίξιμος παίκτης που μπορεί να αναδειχθεί μέσα από τον Διαγόρα.

Η ανακοίνωση των «κυανέρυθρων» αναφέρει τα ακόλουθα:
«H ΠΑΕ Γ.Σ. Διαγόρας 1905 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Νίκο Σάιμπερτ. Είναι 19 ετών, προέρχεται από την ομάδα Κ19 του Άρη και αγωνίζεται στη θέση του πλάγιου αριστερού αμυντικού μέσου.

Ο προπονητής κ. Σάκης Θεοδοσιάδης πιστεύει πολύ στη διάθεση και τον ενθουσιασμού του παίκτη, που θα έχει την ευκαιρία να δείξει τις ικανότητες του στο πρωτάθλημα της “Super League 2”. Ο Σάιμπερτ βρίσκεται ήδη στη Ρόδο κι έχει ξεκινήσει την προετοιμασία.

-Η ΠΑΕ τον καλωσορίζει και του εύχεται πάνω από όλα υγεία και πολλές επιτυχίες!».

Κατά τα άλλα, οι προπονήσεις συνεχίζονται στο γήπεδο του Αγίου Σουλά. Το ρόστερ σιγά σιγά «γεμίζει» και οι ρυθμοί σταδιακά θα αυξάνονται ενώ το επόμενο διάστημα η ομάδα θα χρησιμοποιήσει και άλλα γήπεδα για την προετοιμασία της.

Σήμερα η συγκέντρωση των Νέων
Σήμερα θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση για την ομάδα των Νέων με τους γονείς των παιδιών. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 7μ.μ. στη λέσχη του συλλόγου. Θα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, σχετικά με τον προγραμματισμό της νέας περιόδου και θα γίνει από τον Τεχνικό Διευθυντή της ΠΑΕ κ. Μάκη Σιδηρόπουλο.

Θα παραβρεθούν, ο προπονητής της ανδρικής ομάδας κ. Σάκης Θεοδοσιάδης, ο γυμναστής των ανδρών κ. Κυριάκος Γιάγκου, ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Κ19 κ. Βασίλης Αθανασίου, ο προπονητής της ίδιας ομάδας κ. Γιάννης Αρχοντούλης, ο γυμναστής κ. Παναγιώτης Σαχινίδης, ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας ποδοσφαίρου του Διαγόρα κ. Αγαπητός Αμπελάς, όπως και ο προπονητής των Υποδομών κ. Μιχάλης Ρίζος.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”