Εξαιρετικές επιτυχίες από τα Ροδιτόπουλα στις πανεπιστημιακές σχολές σε όλη τη χώρα

Εξαιρετικές επιτυχίες από τα Ροδιτόπουλα στις πανεπιστημιακές σχολές σε όλη τη χώρα

Εξαιρετικές επιτυχίες από τα Ροδιτόπουλα στις πανεπιστημιακές σχολές σε όλη τη χώρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 16275 ΦΟΡΕΣ

Ανοίγουν πανιά εκατοντάδες νέα παιδιά ξεκινώντας τις σπουδές τους

Ανακοινώθηκαν χθες το πρωί από το Υπουργείο Παιδείας οι βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια όλης της χώρας, δίνοντας έτσι ένα τέλος στην αγωνία χιλιάδων υποψήφιων φοιτητών.
Οι επιδόσεις που είχαν τα Ροδιτόπουλα ήταν εξαιρετικές και φέτος, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν εξαιτίας των διαρκών αλλαγών και μέτρων που έφερε η πανδημία.

Οι περισσότεροι, πάντως, που μίλησαν στη «Ροδιακή», εξέφρασαν την ικανοποίησή του, και δήλωσαν δικαιωμένοι για τον αγώνα που έδωσαν και το αποτέλεσμα που κατάφεραν.
Κατά γενική εκτίμηση, οι επιδόσεις των υποψηφίων από τα Λύκεια του νησιού μας, ήταν εξαιρετικές, παρά τη δυσκολία των θεμάτων που παρουσίασαν και φέτος, όλα σχεδόν τα πεδία στα οποία δοκιμάστηκαν.

Ο προϊστάμενος εκπαίδευσης κος Γιάννης Παπαδομαρκάκης, σε δηλώσεις του χθες, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια σε ολόκληρη τη μαθητική κοινότητα (μαθητές κι εκπαιδευτικούς) για τις επιδόσεις που είχαν σε όλα τα σχολεία και ευχήθηκε σε όλους τους νέους πλέον φοιτητές να ανοίξουν διάπλατα τα... πανιά των γνώσεών τους για το υπέροχο αυτό ταξίδι που θα βιώσουν τα επόμενα χρόνια.

Μιλώντας στη «Ροδιακή» τα παιδιά αυτά από τα σχολεία της Ρόδου, τα οποία σε ελάχιστες ημέρες θα είναι πλέον φοιτητές, ευχαρίστησαν όλους όσοι στάθηκαν δίπλα τους και τους στήριξαν σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία, σε αυτή την πρώτη μεγάλη μάχη της ζωής τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διαδικασία για τη συγκέντρωση των αποτελεσμάτων των βαθμολογιών, ήταν κι εφέτος ιδιαίτερα δύσκολη και πολύπλοκη, καθώς λόγω της νέας νομοθεσίας που εφαρμόζει για δεύτερη χρονιά, το υπουργείο Παιδείας, κανένας φορέας και καμία υπηρεσία δεν έδωσαν αναλυτικά στοιχεία για τις επιδόσεις των μαθητών.

Το γεγονός αυτό σημαίνει ότι πρακτικά πολλοί από τους μαθητές που είχαν αντίστοιχες ή και καλύτερες ακόμα επιδόσεις από τα παιδιά που μπορέσαμε να εντοπίσουμε, δεν περιλαμβάνονται στο σημερινό ρεπορτάζ.
Σε κάθε περίπτωση, όλα τα παιδιά που έδωσαν αυτό τον αγώνα και μπήκαν σε αυτή την πρωτοφανή δοκιμασία, ανεξαρτήτως αποτελέσματος είναι άξιοι επαίνων και συγχαρητηρίων. Μπροστά τους ξεδιπλώνεται ένας ολόκληρος κόσμος ευκαιριών και δημιουργικών αναζητήσεων.
Τα παιδιά που συγκέντρωσαν υψηλές βαθμολογίες είναι τα εξής:

Στρατάκη Σοφία Τσαμπίκα

1ο ΕΠΑΛ Ρόδου

14.770 μόρια. Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών | Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

"Ήταν μία σχετικά δύσκολη και απαιτητική χρόνια αλλά οι προσπάθειες μου ανταμείβονται. Αυτά βέβαια ξεπεράστηκαν με την απέραντη αγάπη και υποστήριξη που λάμβανα από την οικογένεια μου και τους δικούς μου ανθρώπους. Τους οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο σε αυτούς όσο και στις δασκάλες μου που δεν με άφησαν ποτέ να αμφιβάλω για τις δυνατότητες μου."

Αστερόπη Παντελάκη - 19.465 μόρια - 2ο ΕΠΑΛ Ρόδου
Εισήχθη πρώτη (πανελλαδικά) στην Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών

«Τα λόγια είναι φτωχά για να περιγράψουν τη χαρά μου... Και το «ευχαριστώ» μου φαίνεται τόσο λίγο για να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον Θεό και σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μου και με βοήθησαν να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα!».

Πατρίτσια Εμμανουήλ - 19.440 μόρια - 2ο ΕΠΑΛ Ρόδου
Εισήχθη τρίτη (πανελλαδικά) στην Ιατρική Σχολή Αλεξανδρούπολης

«Αισθάνομαι βαθιά συγκίνηση κι έντονη συναισθηματική δόνηση με τα σημερινά αποτελέσματα. Ευχαριστώ πρωτίστως τους γονείς και την αδελφή μου, καθώς και τον διευθυντή, την υποδιευθύντρια και τους καθηγητές μου για την αδιάπτωτη υποστήριξή τους ενώ συγχρόνως κινητροδοτούσαν την κοπιώδη προσπάθεια που κατέβαλα. Προσβλέπω σε ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες σε συνάρτηση με την έναρξη της φοιτητικής μου ζωής την οποία προσμένω!».

Θεολόγος Χατζημιχάλης - 19.020 μόρια - Γενικό Λύκειο Λέρου
Εισήχθη δεύτερος στη σχολή Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών Πάτρας

«Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής έβαλε τέλος στην αγωνία όλων των υποψηφίων. Ικανοποίηση, χαρά, ανακούφιση και δικαίωση είναι μερικά από τα συναισθήματα, καθώς πέτυχα στην πρώτη μου επιλογή και συγκεκριμένα στο τμήμα Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών. Για ακόμα μια φορά θα ήθελα να ευχαριστήσω τις καθηγήτριες και τους καθηγητές μου καθώς και όσους μου συμπαραστάθηκαν σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα. Εύχομαι καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία σε όλους τους μελλοντικούς φοιτητές, ενώ για όσους μαθητές δεν κατάφεραν να πετύχουν τον στόχο τους καλό θα ήταν να μην τα παρατήσουν και να συνεχίσουν να προσπαθούν προκειμένου να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους».

1ο ΓΕΛ Ρόδου (Βενετόκλειο)

Δανάη Ζήση - 1ο ΓΕΛ Ρόδου - 19.213 μόρια
Ιατρική Αθηνών

«Είμαι φυσικά χαρούμενη για την εισαγωγή μου στη σχολή που επιθυμούσα. Εύχομαι όλοι οι υποψήφιοι να ακολουθήσουμε αυτό που μας ταιριάζει στο επόμενο στάδιο, τις σπουδές μας».

Καθολική – Μηναΐς Πανηγύρη - 1ο ΓΕΛ Ρόδου - 18.638 μόρια
Νομική Αθηνών

«Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου μια και σήμερα πραγματοποιήθηκε η εισαγωγή μου στη Νομική Σχολή Αθηνών. Οι κόποι και οι αγωνίες πολλών ετών επισφραγίστηκαν με τον καλύτερο για εμένα τρόπο. Είμαι στην εκκίνηση της πραγμάτωσης του ονείρου μου και ελπίζω να μπορώ να συνεχίσω να παλεύω κερδίζοντας γνώσεις και εμπειρίες. Ευχαριστώ βαθιά όλους όσους στάθηκαν δίπλα μου και με βοήθησαν να επιτύχω!».

Δημήτρης Ζήσης - 1ο ΓΕΛ Ρόδου - 18.361 μόρια
Ψυχολογία Αθηνών-ΕΚΠΑ

«Υπάρχει σίγουρα ικανοποίηση με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Καλή δύναμη στα παιδιά που ξεκινούν τώρα την προσπάθειά τους. Ποτέ δεν είναι αργά για να ακολουθήσει κανείς αυτό που του ταιριάζει».

Φίλιππος-Τσαμπίκος Μανωλίτσης - 1ο ΓΕΛ Ρόδου - 18.354 μόρια
Νομική Αθηνών

«Ημέρα χαράς η σημερινή! Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές και την οικογένειά μου που μου προσέφεραν τις γνώσεις και την ψυχική δύναμη να βγώ νικητής από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις και να πετύχω τον πρώτο μου στόχο, την εισαγωγή μου στη Νομική σχολή! Εύχομαι καλές σπουδές σε όλους τους συνυποψηφίους μου και καλή επιτυχία στα παιδιά που θα δώσουν του χρόνου τη δική τους μάχη στις εισαγωγικές εξετάσεις»!

Ιπποκράτης Παντελίδης - 1ο ΓΕΛ Ρόδου - 18.128 μόρια
Πληροφορική Αθηνών

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να πετύχω τους στόχους μου και να εισαχθώ στην σχολή της προτίμησης μου!! Ευχαριστώ την οικογένεια μου και όλους τους καθηγητές μου που με στήριξαν σε όλο το χρονικό διάστημα της προετοιμασίας»!

Χριστίνα Χειμωννέτου - 1ο ΓΕΛ Ρόδου - 17.661 μόρια
Νομική Κομοτηνής

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιτυχία μου! Οι προσπάθειές μου ευοδώθηκαν! Η χρόνια των πανελλαδικών υπήρξε δύσκολη λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών αλλά ταυτόχρονα πολύ δημιουργική. Με αδιάλειπτη προσπάθεια, προσήλωση, πάθος και πίστη ο στόχος της Νομικής επιτεύχθηκε!!! Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην οικογένεια και τους καθηγητές μου για τη στήριξη και τη συμπαράστασή τους. Καλή πορεία σε όλα τα παιδιά! Ας ανοίξουμε πανιά να κυνηγήσουμε τα όνειρά μας».

Παναγιώτης Μορφωπός - 1ο ΓΕΛ Ρόδου - 17.292 μόρια
Νομική Κομοτηνής

«Είμαι ευτυχισμένος, καθώς οι κόποι των τελευταίων χρόνων ανταμείφθηκαν. Η φετινή χρόνια ήταν πολυ ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη. Ο εγκλεισμός και η έλλειψη επικοινωνίας δυσκόλευαν το έργο που έπρεπε να φέρω εις πέρας, ωστόσο παρέμεινα ψύχραιμος και συγκεντρωμένος και βγήκα αλώβητος από αυτό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου και τους καθηγητές μου για τη συμπαράσταση αλλά και την πίστη που είχαν σε εμένα όλο αυτό τον χρόνο».

Καρολίνα Εγγλέζου - 1ο ΓΕΛ Ρόδου - 16.778 μόρια
Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών ΕΜΠ

«Είναι η σχολή που ήθελα και είμαι πολύ χαρούμενη! Θέλω να ευχαριστήσω το σχολείο που μας στήριξε αυτή τη δύσκολη χρονιά και όλους τους καθηγητές που στάθηκαν δίπλα μας. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά».

Στέργος Γεωργαλλής - 1ο ΓΕΛ Ρόδου - 16.609 μόρια
Εφαρμοσμένης Πληροφορικής Πληροφοριακά συστήματα ΑΠΘ

«Νιώθω πολύ χαρούμενος που κατάφερα να πετυχω τον στόχο μου, σε μια εποχή με πολλες δυσκολίες, κυρίως λόγω της πανδημίας. Θα ήθελα να πω επίσης πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πέτυχαν. Τέλος, ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην οικογένειά μου και τους καθηγητές μου που ήταν δίπλα μου».

Σταματία-Παναγιώτα Ζαρκάδα - 1ο ΓΕΛ Ρόδου - 16.474 μόρια
Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών ΕΚΠΑ

«Ήταν δύο πολύ δύσκολα χρόνια τα οποία δεν θα μπορούσα να περάσω χωρίς την υποστήριξη των καθηγητών και της οικογένειάς μου. Είμαι περήφανη που κατάφερα να εισαχθώ 4η στο ΕΚΠΑ στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών και αισθάνομαι πως ανταμείφθηκα για όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισα στην πορεία».

Δέσποινα Παπαντωνίου - 1ο ΓΕΛ Ρόδου - 16.394 μόρια
Χημείας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

«Η σχολή αυτή δεν ήταν στις πρώτες μου προτιμήσεις αλλά είμαι ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα δεδομένου των αντίξοων φετινών συνθηκών».

Αιμιλία Αρμπουνιώτη - 1ο ΓΕΛ Ρόδου - Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΑΠΘ
«Ήταν μια πολύ δύσκολη και απαιτητική χρόνια, όπως όλοι γνωρίζουμε. Ο κάθε μαθητής είχε τον αγώνα του και έπρεπε να αντεπεξέλθει και να προσαρμοστεί στις δύσκολες αυτές συνθήκες. Είμαι πολύ περήφανη για όλους μας που δώσαμε φέτος. Εννοείται η επιτυχία οφείλεται κατά ένα μεγάλο ποσοστό και στους καθηγητές μας που στάθηκαν πλάι μας σε όλο αυτό, όσο πρωτόγνωρο και αν ήταν, αλλά και σε εμάς τους ίδιους που δεν τα παρατήσαμε».

2ο ΓΕΛ Ρόδου (Καζούλλειο)

Νικίας Ι. Κόνσολας - 2ο ΓΕΛ Ρόδου - 18.833 μόρια
Ιατρική Αθηνών

«Η σημερινή ημέρα αποτελεί καίριο σταθμό στη ζωή μου. Με την εισαγωγή μου στην Ιατρική Σχολή Αθηνών δικαιώνονται οι κόποι και οι θυσίες πολλών ετών. Ένα όνειρο γίνεται πραγματικότητα και αισθάνομαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τις νέες προκλήσεις που ανοίγονται μπροστά μου. Θέλω να ευχαριστήσω το σχολείο μου και τους καθηγητές μου, οι οποίοι με βοήθησαν να υλοποιήσω τον στόχο μου. Συγχαίρω όλους τους συνυποψήφιούς μου για την προσπάθεια και την επιτυχία τους. Εύχομαι καλή τύχη σε όλους όσοι ξεκινούν τώρα την προετοιμασία τους για τις επόμενες πανελλαδικές εξετάσεις».

Εβελίνα Βαρδέλλη - 2ο ΓΕΛ Ρόδου - 18.368 μόρια
Ιατρική Σχολή Ηρακλείου

Γεωργία Παπαντωνίου - 2ο ΓΕΛ Ρόδου - 18.250 μόρια
4η Εφαρμοσμένη Πληροφορική Πανεπιστήμιο Μακεδονίας-Θεσσαλονίκη

«Η σχολή που επέλεξα εξ αρχής είναι η σχολή Εφαρμοσμένης Πληροφορικής, στη Θεσσαλονίκη και ευτυχώς τα κατάφερα. Ήταν αλήθεια μια δύσκολη χρονιά για όλους μας. Την αντιμετωπίσαμε όμως έτσι όπως έπρεπε. Με ψυχραιμία και καλή προετοιμασία. Δεν είναι τελικά τόσο δύσκολο όσο πιστεύουμε η δοκιμασία των εξετάσεων για την εισαγωγή μας στο Πανεπιστήμιο. Αν έχεις προετοιμαστεί καλά, αν έχεις ψυχραιμία κι αν μπορείς να είσαι συγκεντρωμένος/-η εκείνη την ώρα, τότε όλα εξελίσσονται ικανοποιητικά».

Σερχάν Σελαχατίν Κασλήογλου - 2ο ΓΕΛ Ρόδου - 18.137 μόρια
Μηχανολόγων Μηχανικών στο ΑΠΘ

«Είμαι ευχαριστημένος γιατί κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου στη σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών στο Πολυτεχνείο. Η χρονιά ήταν εξαιρετικά δύσκολη, όπως όλες οι προηγούμενες, αλλά και περίεργη εξαιτίας των διαδικτυακών μαθημάτων που είχαμε. Ειδικά στην αρχή, μέχρι να βρούμε το ρυθμό μας, δυσκολευτήκαμε αφάνταστα. Όταν όμως έχει σταθερό πρόγραμμα και είσαι προσανατολισμένος στον στόχο σου, νομίζω ότι τα καταφέρνεις. Με την εμπειρία που τώρα έχω, αν θα μπορούσα να συμβουλεύσω έναν μαθητή που θα μπει στη δική μου θέση για να δώσει εξετάσεις, τότε δύο πράγματα θα του έλεγα: να έχει ψυχραιμία, να είναι επιμελής και να ασχολείται και με κάτι άλλο (ένα χόμπι ας πούμε) που θα τον κάνει να ξεκουράζεται το μυαλό του».

Παναγιώτης Τσίγκος - 2ο ΓΕΛ Ρόδου - 18.116 μόρια
Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ

«Ο στόχος μου ευτυχώς επιτεύχθηκε. Δεν ήταν κι εύκολη η χρονιά αυτή που πέρασε. Ήταν μεγάλη δοκιμασία για όλα τα παιδιά. Όλη τη μέρα ήμασταν μπροστά σε μια οθόνη. Αντιμετώπισα όμως ψύχραιμα την κατάσταση. Όταν έγραφα, ήμουν ψύχραιμος και αποφασισμένος. Είχα φροντίσει επίσης να έχω και λίγο ελεύθερο χρόνο για μένα πέρα από το διάβασμα. Αυτό με ηρεμούσε και με έκανε να έχω πολύ λιγότερο άγχος. Κι έτσι, μαζί με τη συστηματική μελέτη, νομίζω ότι κατάφερα να πιάσω τον στόχο μου».

Χατζηκωνσταντή Κωνσταντίνα - 2ο ΓΕΛ Ρόδου - 16.436 μόρια
Τμήμα Οικονομική Επιστήμης (ΟΠΑ)

«Ήταν μια απαιτητική και δύσκολη χρονιά. Οι συνθήκες δεν ήταν οι ιδανικές πιστεύω. Παρά το γεγονός, τα καταφέραμε!
Όλοι μας λέγανε να μην αγχωνόμαστε, αλλά δεν ήταν καθόλου εύκολο αυτό. Σημασία έχει ότι τα καταφέραμε. Νιώθω σε αυτή την πορεία ότι ήμουν εξαιρετικά τυχερή. Είχα δίπλα μου τους γονείς μου, τους καθηγητές μου και τη διευθύντρια του σχολείου μας. Από εκεί αντλούμε δύναμη. Όλους τους ευχαριστώ».

