Ίκαρος Τριπολίτης: «Μετανιώνω που έφυγα από τον ΠΑΟΚ»

Ίκαρος Τριπολίτης: «Μετανιώνω που έφυγα από τον ΠΑΟΚ»

Ίκαρος Τριπολίτης: «Μετανιώνω που έφυγα από τον ΠΑΟΚ»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2969 ΦΟΡΕΣ

Για την απόφαση που πήρε να σταματήσει το ποδόσφαιρο και να ασχοληθεί με την προπονητική, αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Ίκαρος Τριπολίτης.

Ο έμπειρος παίκτης μίλησε επίσης για τις ομάδες της καρδιάς του, τον προπονητή που …τον ανακάλυψε και έστειλε και το δικό του μήνυμα στους πιτσιρικάδες που θέλουν να σταδιοδρομήσουν στον χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου:
«Πήρα την απόφαση να σταματήσω για να ασχοληθώ με την προπονητική. Εφόσον υπάρχουν και αρκετά νεαρά παιδιά πήρα την απόφαση να αποσυρθώ. Δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Μπορούσα να παίξω άλλα δυο-τρία χρόνια. Προτίμησα να το κάνω τώρα όμως για να μην τρέχω μετά με τα μαθήματα της σχολής».

Αναφερόμενος στην όλη διαδρομή του στο τοπικό είπε:
«Υπήρξαν καλές και κακές στιγμές. Χαμόγελα, λύπες και πολλές φιλίες που τις έχω και εκτός γηπέδου. Οι καλές στιγμές είναι οι περισσότερες. Οι κακές ήταν ελάχιστες και πάλι τις αντιμετώπισα όπως έπρεπε. Η ομάδα που ξεχωρίζω είναι σίγουρα ο Ορφέας. Εκεί που έκανα τα πρώτα μου βήματα.

Τις συμμετοχές σε Εθνικές κατηγορίες, τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα που έχω κατακτήσει τα οφείλω στον σύλλογο αυτό και στον Ντίνο Σαλονικιό. Αυτός είναι ο άνθρωπος που με …ανακάλυψε και μου έδωσε το κίνητρο να ασχοληθώ εντατικά. Επίσης ο Ιάλυσος αλλά και η Ρόδος είναι δυο ακόμα ομάδες που έχω μέσα στην καρδιά μου».

Σε ερώτηση για το αν νιώθει κάποια πικρία για το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να κάνει μεγάλη επαγγελματική καριέρα, απάντησε ως εξής:
«Στην ηλικία που ήμουν εγώ ήταν ελάχιστοι μάνατζερ και δεν είχα κάποιον να με καθοδηγήσει. Ό,τι έκανα το έκανα ουσιαστικά μόνος μου. Με τη συμπαράσταση του Νίκου του Μανικού αλλά και του κ. Μιχάλη Δράκου που μου έδωσε το έναυσμα να δω το ποδόσφαιρο από άλλη οπτική.

Έχω μετανιώσει πολύ που δεν έκατσα να ασχοληθώ σοβαρά με τον ΠΑΟΚ όταν είχα πάει πάνω στη Θεσσαλονίκη. Έκατσα έξι μήνες και ξαφνικά ένα πρωινό απλώς έφυγα. Το έχω μετανιώσει πάρα πολύ. Ήμουν πιτσιρικάς. Είχα μπλέξει και με μια γυναίκα και καταλαβαίνεις. Τα παράτησα και γύρισα…».

Ο ίδιος θέλησε να δώσει και μια συμβουλή στους πιτσιρικάδες:
«Αν αγαπάνε κάτι πραγματικά και είναι το ποδόσφαιρο, να το ακολουθήσουν και να μην ακούσουν τίποτε άλλο. Είναι η καριέρα τους και το αύριο γι’ αυτούς. Προσωπικά ακόμη χτυπάω το κεφάλι μου που δεν ασχολήθηκα σοβαρά επαγγελματικά».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή