Γιάννης Κυπριώτης: «Θέλουμε να μάθουμε άμεσα τι θα ισχύσει!»

Γιάννης Κυπριώτης: «Θέλουμε να μάθουμε άμεσα τι θα ισχύσει!»

Γιάννης Κυπριώτης: «Θέλουμε να μάθουμε άμεσα τι θα ισχύσει!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 352 ΦΟΡΕΣ

Να μάθουν το συντομότερο δυνατόν τι θα ισχύσει όσον αφορά τα υγειονομικά πρωτόκολλα ενόψει της νέας χρονιάς, περιμένουν οι παράγοντες των ερασιτεχνικών ομάδων της περιοχής μας. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση που έκανε χθες στην «Αθλητική Ροδιακή», ο γενικός αρχηγός της ΑΕ Κατταβιάς Γιάννης Κυπριώτης.

Αναφερόμενος στο θέμα αυτό, τόνισε τα ακόλουθα: «Είναι ένας μεγάλος προβληματισμός για το τι θα ισχύσει ενόψει της νέας χρονιάς. Θα παίξουν μπάλα μόνο οι εμβολιασμένοι; Και αν όχι; Θα μπουν όλοι στη διαδικασία των τεστ; Τι θα κάνουμε; Τα ερωτήματα αυτά είναι πολύ βασικά πιστεύω για όλους τους ερασιτέχνες παράγοντες και καλό είναι να λάβουμε το συντομότερο δυνατόν απαντήσεις. Για να μπορούμε έτσι να κάνουμε τον προγραμματισμό μας».

Από εκεί και πέρα, αναφερόμενος στην ομάδα του, είπε τα εξής;
«Ο ρεαλιστικός μας στόχος είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία και από εκεί και πέρα ό,τι ήθελε προκύψει. Αναπληρώσαμε τα κενά με ορισμένους παίκτες που γνωρίζαμε βέβαια. Και ορισμένους όμως που δεν γνωρίζαμε γιατί έρχονται από την υπόλοιπη Ελλάδα. Θέλουμε να τους μάθει το νησί της Ρόδου μέσα από την απόδοσή τους μέσα στα γήπεδα. Από εκεί και πέρα είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε. Περιμένουμε να γίνει ξανά ο διαχωρισμός των ομίλων για να μάθουμε τους αντιπάλους μας. Θέλω να πιστεύω ότι το πρωτάθλημα θα γίνει αυτή τη φορά κανονικά».

Σε εξέλιξη η προετοιμασία
Στα καθαρά αγωνιστικά ζητήματα, η προετοιμασία της ομάδας διεξάγεται κανονικά με προπονήσεις οι οποίες πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Καλλιπάτειρα» σε καθημερινή βάση. Οι απουσίες ακούνε στα ονόματα των Αθανασόπουλου, Καραμηνά και Μαριεττάκη οι οποίοι για διάφορους λόγους θα ενσωματωθούν με τους υπόλοιπους τις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”