Χρήστος Γαλατάς - 2ο ΓΕΛ Ρόδου - 16.101 μόρια
Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων Πανεπιστημίου Πειραιώς

«Μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά θεωρώ ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν! Η επίτευξη των στόχων στις πανελλαδικές απαιτεί υπομονή και επιμονή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη διευθύντρια του σχολείου μου κυρία Σφακιανάκη, τους καθηγητές του σχολείου μου, την οικογένειά μου και τέλος, τους καθηγητές των φροντιστηρίων μου που ήταν δίπλα μου σε όλη αυτή τη δοκιμασία».

3ο ΓΕΛ Ρόδου (Καπνοβιομηχανία)

Σοφία Αγγελίτση - 3ο ΓΕΛ Ρόδου - 17.238 μόρια
Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΕΚΠΑ)
«Πέτυχα την εισαγωγή μου στη σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ήταν η πρώτη μου επιλογή, γεγονός που με κάνει να νιώθω χαρά και ικανοποίηση! Ευχαριστώ τους προπονητές μου, τους καθηγητές μου και την οικογένειά μου που μου έδιναν δύναμη και στήριξαν την προσπάθειά μου».

Τζούρας Νικόλαος 18.050 μόρια

Τμήμα Στατιστικής (ΟΠΑ) Δυτικής Αττικής

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που κατάφερα να πετύχω το στόχο μου. Όπως είχα δηλώσει και κατά την έναρξη των εξετάσεων μιλώντας στη ΡΟΔΙΑΚΗ, η πρώτη μου επιλογή ήταν το Τμήμα Στατιστικής και το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια και στάθηκαν δίπλα μου. Θέλω να συγχαρώ και όλα τα παιδιά για τον αγώνα και τη μάχη που έδωσαν, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.»

Τσαμπίκα Τσοπάνη - 3ο ΓΕΛ Ρόδου - 16.817 μόρια
Χημικών Μηχανικών Πάτρας

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά, με πρωτόγνωρες και απαιτητικές συνθήκες. Οφείλαμε να καταβάλουμε αρκετή προσπάθεια για να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Παρ' όλα αυτά και με τη βοήθεια των καθηγητών και της οικογένειάς μας, οι κόποι όσων μαθητών προσπάθησαν ανταμείφθηκαν, όπως και οι δικοί μου, καθώς κατάφερα να εισαχθώ στη σχολή πρώτης επιλογής μου, Χημικών Μηχανικών Πάτρας».

Τσαμπίκα Χατζηκώστα - 3ο ΓΕΛ Ρόδου - 16.472 μόρια
Βιοϊατρικών Επιστημών Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

«Αρχικά να ευχηθώ συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά! Ήταν μια απαιτητική χρόνια για όλους μας. Χαίρομαι που οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και πέρασα στη σχολή της επιλογής μου, που επιθυμούσα από την Α’ Λυκείου. Ευχαριστώ τους καθηγητές μου, την οικογένειά μου και όσους με στήριξαν!».

4ο ΓΕΛ Ρόδου

Ελπίδα Βαρέλη - 4ο ΓΕΛ Ρόδου - 19.120 μόρια
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη και ανυπομονώ να ανοίξουν οι σχολές και να ξεκινήσουν τα μαθήματα. Ήταν μια ιδιαίτερη χρονιά εξαιτίας των συνθηκών. Νομίζω κουραστήκαμε όλοι μπροστά στις οθόνες επί τόσους μήνες. Παρόλα αυτά, ακολούθησα τις συμβουλές των καθηγητών μου, τους οποίους ευχαριστώ από καρδιάς για τη δουλειά τους».

Μάρκος Μαυρής - 4ο ΓΕΛ Ρόδου - 18.465 μόρια
Νομική Αθηνών

«Ήταν πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα. Με βοήθησε η αφοσίωσή μου και η στήριξη των γονιών μου. Επίσης, εξαιτίας της πανδημίας, έβρισκα λίγο ελεύθερο χρόνο κάθε μέρα για να αθλούμαι, κάτι που με αποφόρτιζε και ξεκούραζε το μυαλό μου. Γενικά, στο Γυμνάσιο ήμουν μέτριος μαθητής και δεν είχα καλές βάσεις, αλλά στο Λύκειο έθεσα έναν στόχο και τον κυνήγησα! Φέτος με βοήθησε, ιδιαίτερα στα αρχαία και την έκθεση, το διάβασμα που έκανα τα δύο πρώτα χρόνια του Λυκείου καθώς και οι καθηγητές μου, τους οποίους και θέλω να ευχαριστήσω».

Νομική-Αικατερίνη Μάμμη - 4ο ΓΕΛ Ρόδου - 18.432 μόρια
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη. Ήταν μία περίεργη και αρκετά απαιτητική χρονιά παρ' όλα αυτά αισθάνομαι ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Εξ αρχής στόχευα στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου που με στήριξαν σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα».

Δημήτρης Δημακόπουλος - 4ο ΓΕΛ Ρόδου - 18.291 μόρια
Βιολογία Πάτρας

«Οι κόποι τόσων χρόνων και ειδικά του φετινού ευτυχώς ανταμείφθηκαν. Η φετινή χρονιά ήταν μια χρονιά δύσκολη όχι μόνο λόγω απαιτητικών μαθημάτων αλλά και λόγω της κατάστασης με την πανδημία. Το κλείσιμο των σχολείων και των φροντιστηρίων για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα σίγουρα στέρησε από όλους μας πολλά και αποτέλεσε βαρίδιο στην ψυχολογία μας. Όμως έχοντας στο πλευρό μου άξιους καθηγητές από φροντιστήριο και σχολείο κατάφερα να αντεπεξέλθω. Τους ευχαριστώ λοιπόν όλους, γονείς, συγγενείς και φίλους που στάθηκαν δίπλα μου και με βοήθησαν να φτάσω στον στόχο μου και ελπίζω στο μέλλον να καταφέρω να γίνω ένας άξιος επιστήμονας».

Σάββας Χατζηιωάννου - 4ο ΓΕΛ Ρόδου - 18.239 μόρια
Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου από καρδιάς για την πολύτιμη συμβολή τους στην προσπάθειά μου, και να συγχαρώ τους συμμαθητές μου για τα αποτελέσματά τους. Η εισαγωγή μου στη σχολή που επέλεξα θεωρώ δικαιώνει τον κόπο μου σε μια δύσκολη από πολλές πλευρές χρονιά».

Μελίνα Τερζή - 4ο ΓΕΛ Ρόδου - 18.138 μόρια
2η στη σχολή Σημαιοφόρων του Λιμενικού Σώματος

«Καταρχάς συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά είτε πέτυχαν τον αρχικό τους στόχο είτε όχι, καθώς οι πανελλαδικές είναι μια δύσκολη και ιδιαίτερα ψυχοφθόρα διαδικασία. Προσωπικά πέρασα στη δεύτερη επιλογή, στη νέα σχολή Σημαιοφόρων του Λιμενικού Σώματος. Ωστόσο αν και δεύτερη επιλογή θα μπορούσα να πω ότι είμαι άκρως ευχαριστημένη και ικανοποιημένη. Θα ήθελα να ευχηθώ λοιπόν καλή σταδιοδρομία σε όλους τους επιτυχόντες-νέους φοιτητές και καλό κουράγιο σε όλους όσοι θα πάρουν τη δύσκολη απόφαση να αγωνιστούν ξανά για να κατακτήσουν το όνειρό τους!».

Τσαμπίκα Παπαδοπούλου - 4ο ΓΕΛ Ρόδου - 18.114 μόρια
Ψυχολογία ΕΚΠΑ

«Νιώθω πολύ περήφανη και χαρούμενη για την εισαγωγή μου, αφού είδα τις προσπάθειές μου να έχουν αποτέλεσμα. Ως στόχο είχα την Ψυχολογία και τον πέτυχα. Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια περίεργη σχολική χρονιά, αφού το μεγαλύτερο μέρος της έγινε διαδικτυακά. Είναι δύσκολο να έρχεσαι σε πρώτη επαφή με την ύλη στην οποία πρόκειται να εξεταστείς μέσω του υπολογιστή. Βέβαια, οι καθηγητές τόσο του σχολείου όσο και του φροντιστηρίου προσπαθούσαν να μας βοηθήσουν και να κάνουν το μάθημα όσο πιο κατανοητό γίνεται. Μακάρι να ξεπεραστεί σύντομα αυτή η κατάσταση και οι επόμενοι μαθητές να μπορέσουν να κάνουν μάθημα διά ζώσης και όχι μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού τους».

Σεβαστή Μανωλά - 4ο ΓΕΛ Ρόδου - 17.779 μόρια
Ψυχολογία ΑΠΘ

«Η χαρά μου με το που είδα το αποτέλεσμα δεν περιγράφεται, δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να βλέπεις ότι όλοι οι κόποι, οι προσπάθειες και οι αμέτρητες ώρες διαβάσματος ανταμείβονται. Έτσι έχοντας ως αρωγό μου το πείσμα, την επιμονή και υπομονή κατόρθωσα να εκπληρώσω ένα από τα μεγαλύτερα όνειρα της ζωής μου και να εισαχθώ στη σχολή της πρώτης μου επιλογής, στο τμήμα Ψυχολογίας στη Θεσσαλονίκη. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους φοιτητές καλή σταδιοδρομία και καλή φοιτητική ζωή!».

