ΠΑΕ Ρόδος: Πολλή δουλειά σε μια μαγευτική τοποθεσία

ΠΑΕ Ρόδος: Πολλή δουλειά σε μια μαγευτική τοποθεσία

ΠΑΕ Ρόδος: Πολλή δουλειά σε μια μαγευτική τοποθεσία

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 827 ΦΟΡΕΣ

Σε μια εξαιρετική τοποθεσία, πάνω στο Πήλιο συνεχίζουν την προετοιμασία τους οι παίκτες της Ρόδου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι «πράσινοι» έχουν μπει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, όπου ουσιαστικά θα γίνει το μοντάρισμα ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο τεχνικός Σωτήρης Αντωνίου και οι συνεργάτες του δουλεύουν συστηματικά με τους παίκτες έχοντας ως κύριο στόχο να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2. Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ καλό και οι ποδοσφαιριστές έχουν αφοσιωθεί στην προπόνησή τους. Ένας εξάλλου από τους σημαντικούς λόγους που η ομάδα αποφάσισε να φύγει εκτός Ρόδου έχει να κάνει και με τη συγκέντρωση των παικτών. Στο Πήλιο το μόνο που έχουν στο μυαλό τους όλοι είναι η προπόνηση.

Υπέγραψαν άλλοι δύο ποδοσφαιριστές
Άλλοι δυο παίκτες υπέγραψαν τα νέα τους συμβόλαια συνεργασίας. Πρόκειται για τον Θοδωρή Μίγγο που είχε συμφωνήσει πριν από μερικές ημέρες αλλά και τον Ιάσονα Μπότο, έναν νεαρό ποδοσφαιριστή. Οι δύο ανακοινώσεις των «πρασίνων» αναφέρουν τα ακόλουθα:

Για τον Μπότο:
«Ο Ιάσων Μπότος είναι από σήμερα παίκτης της Ρόδου. Ξεκίνησε από την ομάδα ΔΙΑΝΑ Ηλιούπολης. Πέρασε ακόμα από ΑΕΚ, Βυρωνα, Go ahead Εagles u21 Ολλανδίας και Αστέρα Ρεθύμνου. Είναι ένα ανερχόμενο ποδοσφαιρικό ταλέντο και η Ρόδος ελπίζει πολλά στις δυνατότητές του. Του ευχόμαστε να δείξει την αξία του μέσα στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο».

Για τον Μίγγο:
«Παίκτης που ξεκίνησε από τις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού, έπαιξε στην πρώτη ομάδα του τριφυλλιού και κατόπιν αγωνίστηκε στην Καλλιθέα. Αγωνίστηκε ακόμη στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και στον ΟΦΗ. Φέτος, σε ηλικία 23 χρόνων κάνει ένα δυναμικό νέο ξεκίνημα με το ελάφι στο στήθος. Ευχόμαστε στον Θοδωρή να δώσει αυτά που ο ίδιος, οι φίλοι του κι εμείς περιμένουμε για να δούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, τη Ρόδο εκεί που της αξίζει…»

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.