Ρόδος: Νύχτα Θρίλερ με καταδίωξη μεθυσμένων τουριστών που έκλεψαν ταξί και έκαναν βόλτες στην πόλη

Ρόδος: Νύχτα Θρίλερ με καταδίωξη μεθυσμένων τουριστών που έκλεψαν ταξί και έκαναν βόλτες στην πόλη

Ρόδος: Νύχτα Θρίλερ με καταδίωξη μεθυσμένων τουριστών που έκλεψαν ταξί και έκαναν βόλτες στην πόλη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 10310 ΦΟΡΕΣ

Συνελήφθησαν σε χρόνο ρεκόρ από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρόδου

Ένα απίστευτο περιστατικό διαδραματίστηκε τα ξημερώματα στο νησί της Ρόδου με πρωταγωνιστές δύο Τσέχους τουρίστες οι οποίοι άρπαξαν το ταξί που τους μετέφερε στην πόλη της Ρόδου από το Φαληράκι, όταν ο ταξιτζής στάθμευσε προκειμένου να τους προσφέρει βοήθεια επειδή είχαν κάνει εμετό.

Οι δύο νεαροί, εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης κατέβηκε και πήγε στο πορτ παγκάζ προκειμένου να τους φέρει χαρτί και νερό που ζήτησαν, κάθισαν στη θέση του οδηγού και... πάτησαν γκάζι!

Μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ ο πρόεδρος του συνδέσμου ιδιοκτητών ταξί Ρόδου κος Θεοδόσης Καστανίδης, υποστήριξε ότι κανείς δεν γνωρίζει ποια θα ήταν η κατάληξη αυτής της περιπέτειας, αν οι αστυνομικές αρχές Ρόδου (υποδιεύθυνση ασφάλειας) δεν λειτουργούσαν τόσο γρήγορα και μεθοδικά.

«Το δρομολόγιο του τρόμου ξεκίνησε λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα από το Φαληράκι – σημείωσε ο κος Καστανίδης. Ο οδηγός σταμάτησε το όχημα στο ύψος του Ροδινιού όταν διαπίστωσε ότι ο ένας εκ των δύο νεαρών έκανε εμετό.Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, ο δεύτερος νεαρός κάθισε στη θέση του οδηγού και πάτησε γκάζι! Επρόκειτο για ένα καινούργιο Mercedes όχημα. Οι δράστες δεν κατάλαβαν ότι είχε χειρόφρενο και κατάφεραν να διανύσουν απόσταση περίπου 4 χιλιομέτρων, φθάνοντας σχεδόν μέχρι την οδό Δενδρινού(!) σημείωσε ο κος Καστανίδης.»

Αξίζει να σημειωθεί ότι θεωρείται ευτύχημα που δεν υπήρξε τραυματισμός και σύγκρουση με άλλο διερχόμενο όχημα.

Κινδύνευσε σοβαρά ένας οδηγός δικύκλου, ο οποίος ωστόσο κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση. Οι αστυνομικοί, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το κλεμμένο όχημα σε σημείο κοντά στην οδό Δενδρινού και να περάσουν χειροπέδες στους δύο δράστες.

Το αυτοκίνητο υπέστη σοβαρή ζημία στο σύστημα πέδησης και μεταφέρθηκε σε συνεργείο για να αποκατασταθεί η ζημιά.

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο ένας εκ των δύο τουριστών προσήχθη ενώπιον του αυτόφωρου δικαστηρίου της Ρόδου όπου (νηφάλιος) ζήτησε συγνώμη και από την δικαιοσύνη και από τον ιδιοκτήτη ταξί για τις πράξεις του. Ταυτόχρονα δεσμεύτηκε ότι από κοινού θα αποζημιώσουν ολόκληρη τη ζημιά που προκάλεσαν. Κατηγορούμενος ήταν ο ένας από αυτούς, για αυθαίρετη χρήση μεταφορικού μέσου και φθορά ξένης περιουσίας. Κρίθηκε ένοχος και για τις δύο πράξεις και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 7 μηνών για την κάθε μία. Κατά συγχώνευση το δικαστήριο του επέβαλε ποινή 10 μηνών την οποία αποφάσισε να αναστείλει επί τριετία με τον όρο της πλήρους αποζημίωσης του οδηγού και του ιδιοκτήτη του ταξί.

Διαβάστε ακόμη

Αντ. Καμπουράκης: Απολύτως Διαφορετικοί! Ακραία Διαφορετικοί δε, όταν πρόκειται για Ήθος και Νομιμότητα!

Κυριάκος Κασάπης προς Αντώνη Καμπουράκη: Σταματήστε να εκτίθεστε

Στο δημοτικό συμβούλιο η διαχείριση του κυνοκομείου

Αυξημένη ανάγκη για αιμοδότες με ομάδα αίματος -0 στο Νοσοκομείο της Ρόδου

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδηγών και Κυκλοφοριακής Αγωγής - Πρόεδρος ο Στέφανος Πορτσέλλη

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στη Ρόδο

Γουρούνα "μπήκε" μέσα σε κατάστημα - Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός

Επιστολή Αντώνη Β. Καμπουράκη προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Κυριάκο Κασάπη