Μαγδαλινή-Τσαμπίκα Καρασάββα - 4ο ΓΕΛ Ρόδου - 17.758 μόρια
Κτηνιατρική Σχολή ΑΠΘ

«Τα τελευταία 2 χρόνια ήταν αρκετά δύσκολα για όλους τους μαθητές καθώς η πανδημία κατέστησε δύσκολη τη διεξαγωγή των μαθημάτων και την κατανόηση της ύλης. Είμαι πολύ ικανοποιημένη για αυτό το αποτέλεσμα καθώς θεωρώ πως αντεπεξήλθα στην πίεση αυτής της δύσκολης περιόδου. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές του σχολείου αλλά και φροντιστηρίου μου και την κυρία Καραγιαννίδου που έκανε αυτήν τη χρόνια πιο ευχάριστη».

Ιωάννης-Χρυσοβαλάντης - Φωτεινής - 4ο ΓΕΛ Ρόδου - 17.702 μόρια
Βιολογία ΕΚΠΑ

«Αρχικά, θα ήθελα να πω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στις φετινές πανελλαδικές. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά με πολλές αντιξοότητες. Ενώ ο ολόκληρος ο κόσμος έδινε μάχη με τον κορωνοϊό, εμείς οι μαθητές δίναμε τον δικό μας αγώνα για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Στην πορεία υπήρξαν πολλές στιγμές χαράς και λύπης, τώρα όμως ανοίγουν νέοι δρόμοι για τον καθένα μας. Τέλος, θέλω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην οικογένεια, το σχολείο, και τους καθηγητές μου για τη βοήθεια και την υποστήριξή τους».

Σελίνα Τορούμογλου - 4ο ΓΕΛ Ρόδου - 17.698 μόρια
Νομική Κομοτηνής

«Η χρόνια των πανελλαδικών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ένας μακρύς δρόμος με ένα δυσβάσταχτο φορτίο για τους μαθητές. Είμαι ικανοποιημένη από το αποτέλεσμά μου και θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ομάδα των καθηγητών που με στήριξαν και τους γονείς μου. Στόχος μου ήταν η νομική σχολή και είμαι πολύ χαρούμενη που τον πέτυχα».

Μαρίνα Νισύριου - 4ο ΓΕΛ Ρόδου - 17.642 μόρια
Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ΕΚΠΑ

«Ημέρα χαράς και ανακούφισης η σημερινή, καθώς κατάφερα να εισαχθώ στη σχολή που επιθυμούσα και είχα θέσει ως στόχο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου για μια ακόμα φορά, όλες τις καθηγήτριες και τους καθηγητές μου, που μου παρείχαν τα απαραίτητα εφόδια για να επιτύχω τον στόχο μου, αλλά πρωτίστως την καθηγήτριά μου, την κυρία Μαληγιάννη Ιωάννα, η οποία συνέβαλε καθοριστικά στο σημερινό αποτέλεσμα. Εύχομαι σε όλους τους συμμαθητές και τις συμμαθήτριές μου καλή αρχή στο νέο αυτό ξεκίνημα και καλή φοιτητική ζωή!».

Γιώργος Σταμπόλης - 4ο ΓΕΛ Ρόδου - 17.041 μόρια
Χημείας Πανεπιστημίου

«Γενικά φέτος ήταν μια αρκετά ιδιαίτερη χρόνια εξαιτίας της επιδημιολογικής κατάστασης που επικρατεί. Έτσι, ήταν απαραίτητο οι μαθητές να είναι περισσότερο συγκεντρωμένοι και ευέλικτοι ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις νέες συνθήκες. Με βάση αυτές τις συνθήκες νιώθω αρκετά ικανοποιημένος με την επίδοση μου καταφέρνοντας να πετύχω τον στόχο μου. Η διαδικασία ήταν λιγότερο αγχωτική από όσο περίμενα και γι’ αυτό νομίζω θα μπορούσα να ξαναζήσω την εμπειρία αυτή. Εν τέλει, νιώθω δικαιωμένος και ανακουφισμένος για την προσπάθειά μου όλους αυτούς τους μήνες και ανυπομονώ για το επόμενο βήμα στις σπουδές μου!».

Λευτέρης Γιαννέτου - 4ο ΓΕΛ Ρόδου - 16.855 μόρια
Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ΕΚΠΑ

«Είμαι ικανοποιημένος και σέβομαι την προσπάθειά μου, δεδομένου ότι ήταν μια απαιτητική χρόνια. Μεγάλο στήριγμα αποτέλεσαν οικογένεια, φίλοι και καθηγητές, οι οποίοι πάντα με παρότρυναν να επιμείνω στον στόχο μου παρά τις προκλήσεις! Εύχομαι σε όλα τα παιδιά καλή σταδιοδρομία και σε αυτά που θα αρχίσουν φέτος τη δικιά τους προσπάθεια θα τα συμβούλευα ότι με το σωστό πρόγραμμα και αυτοπεποίθηση όλοι οι στόχοι είναι εφικτοί».

Ραφαέλα-Αγγελική Κατσικανταή - 4ο ΓΕΛ Ρόδου - 16.584 μόρια
Κοινωνικής Εργασίας Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής

«Δύσκολη και ιδιαίτερη ήταν η φετινή χρονιά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού για όλους τους υποψηφίους των πανελλαδικών εξετάσεων όπως και για εμένα. Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενη με το αποτέλεσμα. Στόχος μου ήταν το τμήμα Κοινωνικής Εργασίας, στο οποίο και πέτυχα να εισαχθώ. Ευχαριστώ τους καθηγητές και τους γονείς μου, που συνέβαλαν στην επιτυχία μου».

Θωμάς Πατραμάνης - 4ο ΓΕΛ Ρόδου - 16.307 μόρια
Εφαρμοσμένης Πληροφορικής Πανεπιστημίου Μακεδονίας - Θεσσαλονίκη

«Η φετινή χρονιά ήταν πολύ απαιτητική και ιδιαίτερη λόγω της κατάστασης που επικρατεί. Στα διαδικτυακά μαθήματα η συγκέντρωση ήταν πολύ δύσκολη. Είμαι ικανοποιημενος γιατί ο αρχικός μου στόχος για τη σχολή που ήθελα επιτεύχθηκε με τη βοήθεια των καθηγητών μου και της οικογένειάς μου που με στήριξαν στην προσπάθειά μου. Πιστεύω πως η προσπάθειά μου απέδωσε και για αυτό είμαι πολύ ευχαριστημένος!».

Σιντικά Χουσεΐν - 4ο ΓΕΛ Ρόδου - 16.230 μόρια
Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομίας ΑΠΘ

«Είμαι χαρούμενη που τελείωσε καλά αυτός ο κύκλος της ζωής μου. Παρά τις δυσκολίες είμαι τυχερή που είχα αξιόλογους καθηγητές να με στηρίζουν στις στιγμές που δεν πίστευα στον εαυτό μου. Θέλω να ευχαριστήσω τα άτομα που ήταν δίπλα μου».

Κολλέγιο Ρόδου

Μιχάλης Βακόνδιος - Κολλέγιο Ρόδου - 18.462 μόρια
Ιατρική Σχολή Κρήτης

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος και ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα. Παρά τις πρωτόγνωρες συνθήκες της φετινής χρονιάς πιστεύω ότι ανταμείφθηκαν οι κόποι μου και χάρηκα που πέτυχα τον στόχο μου την Ιατρική. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου, την οικογένειά μου και όσους μου συμπαραστάθηκαν σε αυτόν τον δύσκολο αγώνα».

Αναστασία Γιακουμάκη - Κολλέγιο Ρόδου - 18.341 μόρια
Ιατρική Σχολή Κρήτης

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα διότι οι προσπάθειες 2 κρίσιμων χρόνων ανταμείφθηκαν. Παρά τις δυσκολίες κατάφερα να αντεπεξέλθω με τη βοήθεια των δικών μου ανθρώπων (γονέων, καθηγητών, φίλων) και χαίρομαι για την εισαγωγή μου στην Ιατρική Σχολή. Καλή δύναμη σε όλους!».

Φαίδρα Παπαβασιλείου - Κολλέγιο Ρόδου - 18.248 μόρια
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ

«Είμαι πολύ χαρούμενη που οι κόποι μου ανταμείφθηκαν σε μια τόσο δύσκολη χρονιά. Θέλω να ευχαριστήσω τους καθηγητές μου, την οικογένειά μου και τους φίλους μου που ήταν πάντα δίπλα μου και πίστευαν σε εμένα. Καλή δύναμη στα παιδιά της επόμενης χρονιάς».

Νάσος Μακρής - Κολλέγιο Ρόδου - 18.108 μόρια
Μαθηματικών ΕΚΠΑ

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τα μόρια που συγκέντρωσα και μου εξασφάλισαν την επιτυχία μου στην πρώτη μου επιλογή στο Τμήμα Μαθηματικών Αθήνας το οποίο κατάφερα μετά από μεγάλη προσπάθεια και κόπους χρόνων. Ιδιαίτερα ευχαριστώ το σχολείο μου Κολλέγιο Ρόδου και όλους τους καθηγητές που με φρόντισαν σε όλα αυτά τα χρόνια και ιδιαίτερα τους καθηγητές του Κολλεγίου κο Παπαοικονόμου Ιωάννη Φυσικό, τον κο Διακοσταματίου Μιχάλη Μαθηματικό και τον κο Γεώργιο Σταυριανάκη Φιλόλογο και του χρωστώ όλα όσα έχω επιτύχει».

Ελένη-Τσαμπίκα Τσίγκου - Κολλέγιο Ρόδου - 18.070 μόρια
Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΕΜΠ

«Μια δύσκολη σχολική χρονιά για όλους έφτασε στο τέλος της. Είμαι ευχαριστημένη που η προσπάθειά μου ανταμείφθηκε. Ευχαριστώ όσους με στήριξαν και ιδιαιτέρως του καθηγητές μου, το σχολείο μου και την οικογένειά μου. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους».

Κυριάκος Βακιάνης - Κολλέγιο Ρόδου - 18.069 μόρια
Ναυπηγών Μηχανολόγων Μηχανικών ΕΜΠ

«Μετά από 1,5 δύσκολη χρονιά έντονης πίεσης και διαβάσματος λυτρώθηκα από το έμβασμα των πανελλαδικών εξετάσεων. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου και όλους όσους με στήριξαν όλον αυτόν τον καιρό».

Αντώνης Καντής - Κολλέγιο Ρόδου - 17.993 μόρια
Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΟΠΑ

«Ο αγώνας των πανελλαδικών είναι μία από τις μεγαλύτερες εμπειρίες στη ζωή ενός ανθρώπου και είμαι πολύ χαρούμενος που αυτό το ταξίδι έφτασε αισίως στο τέλος του. Κλείνοντας την πόρτα στη σχολική μου ζωή αναμένω τις νέες εμπειρίες και περιπέτειες ως φοιτητής. Εύχομαι σε όλους τους συνυποψήφιους και φίλους μου να ανταμείφθηκαν για τους κόπους τους με τα καλύτερα αποτελέσματα».


Ειρήνη Παπαβασιλείου - Κολλέγιο Ρόδου - 17.937 μόρια
Φαρμακευτική Αθηνών

«Μια δύσκολη σχολική χρονιά για όλους μας τελείωσε. Ευχαριστώ όλους που με στήριξαν και ιδιαίτερα την οικογένειά μου και το σχολείο μου. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

Βασίλης Συρίμης - Κολλέγιο Ρόδου - 17.657 μόρια
Οικονομικής Επιστήμης-ΟΠΑ

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμά μου, δεδομένων των συνθηκών που επικράτησαν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου για τη συμπαράσταση που μου έδωσαν και το σχολείο μου που με βοήθησε να φτάσω σε ένα τέτοιο επίπεδο ως μαθητής και ως άνθρωπος».

Μιχάλης Παπανικολάου - Κολλέγιο Ρόδου - 17.079 μόρια
Εφαρμοσμένης Πληροφορικής - Πληροφοριακά Συστήματα ΠΑ.ΜΑΚ.

«Αρχικά θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου που έκανε πολλές θυσίες για αυτή μου τη προσπάθεια, τους καθηγητές μου που με στήριξαν σε όλη αυτή την εμπειρία και πίστεψαν σε μένα και το Κολλέγιο Ρόδου για όσα μου έχει προσφέρει όλα τα χρόνια της φοίτησής μου. Η αγωνία μας επιτέλους τελείωσε και οι κόποι μας ανταμείφθηκαν».

«Ροδίων Παιδεία»

Γεράσιμος Πουλάκης-Στεφανίδης - Ροδίων Παιδεία - 19.176 μόρια
Νομική Αθηνών

«Η σημερινή ημέρα της ανακοίνωσης των βάσεων είναι ξεχωριστή, καθώς σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας διαδρομής στη ζωή μας, την οποία καλούμαστε να διασχίσουμε ως ακαδημαϊκοί πολίτες πλέον. Οι πανελλαδικές είναι ένα πρώτο, συγχρόνως όμως πολύ καθοριστικό βήμα για την επαγγελματική μας σταδιοδρομία και ασφαλώς για τη ζωή μας γενικότερα. Αφενός μας ανοίγουν την πόρτα της ανώτερης εκπαίδευσης αφετέρου μας διδάσκουν, μαθαίνοντάς μας να δουλεύουμε σκληρά, να ξεπερνάμε τα εμπόδια που συναντάμε κάθε φορά και να πιστεύουμε στον εαυτό μας. Προσωπικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ενθουσιασμένος που πέτυχα αυτό το πρώτο βήμα και εισάγομαι στη Νομική Σχολή Αθηνών που είναι η πρώτη μου επιλογή και μάλιστα με μία βαθμολογία που ξεπερνά τις προσδοκίες μου. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου και το σχολείο μου «Ροδίων Παιδεία» με τους αγαπημένους καθηγητές, πολύτιμους αρωγούς στην προσπάθειά μου. Είμαι έτοιμος να αδράξω κάθε ευκαιρία που θα μου δοθεί από δω και πέρα και να συνεχίσω να τους κάνω υπερήφανους. Καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά»!

Ερίνα Μπάτσι - Ροδίων Παιδεία - 19.080 μόρια
Οδοντιατρική Σχολή ΕΚΠΑ

«Πέτυχα την εισαγωγή μου στη σχολή της πρώτης μου προτίμησης και αυτό με χαροποιεί ιδιαίτερα. Ευχαριστώ θερμά την οικογένειά μου αλλά και τους καθηγητές του σχολείου μου, στους οποίους οφείλω την επιτυχία μου. Εύχομαι επίσης σε όλα τα παιδιά καλή τύχη στο νέο τους ξεκίνημα!».

Αργυρώ Σκουμιού - Ροδίων Παιδεία - 18.661 μόρια
Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας ΟΠΑ

«Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένη που κατάφερα να εισαχθώ στο τμήμα της πρώτης μου προτίμησης. Επέλεξα τελικά το συγκεκριμένο τμήμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών λαμβάνοντας υπόψη τόσο το ενδιαφέρον μου όσο και την κλίση μου στους τομείς της οικονομίας και της πληροφορικής, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για ένα από τα πιο απαιτητικά τμήματα της κατεύθυνσής μου. Για την επιτυχία μου αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω για ακόμα μία φορά την οικογένεια και τους καθηγητές του σχολείου μου που με στήριξαν στην προσπάθειά μου. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τη φοιτητική μου ζωή και να ζήσω από κοντά την εμπειρία των ακαδημαϊκών σπουδών».

Γιάννης Τσιγάρος - Ροδίων Παιδεία - 18.321 μόρια
Ψυχολογίας ΕΚΠΑ

«Είμαι πολύ χαρούμενος με την εισαγωγή μου στο τμήμα που ήθελα. Θέλω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όλους τους καθηγητές, το σχολείο και τους γονείς μου και να ευχηθώ στους συμμαθητές μου καλή σταδιοδρομία!».

Γιώργος Παπαζαχαρίου - Ροδίων Παιδεία - 17.932 μόρια
«Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα τον στόχο μου. Ευχαριστώ πολύ το σχολείο και τους καθηγητές μου».

Τσαμπίκα Ιωαννίδη - Ροδίων Παιδεία - 17.531 μόρια
Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών ΕΜΠ

«Μια αναμφίβολα απαιτητική διαδικασία ήρθε στο τέλος της με ένα πολύ ευχάριστο αποτέλεσμα για εμένα. Ευχαριστώ την οικογένεια και τους καθηγητές μου για την ανεκτίμητη βοήθεια και τη συμπαράστασή τους κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης χρονιάς. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλους τους συμμετέχοντες!».

Γιάννης Άντερσεν - Ροδίων Παιδεία - 17.278 μόρια
Βιολογίας Ηρακλείου

«Στόχος επετεύχθη! Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα αυτή αρχή, σε μια επιστήμη που αγαπώ αληθινά και ονειρεύομαι να υπηρετήσω, αλλά και σε έναν τόπο του οποίου τη θέρμη θαυμάζω. Ευχαριστώ την οικογένειά μου και κάθε καθηγητή που μου στάθηκε, από την εποχή εκμάθησης του αλφάβητου μέχρι και αυτή της σύνθετης φυσικής! Να είστε όλοι καλά!».

Γιάννης Πιπίνος - Ροδίων Παιδεία - 17.258 μόρια
Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής (Αλεξανδρούπολη)

«Σήμερα ήταν η ημέρα που ανταμείφθηκαν οι κόποι και οι προσπάθειές μας. Ευχαριστώ το σχολείο και όλους τους καθηγητές μου για την πολύτιμη βοήθειά τους. Καλή σταδιοδρομία σε όλους».

Μιχάλης Αυγενικού - Ροδίων Παιδεία - 16.746 μόρια
Επιστήμης Υπολογιστών Ηρακλείου

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πέρασα στην πρώτη μου επιλογή αλλά και για όλους τους συμμαθητές μου που κατάφεραν να εισαχθούν σε οποιοδήποτε τμήμα παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια της χρονιάς».

Νικόλ Μπαλτενσμπέργκερ
«Ευχαριστώ την οικογένειά μου τους καθηγητές μου και τους φίλους μου, που στάθηκαν δίπλα μου σ’ αυτή τη δύσκολη χρονιά. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους! Καλή φοιτητική ζωή!».

Αναστάσιος-Ραφαήλ Οικονόμου - Ροδίων Παιδεία
Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την επίτευξη του στόχου μου, που ήταν η εισαγωγή μου στην αρχιτεκτονική. Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι συνέβαλαν σ’ αυτό. Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά».

Άγγελος Καλαφατάς - Ροδίων Παιδεία - Χημείας (Καβάλα)
«Νιώθω ικανοποιημένος που πέτυχα την εισαγωγή μου στο τμήμα χημείας του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος. Ευχαριστώ τους γονείς μου και τους καθηγητές μου για τη στήριξή τους στην προσπάθειά μου αυτή. Εύχομαι καλή επιτυχία στους επόμενους».

