Football League 2: Πολλή δουλειά καθημερινά στη «Ρόδο»

Football League 2: Πολλή δουλειά καθημερινά στη «Ρόδο»

Football League 2: Πολλή δουλειά καθημερινά στη «Ρόδο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 424 ΦΟΡΕΣ

Με προπονήσεις, οι οποίες διεξάγονται σε καθημερινή βάση, συνεχίζεται η προετοιμασία της «Ρόδου» ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «πράσινοι» δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό υπό τις οδηγίες του Σωτήρη Αντωνίου, στοχεύοντας να δημιουργήσουν βέβαια ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα μπορεί να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο δύσκολο πρωτάθλημα.

Τα «ελάφια» θα συνεχίσουν το πρόγραμμα τους στη Ρόδο μέχρι και την προσεχή Τρίτη. Την επόμενη ημέρα το πρωί θα αναχωρήσουν για τις Σέρρες όπου μάλιστα θα προπονηθούν το απόγευμα.
Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο φιλικό της χρονιάς είναι προγραμματισμένο να γίνει την Πέμπτη 19 Αυγούστου και αντίπαλος θα είναι ο Πανσερραϊκός.

Προπονήσεις στο «Καλλιπάτειρα»

Τις τελευταίες ημέρες οι προπονήσεις διεξάγονται στο Ενωσιακό γήπεδο στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλλιπάτειρα. Ο πρόσφατα ανακαινισμένος αγωνιστικός χώρος είναι ότι καλύτερο μπορούν να βρουν οι «πράσινοι» την περίοδο αυτή. Για τον λόγο αυτό επέλεξαν το συγκεκριμένο γήπεδο για να κάνουν τις προπονήσεις οι οποίες είναι εναλλάξ «μονές» και «διπλές». Το πολύ ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχει κανένα σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή Σωτήρη Αντωνίου.

Απολαμβάνουν το ρεπό τους

Την ευκαιρία να πάρουν μερικές ανάσες θα έχουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της Ρόδου. Και αυτό διότι και λόγω της ημέρας (ανήμερα της Παναγιάς) τους χορηγήθηκε ρεπό. Άπαντες θα επιστρέψουν στο πρόγραμμα από αύριο.

Τιμητική πρόσκληση για τον Bakary N’ Diaye

Πρόσκληση από την Εθνική ομάδα της χώρας του προκειμένου να συμμετάσχει στα προκριματικά του Π.Κ. δέχθηκε ο Bakary N’Diaye. Ο ποδοσφαιριστής της Ρόδου θα έχει την ευκαιρία να ενισχύσει την Εθνική Μαυριτανίας.

Στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν τα “ελάφια” αναφέρονται τα ακόλουθα: «Σήμερα (σ.σ. χθες) η ΡΟΔΟΣ παρέλαβε την άκρως τιμητική πρόσκληση συμμετοχής στην Εθνική ομαδα της Μαυριτανίας του ποδοσφαιριστή μας Bakary N’Diaye. Ο παίκτης θα λείψει για τη συμμετοχή του στα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλου. Φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο της χώρας του».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.