Νέος προπονητής στον μπασκετικό Διαγόρα ο Χρήστος Καλαϊτζίδης

Νέος προπονητής στον μπασκετικό  Διαγόρα ο Χρήστος Καλαϊτζίδης

Νέος προπονητής στον μπασκετικό Διαγόρα ο Χρήστος Καλαϊτζίδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 354 ΦΟΡΕΣ

Επισημοποιήθηκε προχθές το βράδυ η συνεργασία του Διαγόρα στο τμήμα μπάσκετ Ανδρών με τον Χρήστο Καλαϊτζίδη. Έτσι, ο Θεσσαλονικιός προπονητής θα προσφέρει στην παρουσία των «κυανέρυθρων» στη Γ’ Εθνική αλλά κι αναπτυξιακά σε συνεργασία με τον Κώστα Λιβιεράτο που είναι επικεφαλής των ακαδημιών.

Ο Χρήστος Καλαϊτζίδης έχει να επιδείξει σημαντικό έργο, τόσο σε ομάδες της Θεσσαλονίκης όσο και της Καλύμνου, γι’ αυτό η συνεργασία με τον Διαγόρα αποτελεί κάτι σημαντικό.

Η ανακοίνωση του Διαγόρα:

«O Γ.Σ. Διαγόρας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του Τμήματος Μπάσκετ με τον προπονητή κ. Χρήστο Καλαϊτζίδη στην ανδρική ομάδα, που θα αγωνισθεί για μια ακόμη χρονιά στη Γ’ Εθνική.
Ο κ. Καλαϊτζίδης έχει εμπειρία 30 χρόνων στην προπονητική, με πολλές επιτυχίες σε ανδρικές, γυναικείες ομάδες, όπως και σε μικρότερες κατηγορίες.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του Θεσσαλονίκη, δούλεψε ως προπονητής στις ομάδες: Μακεδονικός, ΑΕ Συκεών, ΑΕ Τούμπας, Ναύαρχος Βότσης, Δόξα Ρετζικίου, Θερμαϊκός Θέρμης, Σταυρούπολη και ΜΕΝΤ, αγωνιζόμενες σε Α2 Κατηγορία γυναικών και Γ’ Εθνική ανδρών, με τις οποίες και πανηγύρισε πρωταθλήματα και ανόδους κατηγοριών.

Το 2011 μετακόμισε στη Ρόδο, όπου εργάσθηκε ως κόουτς για δύο χρόνια στις ομάδες ανδρών και γυναικών του Ιβίσκου, κατακτώντας μια φορά το πρωτάθλημα της Δωδεκανήσου με τους άνδρες και δύο με τις γυναίκες.
Τα τελευταία οκτώ χρόνια, δούλεψε στην Κάλυμνο, τόσο στην ΕΑΚΑ, όσο και στην Ακαδημία Καλύμνου, με τις οποίες είχε επιτυχίες που ενίσχυσαν σημαντικά την ανάπτυξη του μπάσκετ στο «νησί των σφουγγαράδων».

Ως υπεύθυνος του Τμήματος Μπάσκετ ανδρών στον Γ.Σ. Διαγόρας, ο κ. Καλαϊτζίδης θα συνεργάζεται άμεσα με τον κ. Κώστα Λιβιεράτο, επικεφαλής των προπονητών στις Υποδομές, με σκοπό την αναβάθμιση όλων των Τμημάτων.

-Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας καλωσορίζει τον κ. Χρήστο Καλαϊτζίδη και του εύχεται, υγεία και πολλές επιτυχίες».

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!