ΓΕΛ Κρεμαστής

Κωνσταντίνα Ντάσκα - ΓΕΛ Κρεμαστής - 18.329 μόρια
Ιατρική Σχολή Κρήτης

«Είμαι πολύ χαρούμενη που κατάφερα να εισαχθώ στην Ιατρική Σχολή. Έτσι, θα έχω την ευκαιρία να αποκτήσω τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, ώστε να προσφέρω ενεργά στην κοινωνία. Ευχαριστώ πολύ όσους με στήριξαν προκειμένου να ολοκληρώσω τη μαθητική μου πορεία επιτυχώς και να ξεκινήσω το «φοιτητικό ταξίδι» μου στη σχολή που επιθυμώ».

Αντώνης Μανωλάκης - ΓΕΛ Κρεμαστής - 18.315 μόρια
Ιατρική Σχολή Κρήτης

«Το τέλος μιας ομολογουμένως δύσκολης, αλλά και όμορφης χρονιάς επισφραγίζεται σήμερα με την ανακοίνωση των βάσεων. Καταρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους εκπαιδευτικούς του Λυκείου μου, οι οποίοι, παρ’ όλες τις αντιξοότητες, λόγω της πανδημίας, περάτωσαν στο έπακρο τον εκπαιδευτικό τους ρόλο, αλλά προσέφεραν και πολύτιμη συμπαράσταση που λειτούργησε ως αντίβαρο στις πρωτόγνωρες και ψυχοφθόρες συνθήκες που βιώσαμε όλοι και όλες. Προσωπικά, νιώθω ικανοποιημένος από την επίδοσή μου, καθότι θεωρώ ότι οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Τέλος, εύχομαι ολόψυχα την ίδια χαρά στους συμμαθητές μου, με τους οποίους περάσαμε μαζί αρκετές στιγμές τόσο στην τάξη, όσο και μπροστά από μία οθόνη, καθώς και σε όλους τους υπόλοιπους συνυποψήφιους».

Μαριάννα Πυλαρινού - ΓΕΛ Κρεμαστής - 18.305 μόρια
Ιατρική Σχολή Κρήτης

«Η φετινή χρονιά ήταν τελείως διαφορετική από τις υπόλοιπες, ζήσαμε όλοι πρωτόγνωρες καταστάσεις με την πανδημία των δύο τελευταίων χρόνων. Το σημαντικό είναι πως οι δυσκολίες αυτές ξεπεράστηκαν και οι κόποι των παιδιών που έδωσαν πανελλαδικές ανταμείφθηκαν. Στόχος μου ήταν η ιατρική και τα κατάφερα. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου τόσο στο ΓΕΛ Κρεμαστής όσο και τους καθηγητές των φροντιστηρίων μου και την οικογένειά μου που με στήριζαν συνεχώς. Χωρίς τη βοήθειά τους δεν θα είχα πετύχει αυτό το καλό αποτέλεσμα.
Η μάχη με τη συνεχή κούραση και πίεση των πανελλαδικών μπορεί εξωτερικά να φαίνεται επίπονη αλλά πραγματικά μόνο κερδισμένος βγαίνεις. Μαθαίνεις τα όριά σου και τον ίδιο σου τον εαυτό κάθε μέρα όλο και περισσότερο».

Μιχαήλ-Τσαμπίκος Βόλας - ΓΕΛ Κρεμαστής - 18.124 μόρια
Εφαρμοσμένης Πληροφορικής-Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών ΑΠΘ

«Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη για πολλούς μαθητές και δεν αποτελώ εξαίρεση. Ωστόσο πιστεύω ότι έκανα μια αξιόλογη προσπάθεια, σε λογικά πλαίσια βέβαια, χωρίς υπερβολές. Οι στόχοι μου στο εγγύς μέλλον είναι να τελειώσω τη σχολή μου και παράλληλα να χτίσω μια καριέρα στη μουσική».

Χρυσάνθη Καστρουνή - ΓΕΛ Κρεμαστής - 18.104 μόρια
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών Πανεπιστημίου Πατρών

«Ήταν μία πολύ δύσκολη διαδικασία λόγω της καραντίνας και της πανδημίας αλλά με πολλή βοήθεια από το οικογενειακό περιβάλλον και τους καθηγητές και καθηγήτριές μας καταφέραμε να φτάσουμε τον στόχο μας. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω περάσει στη σχολή που επιθυμώ που είναι Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στην Πάτρα».

Άγγελος Κεφαλάς - ΓΕΛ Κρεμαστής - 18.082 μόρια
Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών ΕΜΠ

«Είμαι ικανοποιημένος και χαρούμενος από αυτό το αποτέλεσμα. Ήταν μία χρονιά που είχε τις διακυμάνσεις της, ωστόσο πήγαμε καλά από ό,τι φάνηκε. Στα παιδιά που θα ξεκινήσουν τώρα την προετοιμασία για τις πανελλαδικές θα ήθελα να τους πως ότι με σωστό διάβασμα όλα θα πάνε καλά».

Εμμανουήλ Ποτσάκης - ΓΕΛ Κρεμαστής - 18.053 μόρια
Μηχανολόγων Μηχανικών ΑΠΘ

«Η φετινή σχολική χρονιά ήταν γεμάτη από προσκόμματα και επηρέασε ιδιαίτερα την ψυχολογία όλων μας. Ωστόσο, παρά τις δυσκολίες κατάφερα να παραμείνω προσηλωμένος στον στόχο μου. Την προσπάθειά μου αυτή διευκόλυναν εξαιρετικά οι καθηγητές μου, στους οποίους αξίζουν και θερμά συγχαρητήρια για τον τρόπο, με τον οποίο κατάφεραν να διαχειριστούν την όλη κατάσταση. Θεωρώ πως οι κόποι όλων των χρόνων προετοιμασίας απέδωσαν και εύχομαι και οι υπόλοιποι μαθητές να έχουν μια καλή σταδιοδρομία ακολουθώντας πάντα τα όνειρά τους!».

Σάββας Μαρτίδης - ΓΕΛ Κρεμαστής - 17.357 μόρια
Πληροφορικής (Θεσσαλονίκη)

«Ήταν μια πολύ δύσκολη χρόνια που ευτυχώς ολοκληρώθηκε και επιβραβεύεται με τον καλύτερο τρόπο. Η στήριξη της οικογένειάς μου και των φίλων μου ήταν πολύ σημαντικό κομμάτι για εμένα. Όμως πρέπει να αφήσουμε όλο το άγχος και την κούραση των προηγούμενων μηνών στην άκρη και να προετοιμαστούμε για το νέο μεγάλο κεφάλαιο που ανοίγεται για εμάς».

Τσαμπίκα Ελενίτσα - ΓΕΛ Κρεμαστής - 16.834 μόρια
Κοινωνιολογίας Παντείου

«Ήταν μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά εξαιτίας και της πανδημίας που ήταν ακόμα ένας δύσκολος παράγοντας, χρειαζόταν μεθοδικότητα και αρκετή προετοιμασία για να αντεπεξέλθουμε υπό αυτές τις συνθήκες. Ευχαριστώ όλους τους καθηγητές του σχολείου και του φροντιστηρίου μου για τη στήριξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και των διαδικτυακών μαθημάτων. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθειά τους, εύχομαι σε όλους τους μαθητές να πραγματοποιηθούν τα όνειρά τους!».

ΓΕΛ Σορωνής

Ασημίνα-Εμμανουέλλα Σηφάκη - ΓΕΛ Σορωνής - 18.462 μόρια
Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών ΑΠΘ

«Είμαι πολύ ικανοποιημένη από το αποτέλεσμα που τελικά κατάφερα στις πανελλαδικές εξετάσεις, ιδιαίτερα υπό αυτές τις αντίξοες και πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώσαμε όσοι πήραν μέρος σε αυτές. Η επίπονη προσπάθεια και η προσήλωση στους στόχους όσες δυσκολίες και αν αντιμετωπίζουμε, πάντα επιβραβεύονται. Για ακόμα μια φορά θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε όσους με στήριξαν στην προσπάθειά μου αυτή, στην οικογένειά μου που στάθηκε δίπλα μου και στους φροντιστές μου».

Γεωργία Μιχελή - ΓΕΛ Σορωνής - 16.988 μόρια
Χημικών Μηχανικών Πανεπιστημίου Πατρών

«Αν και η κατάσταση (λόγω του εγκλεισμού) ήταν δύσκολη μπόρεσα και ανταποκρίθηκα στους στόχους που έβαλα. Πέτυχα στη σχολή Χημικών Μηχανικών του Πολυτεχνείου που ήθελα. Αν δουλέψει κάποιος μεθοδικά, νομίζω ότι μπορεί να τα καταφέρει. Απαιτείται ψυχραιμία και πρόγραμμα».

Νικόλαος Αγγελής - ΓΕΛ Σορωνής - 16.944 μόρια
Αστυφυλάκων Ρεθύμνου

«Περίεργη ήταν η χρονιά που ζήσαμε. Είχαμε πάρει μια ιδέα από πέρυσι, αλλά φέτος ήταν πολύ κουραστική η μέθοδος διδασκαλίας. Δεν ήταν η πιο αποδοτική μέθοδος. Δυστυχώς δεν μπορούσαν να το καταλάβουν αυτοί που πήραν τις αποφάσεις. Πολλοί πιστεύουν ότι η Γ’ Λυκείου είναι μια χρονιά που πρέπει να στερηθείς πολλά. Το θεωρώ λάθος. Εγώ έκανα το δικό μου πρόγραμμα. Αφιέρωσα χρόνο και σε μένα: να βγω με φίλους, να γυμναστώ και να κάνω ό,τι με ξεκουράζει. Δεν άφησα τον κορεσμό του διαβάσματος να με καταβάλλει.
Πήρα δύναμη από τις ώρες που αφιέρωσα σε μένα και τις δραστηριότητές μου. Και τελικά κατάφερα αυτό που ήθελα».

