Μέσα στον Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει το Κτηματολόγιο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του αντιδημάρχου Ρόδου Σ. Καρίκη

Μέσα στον Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει το Κτηματολόγιο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του αντιδημάρχου Ρόδου Σ. Καρίκη

Μέσα στον Σεπτέμβριο θα λειτουργήσει το Κτηματολόγιο, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του αντιδημάρχου Ρόδου Σ. Καρίκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 556 ΦΟΡΕΣ

Μέσα στον Σεπτέμβριο εκτιμά ο Αντιδήμαρχος Ρόδου και επί πολλά χρόνια δικηγόρος κ. Στράτος Καρίκης ότι θα λειτουργήσει το Κτηματολόγιο, λέγοντας πάντως ότι δεν έχει ξανασυμβεί στη χώρα τέτοια θεμελιώδης υπηρεσία να κλείσει για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα!

Συγκεκριμένα, ερωτηθείς χθες σχετικά, δήλωσε ότι σύμφωνα με την πληροφόρηση που έχει, οι εργασίες προχωρούν και εντός του Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει.

Ο κ. Καρίκης δεν παρέλειψε για ακόμα μία φορά να πει ότι ο Δήμος έχει κάνει τα πάντα προς αυτή την κατεύθυνση, οι πολίτες όμως ταλαιπωρούνται αφάνταστα και η κατασταση δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Όπως είπε, δεν είναι μόνο οι δικηγόροι και οι μηχανικοί αυτή τη στιγμή που έχει σταματήσει εντελώς η δουλειά τους, είναι ένα ολόκληρο νησί που δεν μπορεί να κάνει καμία ενέργεια και αυτό έχει τεράστιες οικονομικές συνέπειες.

Όπως εξήγησε, για ακόμα μία φορά, όσο και να μην φαίνεται στην επιφάνεια, στην ουσία όμως ένας πολίτης δεν μπορεί να κάνει οτιδήποτε έχει σχέση με την περιουσία του, το κτηματολόγιο, την εκμετάλλευση της περιουσίας του, τη μεταβίβαση στα παιδιά του, και γενικά οτιδήποτε σχετίζεται μ’ αυτό.

Είναι ίσως από τις πιο καίριες υπηρεσίες, στην Ελλάδα και μάλιστα όπως είπε ο ίδιος δεν έχει ξανασυμβεί αυτό το πράγμα, να κλείσει δηλαδή Κτηματολόγιο σχεδόν για ένα έτος ή υποθηκοφυλακείο. «Άρα, όλοι ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ο Δήμος έχει κάνει παραπάνω από αυτά που μπορεί», κατέληξε ο κ. Καρίκης.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο