Ο εγγονός του Μίσιου στον Δωριέα!

Ο εγγονός του Μίσιου στον Δωριέα!

Ο εγγονός του Μίσιου στον Δωριέα!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 585 ΦΟΡΕΣ

Σε μια πολύ σημαντική κίνηση προχώρησε ο Δωριέας. Ο ιστορικός σύλλογος ξεκινάει τμήμα μάρκετινγκ με υπεύθυνο μάλιστα τον εγγονό του Γαβριήλ Μίσιου.

Ο τελευταίος υπήρξε ιδρυτής των «κιτρινόμαυρων» και παλιά εξέχουσα προσωπικότητα του νησιού της Ρόδου. Ο εγγονός του που κάνει διακοπές στο νησί μας ήρθε σε συμφωνία με τον πρόεδρο του συλλόγου Τάσο Βογιατζόγλου. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε χθες η διοίκηση του Δωριέα για το θέμα αυτό, αναφέρονται τα ακόλουθα:

«Ο Δωριέας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τους φίλους του συλλόγου ότι δημιουργεί τμήμα marketing και δημοσίων σχέσεων, στο οποίο αναθέτει ως υπεύθυνο τον Μίσιο Νεκτάριο, εγγονό του ιδρυτή μας Μίσιου Γαβριήλ. Ο Μίσιος Νεκτάριος εργάζεται ως διευθυντικό στέλεχος management πολυεθνικής εταιρείας».

Ο πρόεδρος του Δωριέα Τάσος Βογιατζόγλου (δεξιά) με τον νέο υπεύθυνο του τμήματος  μάρκετινγκ του συλλόγου Νεκτάριο Μίσιο
Ο πρόεδρος του Δωριέα Τάσος Βογιατζόγλου (δεξιά) με τον νέο υπεύθυνο του τμήματος μάρκετινγκ του συλλόγου Νεκτάριο Μίσιο

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”