Κωνσταντίνα Συριάνη - ΓΕΛ Σορωνής - 15.500 μόρια
Δημόσιας Διοίκησης Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών

«Τα καταφέραμε. Όλο τον χρόνο ήμουν χαλαρή και ήρεμη. Αλλά στο πρώτο μάθημα, στην πρώτη δοκιμασία με κυρίευσε το άγχος. Ευτυχώς με τη βοήθεια δικών μου ανθρώπων, το διαχειρίστηκα καλά, για τα επόμενα τουλάχιστον μαθήματα. Εύχομαι καλό καλοκαίρι σε όλο τον κόσμο και καλές σπουδές σε όλους τους νέους φοιτητές».

ΓΕΛ Αρχαγγέλου

Αρχοντούλα Κολλιάδη - ΓΕΛ Αρχαγγέλου - 17.711 μόρια
Νομική Κομοτηνής

«Η μαθητική μου πορεία τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο. Πέρασα στην πρώτη μου επιλογή, που ήταν η Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές και τους γονείς μου που με στήριξαν και με βοήθησαν καθόλη τη διάρκεια της χρονιάς».

Μαρία Αναστασιάδη - ΓΕΛ Αρχαγγέλου - 17.059 μόρια
Χημείας ΑΠΘ

«Με ταλαιπώρησαν τα διαδικτυακά μαθήματα και μας φόρτωσαν περισσότερο άγχος.
Ο προσωπικός χρόνος είναι αυτός που μετρά περισσότερο από όλα. Αυτό που κατάλαβα εγώ από τη δοκιμασία αυτή, είναι ότι θα πρέπει να στηριζόμαστε αποκλειστικά στις δυνάμεις μας. Αν δεν προετοιμαστούμε και δεν διαβάσουμε εμείς καλά, μην περιμένουμε από κανέναν άλλο».

Στέργος Διμέλης - ΓΕΛ Αρχαγγέλου - 16.901 μόρια
Πολιτικών Επιστημών και Δημόσιας Διοίκησης ΕΚΠΑ

«Ήταν μια δοκιμασία που ήταν εξαιρετικά δύσκολη. Είχα άγχος, όπως όλος ο κόσμος και όλα τα παιδιά που δίνουν εξετάσεις, αλλά κατάφερα να το διαχειριστώ σωστά. Αν αυτό καταφέρει κανείς, να λειτουργήσει δηλαδή με ψυχραιμία μπροστά σε δύσκολες καταστάσεις, τότε νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά.
Μέσα από τα λάθη μου έμαθα πάντως, σε όλη αυτή τη χρονιά».

Ανθούλα Γαζέπη - ΓΕΛ Αρχαγγέλου - 16.101 μόρια
Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Κοινωνικής Εργασίας

«Από τα πιο ωραία συναισθήματα είναι όταν οι κόποι σου ανταμείβονται! Νιώθω ότι η προσπάθειά μου είχε θετικά αποτελέσματα, παρ’ όλες τις δυσκολίες που συνάντησα».

Ανθούλα Παπαγεωργίου - ΓΕΛ Αρχαγγέλου - 15.378 μόρια
Τμήμα Βιοϊατρικής Διεθνές Πανεπιστή
μιο (Θεσσαλονίκη)
«Κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου και ευχαριστώ για αυτό τους καθηγητές μου στο σχολείο και το φροντιστήριο και την οικογένεια που ήταν δίπλα μου και με στήριξε.
Ήταν μια χρονιά δύσκολη που δεν τα κατάφερα να προσαρμοστώ όσο θα ήθελα. Όταν γράφαμε δεν είχαμε τόσο άγχος όσο πριν ξεκινήσουμε. Είμαι ευχαριστημένη πάντως αφού όλα πήγαν καλά».

ΓΕΛ Αφάντου

Ελένη Διάκου - ΓΕΛ Αφάντου - 18.918 μόρια
Ιατρική Σχολή Αθηνών

«Αισθάνομαι ιδιαίτερα τυχερή που μια τεράστια προσπάθεια πολλών ετών ολοκληρώνεται για μένα με τον καλύτερο τρόπο, την εισαγωγή μου στην Ιατρική Σχολή Αθηνών που ήταν η πρώτη μου προτίμηση!
Στην πορεία αυτή, αρωγοί και συμπαραστάτες ήταν όλοι οι συγγενείς και οι φίλοι μου, οι δάσκαλοι και οι εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων, αλλά και οι φροντιστές μου, που με τις γνώσεις τους αλλά κυρίως με τον ζήλο και την αφοσίωσή τους στήριξαν όλες μου τις προσπάθειες συμβάλλοντας στην κάθε μου επιτυχία!
Τους ευχαριστώ όλους από καρδιάς και δεσμεύομαι να συνεχίσω να τους κάνω περήφανους!
Δε θα μπορούσα να μην αναφερθώ στους γονείς μου για τους οποίους ό,τι και αν πω θα είναι λίγο. Είναι πραγματικά ευλογία να είσαι μέλος πολύτεκνης οικογένειας και να αισθάνεσαι πως μπορείς να πετύχεις ό,τι ονειρεύεσαι! Τους αφιερώνω αυτή μου την επιτυχία και εύχομαι να είναι πάντα υγιείς και δυνατοί δίπλα μου!
Η επιτυχία είναι πάντα αποτέλεσμα μεθοδικής και συλλογικής δουλειάς, αλλά και τύχης... Για όσους δεν ήταν τυχεροί αυτή τη φορά, θα ήθελα να τους πω πως η εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση δε θα πρέπει να αποτελεί αυτοσκοπό και πως η εμπειρεία και τα εφόδια που αποκόμισαν από τη διαδικασία των Πανελλαδικών θα τους οδηγήσουν σίγουρα σε δρόμους εξίσου συναρπαστικούς. Κάποιοι ίσως επιλέξουν να ξαναδώσουν. Η επιμονή και η προσπάθεια πάντα επιβραβεύονται! Εύχομαι σε όλους καλή τύχη!
Για όσα παιδιά ξεκινάει τώρα η προσπάθεια εισαγωγής, θα ήθελα να τους πω πως η πορεία προς τις Πανελλαδικές, είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι πρωταθλητισμού, στο οποίο θα πρέπει να απολαύσουν τη κάθε στιγμή! Τους εύχομαι καλό κουράγιο και καλή επιτυχία!».

Αναστασία Στατιού - ΓΕΛ Αφάντου - 17.312 μόρια
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

«Ήταν ιδιαίτερη και απαιτητική η χρονιά. Όσοι ήταν κοντά μας μάς βοήθησαν πολύ. Προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα.
Στόχος μου ήταν οι οικονομικές σπουδές και ευτυχώς τα κατάφερα».

Μαρία Ταβούλα - ΓΕΛ Αφάντου - 17.179 μόρια
Ψυχολογίας Ρεθύμνου

«Τα κατάφερα. Το μεγαλύτερο μέρος των μαθημάτων διεξήχθη διαδικτυακά και απαιτούσε αρκετή αυτοσυγκέντρωση και επιμονή. Ευτυχώς είχα δίπλα μου ανθρώπους που με στήριζαν και μου έδιναν κουράγιο για να συνεχίσω. Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» αξίζουν οι καθηγητές μου και η οικογένειά μου! Ο στόχος μου ήταν η Ψυχολογία και κατάφεραν να εισαχθώ στη σχολή του Ρεθύμνου».

Σέργιος-Ραφαήλ Σαββάκης - ΓΕΛ Αφάντου - 16.300 μόρια
Οικονομικό Τμήμα Πανεπιστημίου Μακεδονίας

«Ήταν ψυχολογικά δύσκολη η χρονιά, λόγω της πανδημίας. Όμως με τη μείωση της ύλης που σωστά αποφασίστηκε και τα βατά θέματα που μπήκαν στις εξετάσεις, οι περισσότεροι τα καταφέραμε. Χρειάζεται να είναι κανείς συνειδητοποιημένος για αυτό που ετοιμάζεται να κάνει. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι αν διαβάσεις, θα τα καταφέρνεις. Ευχαριστώ όλους όσοι με βοήθησαν».

Ραφαήλ Κρητικός - ΓΕΛ Αφάντου - 15.668 μόρια
Εφαρμοσμένων Μαθηματικών Πανεπιστημίου Αθηνών

«Στόχος μου ήταν το μαθηματικό Αθήνας και ευτυχώς τα κατάφερα.
Η χρονιά ήταν απαιτητική, όπως όλες οι προηγούμενες. Εμένα με βόλεψε το μάθημα από το σπίτι. Δεν με δυσκόλεψαν πολύ. Από την αρχή ήξερα τι ήθελα και κατάφερα να πιάσω τον στόχο μου. Έγραψα αυτό που περίμενα. Οι καθηγητές μου βοήθησαν αρκετά. Ήταν δίπλα μου και τους ευχαριστώ».

