Καρίκης: Ζούγκλα η Π. Πόλη θέλει αφαιρέσεις αδειών και δημοτική αστυνομία!

Καρίκης: Ζούγκλα η Π. Πόλη θέλει αφαιρέσεις αδειών και δημοτική αστυνομία!

Καρίκης: Ζούγκλα η Π. Πόλη θέλει αφαιρέσεις αδειών και δημοτική αστυνομία!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 504 ΦΟΡΕΣ

«Για να μπει τάξη στη Μεσαιωνική Πόλη χρειάζονται ιδιαίτεροι κανόνες και σκληρά μέτρα». Αυτό δήλωσε χθες στον “Sky Rodos“ με αφορμή την πολύ κακή εικόνα και την αταξία στη Μεσαιωνική Πόλη ο αντιδήμαρχος κ. Στράτος Καρίκης.

Μάλιστα τόνισε πως τώρα φάινεται το κενό που δημιούργησε η κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας. Όταν υπήρχε η υπηρεσία ο ίδιος είχε προβεί σε πολλές αφαιρέσεις τραπεζοκαθισμάτων από την περιοχή επί θητείας του κ. Χατζή Χατζηευθυμίου.

« Η Μεσαιωνική Πόλη θέλει ιδιαίτερους κανόνες. Ουσιαστικά είμαστε χωρίς ελεγκτικό μηχανισμό. Παλαιότερα είχα μαζέψει δεκάδες τραπεζοκαθίσματα. Τώρα δεν έχω δημοτική αστυνομία για να κάνω αυτό που πρέπει. Πρέπει να ενεργοποιηθεί το δικαίωμα αφαίρεσης της άδειας. Το είχα ενεργοποιήσει επί θητείας του κ. Χατζηευθυμίου. Πρέπει να πάμε σε πιο αυστηρά μέτρα», τόνισε ο αντιδήμαρχος και πρόσθεσε πως όλα αυτά βλάπτουν τον τουρισμό.

Ο κ. Καρίκης τόνισε πως η δημοτική αρχή επισπεύδει τις διαδικασίες για την επανασύσταση της δημοτικής αστυνομίας.
Σε ερώτηση για την επιχειρηματία που προσπαθεί να πάρει άδεια για κοινόχρηστο χώρο και της δίνεται το δικαίωμα από τον αντιδήμαρχο Μεσαιωνικής Πόλη ς ο κ. Καρίκης δήλωσε πως δεν μπορεί να μπει στο έργο άλλου αντιδημάρχου.

«Το θέμα αυτό το χειρίζεται ο κ. Δράκος. Στη στιγμή που έγινε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων και μήνυση θα δούμε πως ποιος έχει δίκιο. Δεν μπορώ να πιστέψω πως δεν χειρίζεται σωστά το θέμα. Αυτά είναι καταστάσεις που θυμίζουν ζούγκλα στη Μεσαιωνική Πόλη. Θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα αν ο κ. Δράκος είχε δημοτική αστυνομία στη διάθεση του» , τόνισε ο κ. Καρίκης.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς

Συνέχιση των κινητοποιήσεων των εργαστηριακών ιατρών του Ι.Σ.Ρ.

Μείωση των ασφαλιστικών εισφορών κατά 50% για την off season περίοδο θα αιτηθούν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της σεζόν

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο