Μπαίνει μπροστά ο ΣΕΓΑΣ για τις μετακινήσεις των Αιγαιοπελαγίτικων

Μπαίνει μπροστά ο ΣΕΓΑΣ για  τις μετακινήσεις των Αιγαιοπελαγίτικων

Μπαίνει μπροστά ο ΣΕΓΑΣ για τις μετακινήσεις των Αιγαιοπελαγίτικων

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 159 ΦΟΡΕΣ

Σε συνεννόηση με τους εμπλεκόμενους φορείς της διοργάνωσης και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου αναμένεται να ξεπεραστεί το πρόβλημα χρηματοδότησης των αποστολών από Δωδεκάνησα και Κυκλάδες.

Μια αχτίδα …φωτός κι αισιοδοξίας σχετικά με την κάλυψη των μετακινήσεων συλλόγων από Δωδεκάνησα και Κυκλάδες για τους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες φαίνεται πως έγινε ορατή εδώ και κάποιες μέρες. Ενώ στην αρχή, αν και πάρθηκε η σχετική απόφαση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, δεν εγκρίθηκε τα ποσό των 20 χιλιάδων ευρώ εξαιτίας του ότι οι αγώνες δεν γίνονται εντός των γεωγραφικών ορίων της, εντούτοις ο ΣΕΓΑΣ πάει να διευθετήσει όπως πρέπει το θέμα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, ζητήθηκε από την οικονομική υπηρεσία της Περιφέρειας να συνταχθεί το απαραίτητο συμφωνητικό με τις παροχές ανά φορέα προς τη διοργάνωση κι από κει και πέρα να πραγματοποιηθούν οι απαραίτητες κινήσεις τελικής έγκρισης του ποσού.

Αν όλα πάνε καλά, τότε το ζήτημα θα είναι… τυπικό κι έτσι θα μετακινηθούν χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα οι σύλλογοι προς τη Χίο, όπου και θα γίνουν οι αγώνες το διήμερο 9-10 Οκτωβρίου.

Σε περίπτωση που δεν γινόταν αυτή η κίνηση από τον ΣΕΓΑΣ, τότε οι αθλητές και οι αθλήτριες θα κάλυπταν τα έξοδά τους είτε από την τσέπη τους είτε μέσω των συλλόγων και θα μειώνονταν έτσι δραματικά οι συμμετοχές στους αγώνες.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”