ΓΕΛ Ιαλυσού

Νικόλαος Αντωνάκης - ΓΕΛ Ιαλυσού - 18.816 μόρια
Νομική Σχολή ΑΠΘ

«Ως μία πάρα πολύ δύσκολη χρονιά, όχι εξαιτίας του διαβάσματος αλλά περισσότερο λόγω της ψυχολογίας, περιγράφει την εμπειρία του ο Νίκος και εξηγεί: «Κατάφερα να κερδίσω τον στόχο που έθεσα κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για μένα. Η κατάσταση που βιώσαμε, με τις απαγορεύσεις και όλα τα υπόλοιπα δεν ήταν και ό,τι καλύτερο για μένα. Κατά τον Φεβρουάριο ήθελα να τα παρατήσω, δεν άντεχα άλλο», αλλά με στήριξε το κοινωνικό και φιλικό περιβάλλον. Με στήριξαν και τον Μάιο, λόγω άγχους, αλλά με στήριξαν και δύο καθηγήτριές μου».
Σε εκείνους που θα περάσουν την ίδια διαδικασία, θα ήθελα, αν μου επιτρέπεται, να πω ότι πρέπει να έχουν υπομονή και επιμονή.
Η στιγμή που κρίνει το αν θα προχωρήσεις είναι η στιγμή που νιώθεις ότι δεν αντέχεις άλλο.
Θέλω να ευχαριστήσω καθηγητές του φροντιστηρίου αλλά και τους καθηγητές του σχολείου που με στήριξαν στο έπακρο όλο αυτό το διάστημα και βέβαια την οικογένειά μου».

Ηλίας Σμυρνής - ΓΕΛ Ιαλυσού - 17.775 μόρια
Μηχανικών και Παραγωγής Διοίκησης Πανεπιστημίου Κρήτης

«Νιώθω δικαιωμένος από τον αγώνα που έδωσα και το αποτέλεσμα που κατάφερα τελικά. Αν κάποιος μπορεί να ελέγξει το άγχος του, τότε θα είναι πολύ καλύτερο το αποτέλεσμα. Φτάνει βεβαίως να διαβάσει και να προετοιμαστεί κατάλληλα. Η καραντίνα δεν με επηρέασε ιδιαίτερα. «Ήταν ένα αποτέλεσμα που το περίμενα-αν και στην έκθεση περίμενα παραπάνω. Δεν διάβαζα πολύ, όσο χρειαζόταν για να κατανοήσω τη θεωρία και να ξέρω πώς να λύνω ασκήσεις. Μου ήταν εύκολη υπόθεση οι ασκήσεις. Δεν ζορίστηκα».


Κυριακή Τσίμπλη - ΓΕΛ Ιαλυσού - 16.469 μόρια
Παιδαγωγικό Τμήμα Πανεπιστημίου Αιγαίου Ρόδος

«Όπως για όλα τα παιδιά, έτσι και για μένα ήταν μία δύσκολη χρονιά. Δεν πηγαίναμε σχολείο, οπότε ήταν μία διαφορετική χρονιά από τις προηγούμενες. Δεν ήταν εύκολος ο προγραμματισμός του διαβάσματος λόγω των διαδικτυακών μαθημάτων. Πιστεύω ότι τα κατάφερα προσωπικά. Όλα τα παιδιά ν’ ακολουθούν τα όνειρά τους, να μην σταματάνε. Οι πανελλαδικές είναι μία διαδικασία που όλα τα παιδιά υποβάλλονται, ωστόσο να μην τους φοβίζει. Η ζωή δεν σταματάει, συνεχίζεται και μετά τις πανελλαδικές και να μην αγχώνονται. Είμαι ευχαριστημένη από τη σχολή που κατάφεραν να περάσω».

Κατερίνα Ρούσσου 2ο ΕΠΑΛ Ρόδου:

Εισάγεται 1η στην Τουριστικών Σπουδών (Πανεπιστήμιο Πειραιά)

Παντελής Αργυρίου 18.030 μόρια

Σχολή: Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να ανταποκριθώ στις αντίξοες φετινές συνθήκες. Δεν θα τα κατάφερνα, όμως, χωρίς την υποστήριξη των γονιών μου, της αδελφής μου και φυσικά των καθηγητών που ήταν πάντα δίπλα μου. Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.»

Επίσης, εισήχθησαν από το 3ο ΓΕΛ Ρόδου:
Από το 1ο πεδίο:

Ειρήνη Χατζηβασίλη με 19.284 μόρια στη Νομική Σχολή Αθηνών
Μαρία Δήμα 18.337 μόρια στη Νομική Σχολή Αθηνών
Ελένη Κουφού 18.289 μόρια Τμήμα Ψυχολογίας ΑΠΘ
Αντωνία Γιακάι 17.221 μόρια Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Ρόδου
Αθηνά – Φανουρία Κοσμά 17.023 μόρια Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής Πανεπιστημίου Μακεδονίας
Χαριτωμένη Φεσάκη 16.821 μόρια Κοινωνικής Εργασίας Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής
Φεσάκη Εμμανουέλα στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών ΕΚΠΑ
Φανουρία Μπελντέκου 16.132 μόρια Παιδαγωγικό Ειδικής Αγωγής Βόλου
Άννα – Μαρία Ντάλια 16.010 Τμήμα Κοινωνιολογίας Παντείου Πανεπιστημίου
Καλλιόπη- Τσαμπίκα Καραγιάννη 15.290 μόρια Τμήμα Κοινωνιολογίας ΕΚΠΑ
Σταυρίτσα Σαματάκη 15.195 Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής Προσχολικής Ηλικίας

Από το 2ο πεδίο:
Ιορδάνης Χριστοφορίδης 18.250 Μηχανολόγων Μηχανικών Θεσσαλονίκης
Σταμάτης Ρούσος 18.223 Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών Θεσσαλονίκης
Μαρία Φραράκη 18.201 Μηχανολόγων Μηχανικών Θεσσαλονίκης
Ιωάννης – Ευστάθιος Κιούσης 18.002 Τμήμα Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών ΕΜΠ
Σταύρος Μιχαήλ 18.000 Μηχανολόγων Μηχανικών Θεσσαλονίκης
Ιωάννης Χατζηαναστασίου 17.878 Μαθηματικό Αθήνας
Γεώργιος Κωνσταντούρας 17.519 Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών Πανεπιστήμιο Πάτρας
Μαγδαληνή Μυρισιώτη 17.142 Χημικών Μηχανικών Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Ζήσης Κουρμάνος 15.592 Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης Πολυτεχνείο Κρήτης
Άτζελα Ζιβάνοβιτς 15.391 μόρια Μηχανικών Επιστήμης Υλικών Ιωάννινα

Από το 3ο πεδίο:
Χαριτωμένη Σταματιάδη 17.279 Βιολογία Κρήτης
Άννα Σάββα 17.015 Τμήμα Χημείας Θεσσαλονίκης
Αντώνιος – Μιχαήλ Γέροντας 16.709 Τμήμα Βιοχημίας και Βιοτεχνολογίας Λάρισα
Βασιλική Τριανταφύλλα 16.408 Τμήμα Χημείας Κρήτης
Αικατερίνη Τυρίκου 16.004 Χημείας Καβάλας
Ειρήνη – Μελίτα Λαμπροπούλου 15.335 μόρια Γεωπονική σχολή Θεσσαλονίκης
Μιχαήλ Κουσουρνάς 15.534 Τμήμα Φυσικοθεραπείας Λαμία
Κρυστάλλω Μανώλακα 15.238 Βιοιατρικών Επιστημών Αιγάλεω

Από το 4ο πεδίο:
Παρασκευή Διακοκωνσταντή 18.485 Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας
Ιωάννης Οικονόμου 18.251 Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΕΚΠΑ Αθήνα
Άρης Κωσταδήμας 17.988 Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΕΚΠΑ
Γιώργος Τζωρτζάκης 17.754 μόρια Εφαρμοσμένης Πληροφορικής – Πληροφοριακά συστήματα Πανεπιστήμιο Μακεδονίας
Ειρήνη- Χρυσοβαλάντου Πρεάρη 17.700 Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας
Χαράλαμπος Σεφεριάδης 16.864 μόρια Ναυτιλιακών Σπουδών Πανεπιστήμιο Πειραιά
Αναστασία Μανωλά 16.825 Πληροφορικής Πανεπιστήμιο Πειραιά
Μαρία Τουρλούγκου 16.662 Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων Πανεπιστήμιο Πειραιά
Ηλίας Λαμπράκης 16.254 Διεθνών και Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθήνα
Πατρίκ Φρόκου 15.150 Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής
Αικατερίνη Παππούλη 15.099 Εκπαίδευσης Αγωγής Προσχολικής Ηλικίας Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο
Νικόλαος Τζούρας Τμήμα Στατιστικής Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθήνας.

Διαβάστε ακόμη

Πανελλαδικές: Ανοίγει η πλατφόρμα για την ηλεκτρονική εγγραφή των επιτυχόντων

Αύξηση βάσεων στα περισσότερα τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Αποτελέσματα Πανελλαδικών 2023: Σε ποιες σχολές πέρασαν οι Ροδίτες και οι Ροδίτισσες

Πανελλαδικές: Ανακοινώνονται σήμερα οι βάσεις εισαγωγής

Πανελλαδικές 2023 - Σάρωσαν τα Ροδιτόπουλα σε επιτυχίες- Πώς έγραψαν οι μαθητές από τα σχολεία του νησιού μας

Πανελλαδικές: Αύριο στη μια οι ανακοινώσεις για τις βαθμολογίες

Πανελλαδικές 2023: Πότε ανακοινώνονται οι βαθμολογίες

Από 15 έως 23 Ιουνίου η εγγραφή για τα αποτελέσματα των πανελλαδικών