Αναστάτωση για τα ραντεβού για το εμβόλιο

Αναστάτωση για τα ραντεβού για το εμβόλιο

Αναστάτωση για τα ραντεβού για το εμβόλιο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6293 ΦΟΡΕΣ

Μία μικρή αναστάτωση υπήρξε προχθές στη Ρόδο όσον αφορά στα ραντεβού για το εμβόλιο καθώς συμπολίτες μας που είχαν κλείσει είτε για την πρώτη είτε για τη δεύτερη δόση αρχές Σεπτέμβρη, λάμβαναν μηνύματα ότι θα πρέπει να μεταβούν στο Κέντρο Υγείας Ρόδου και όχι στο ΜΕΓΑ εμβολιαστικό κέντρο.

Οι περισσότεροι δεν γνώριζαν ότι το τελευταίο μετά από αρκετούς μήνες λειτουργίας πρόκειται να κλείσει και αιφνιδιάστηκαν.

Ακόμα περισσότεροι όμως είναι εκείνοι που... δεν γνωρίζουν ποιο είναι το Κέντρο Υγείας Ρόδου και που βρίσκεται. Βέβαια, ο χώρος εγκαινιάστηκε πρόσφατα ως Κ.Υ. και απ’ ό,τι φάνηκε πολλοί είναι εκείνοι που δεν... το πήραν χαμπάρι.

Πρόκειται για ένα κτήριο που έχει συντηρηθεί πρόσφατα, έχει στελεχωθεί και βρίσκεται στους Αγίους Αποστόλους, στον κεντρικό δρόμο, απέναντι από την πλατεία, ανάμεσα στο Νοσοκομείο και στο ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ.

Βέβαια, αν εξαιρέσουμε και περιπτώσεις που στάλθηκαν κάποια μηνύματα από την επιτροπή εμβολιασμού τα οποία ήταν πρόωρα, όπως π.χ. για τη δεύτερη δόση, ενώ δεν είχε γίνει ακόμη η πρώτη, και προκάλεσαν σύγχυση σε κάποιους συμπολίτες μας, όσο περνούν οι μέρες η κατάσταση πιστεύουμε ότι θα ομαλοποιηθεί...

Κυρ. Π.

Διαβάστε ακόμη

Η «Ομάδα Αιγαίου» στο Αγαθονήσι

Π. Κουνάκης: Ανεπανόρθωτη η ζημιά στον Τουρισμό

Ψάχνουν το λεωφορείο για το κέντρο...

Στην Εφορία στέλνει η ΔΕΥΑΡ 8 μεγαλοοφειλέτες με χρέη 2 εκατομμυρίων ευρώ

Στην Κάρπαθο η Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Γιάννης Παππάς και βουλευτές Δωδεκανήσου της Ν.Δ.

Λέρος: Ολοκληρωμένη εμπειρία εναλλακτικού τουρισμού και ποδηλασίας

Από τα παλιά...

Τιμήθηκε στην Αυστραλία Σιαννίτισσα 101 ετών