Συγγενείς και φίλοι του Μερκούρη Νικολέττου θα προσευχηθούν για τη σωτηρία του

Συγγενείς και φίλοι  του Μερκούρη Νικολέττου θα προσευχηθούν για τη σωτηρία του

Συγγενείς και φίλοι του Μερκούρη Νικολέττου θα προσευχηθούν για τη σωτηρία του

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 19765 ΦΟΡΕΣ

Μάχη για τη ζωή του δίνει ο 26χρονος Ροδίτης στην εντατική του νοσοκομείου μας

Θερμές ευχαριστίες σε όλο τον κόσμο για τη συμπαράσταση και τη στήριξή τους στις κρίσιμες στιγμές που περνά ο 26χρονος Ροδίτης Μερκούρης Νικολέττος, το παλικάρι όπου τραυματίστηκε εξαιρετικά σοβαρά το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Ρόδου-Καλλιθέας, όταν όχημα που οδηγούσαν τουρίστες του έκοψε τον δρόμο, απευθύνει ο αδελφός του Αντώνης Νικολέττος, μέσω της «Ροδιακής».

«Ξέρουμε ότι τα πράγματα είναι κρίσιμα και ότι η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ επιβαρυμένη, αλλά εμείς ελπίζουμε και πιστεύουμε στον Θεό και σε ένα θαύμα Του» - είπε χθες μιλώντας στη «Ροδιακή» ο αδελφός του Αντώνης.

Είναι δυνατό παιδί ο αδελφός μου, δίνει εδώ και μέρες τη δική του μάχη, αλλά είναι ένας άνθρωπος που είναι μαχητής και δεν τα παρατάει εύκολα. Γι’ αυτό κι εγώ καλώ όλο τον κόσμο, να προσευχηθεί μαζί μας. Να ανάψει ένα κεράκι για τη σωτηρία του.

Κι όσοι θέλουν μπορούν αν έρθουν στη μεταμεσονύχτια λειτουργία στο εκκλησάκι του Ταξιάρχη, που βρίσκεται κοντά στο νέο Νοσοκομείο, τη Δευτέρα 23 Αυγούστου στις 10 το βράδυ.
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω κι όλο τον κόσμο, που ανταποκρίθηκε αμέσως στο κάλεσμα για προσφορά αίματος που κάναμε πριν από μερικές ημέρες.
Δεκαπέντε φιάλες αίματος ζητήσαμε και προσφέρθηκαν τελικά πάνω από 80(!) – επισήμανε ο ίδιος.

Το τροχαίο δυστήχημα σημειώθηκε το βράδυ της 14ης Αυγούστου, στο 3ο χιλιόμετρο της Ρόδου – Καλλιθέας (έξω από το σούπερ μάρκετ ΑΒ) όταν όχημα που οδηγούσαν Ιταλοί τουρίστες, έκοψε τον δρόμο στην πορεία της μοτοσικλέτας που οδηγούσε ο Μερκούρης Νικολέττος 26 ετών.
Από τη σύγκρουση που ήταν σφοδρότατη, έχασε τη ζωή του ο συνεπιβάτης του αυτοκινήτου (38χρονος τουρίστας) και τραυματίστηκαν άλλα τρία ακόμα άτομα.

Διαβάστε ακόμη

Ανοικτός για το κοινό ο ξενώνας της Αγίας Αικατερίνης στη Μεσαιωνική Πόλη

Θα ολοκληρωθούν οι εργασίες στην Ακρόπολη της Ρόδου

Κοινή επιστολή του δημάρχου Ρόδου και του προέδρου του ΙΣΡ για τη διευθέτηση των περικοπών που υφίστανται οι εργαστηριακοί γιατροί

Καθορίστηκαν τα εκλογικά τμήματα στα οποία θα ψηφίσουμε στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Συνεδρίασε το συντονιστικό για τη δασοπροστασία των νησιών

Από 4 έως 7 Ιουλίου οι «Διάλογοι της Νισύρου»

«Μάνες της τέχνης» - Πρωτότυπη εκδήλωση στο ΚΑΠΗ Δήμου Ρόδου αύριο με αφορμή τη γιορτή της μητέρας