Το «2ο Μίτινγκ Πίστας» από τον Ροδήλιο στο στάδιο «Διαγόρας»

Το «2ο Μίτινγκ Πίστας» από  τον Ροδήλιο στο στάδιο «Διαγόρας»

Το «2ο Μίτινγκ Πίστας» από τον Ροδήλιο στο στάδιο «Διαγόρας»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 270 ΦΟΡΕΣ

Νέοι αγώνες ποδηλασίας πίστας πραγματοποιούνται από τον Ροδήλιο και τον ΔΟΠΑΡ με την επωνυμία «RODILIOS – 2o Μίτινγκ Πίστας» το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, στις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών, Εφήβων-Νεανίδων, Παίδων-Κορασίδων και Παμπαίδων- Παγκορασίδων.

Οι αγώνες είναι οι δεύτεροι κατά σειρά τη φετινή περίοδο μετά απ’ αυτούς στις 17-18 Ιουλίου και θα διεξαχθούν στην πίστα του σταδίου «Διαγόρας». Μάλιστα είναι ενταγμένοι στο ετήσιο αγωνιστικό πρόγραμμα του 2021 και δίνουν βαθμολογία στην ατομική και ομαδική κατάταξη της Ε.Ο. Ποδηλασίας. Παράλληλα θα πραγματοποιηθούν στη συγκεκριμένη εγκατάσταση αγώνες επίδειξης γι’ αθλητές αθλήτριες από 8 έως 12 ετών στο αγώνισμα του σκρατς με στροφές αναλόγως της ηλικίας τους.

Τα αγωνίσματα στις μεγάλες κατηγορίες:
Άνδρες: 1000μ. ατομική χρονομέτρηση, σκρατς 24 στροφές, τέμπο 24 στροφές, πόντοι 40 στροφές/8 σπριντ.
Γυναίκες: 1000μ. ατομική χρονομέτρηση, σκρατς 24 στροφές, τέμπο 24 στροφές, πόντοι 40 στροφές/8 σπριντ
Έφηβοι: 1000μ. ατομική χρονομέτρηση, σκρατς 24 στροφές, τέμπο 24 στροφές, πόντοι 40 στροφές/8 σπριντ.
Νεανίδες: 500μ. ατομική χρονομέτρηση, σκρατς 18 στροφές, τέμπο 18 στροφές, πόντου 25στροφές/ 5σπριντ
Παίδες: 500μ. ατομική χρονομέτρηση, σκρατς 18 στροφές, τέμπο 18 στροφές, πόντου 25στροφές/ 5σπριντ
Κορασίδες: 500μ. ατομική χρονομέτρηση, σκρατς 12 στροφές, τέμπο 12 στροφές, πόντου 15στροφές/ 3σπριντ
Παμπαίδες: σκρατς 12 στροφές, πόντοι 15 στροφές/ 3 σπριντ
Παγκορασίδες: σκρατς 12 στροφές, πόντοι 15 στροφές/ 3 σπριντ
Περισσότερα για τους αγώνες από την προκήρυξη:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Η έναρξη του προγράμματος θα είναι στις 17:00 κάθε αγωνιστική ημέρα, και θα ολοκληρώνεται στις 21:30. Το πρόγραμμα θα οριστικοποιηθεί με το πέρας των δηλώσεων συμμετοχής.
ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες έχουν όλα τα Σωματεία που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Π. με απεριόριστο αριθμό αθλητών με ποδηλάτες των κατηγοριών της προκήρυξης. Τα δελτία των αθλητών πρέπει να είναι θεωρημένα από την Ε.Ο.Π. για το 2021 και ο κάθε αθλητής να προσκομίζει την κάρτα υγείας του στην γραμματεία του αγώνα .

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Η δήλωση πρέπει να αποσταλεί μέχρι και την Τρίτη 31.08.2021, και ώρα 20:00 στο e-mail: info@rodilios.gr στο επισυναπτόμενο έντυπο συμμετοχής. Στις δηλώσεις συμμετοχής θα φαίνεται με ευκρίνεια, το ονοματεπώνυμο, ο αριθμός δελτίου, και η κατηγορία του συμμετέχοντα. Επίσης θα αναφέρεται και ο Αρχηγός – Εκπρόσωπος κάθε ομάδας.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ: Η Γραμματεία θα λειτουργεί εντός του ποδηλατοδρομίου, την ημέρα των αγώνων από τις 15:30. Τις ώρες λειτουργίας θα γίνεται ο έλεγχος των δελτίων και η παραλαβή των αριθμών του αγώνα, αποκλειστικά από τον αρχηγό της κάθε ομάδας. Οι ποδηλάτες θα προσέρχονται για υπογραφή στα φύλλα αγώνα, φέροντας τους αγωνιστικούς αριθμούς, έως και 15 λεπτά πριν την εκκίνηση του πρώτου αγωνίσματος της κατηγορίας τους (σε περίπτωση που έχουν περισσότερα του ενός), και θα υπογράφουν όλα τα φύλλα αγώνα των αγωνισμάτων που συμμετέχουν για κάθε αγωνιστική ημέρα.

ΤΕΧΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: Σάββατο 4.9.2021 μια ώρα πριν την έναρξη του προγράμματος στον χώρο της Γραμματείας των αγώνων. Η παρουσία των αρχηγών των ομάδων είναι υποχρεωτική.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ: Οι αγώνες διεξάγονται με τους Κανονισμούς της Ε.Ο. Ποδηλασίας και ειδικότερα για την ποδηλασία πίστας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω της πανδημίας είναι σε εφαρμογή το επικαιροποιημένο υγειονομικό πρωτόκολλο αγώνων της Ε.Ο.Π. Οι συμμετέχοντες θα επιδεικνύουν στον υπεύθυνο Covid της διοργάνωσης, αρνητικά αποτελέσματα self test εντός 24ωρών ή rapid ή μοριακού τεστ εντός 48 ωρών.

ΕΙΔΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ:
Η χρήση ποδηλάτου με προδιαγραφές πίστας είναι υποχρεωτική από όλες τις κατηγορίες.
Θα ισχύσει η εγκύκλιος 3/2021 της Τ.Ε. της ΕΟΠ σχετικά με τον αγωνιστικό εξοπλισμό των συμμετεχόντων στις κατηγορίες Παίδων, Κορασίδων, Παμπαίδων, Παγκορασίδων.

Κάθε κατηγορία θα χρησιμοποιεί το μέγιστο ανάπτυγμα που επιτρέπεται από τους Κανονισμούς της ΕΟΠ.
Θα γίνεται τεχνικός έλεγχος σε όλους τους συμμετέχοντες, πέντε λεπτά πριν την έναρξη κάθε αγωνίσματος, και πριν οι αθλητές λάβουν θέση εκκίνησης, εντός του αγωνιστικού χώρου.

ΒΡΑΒΕΙΑ – ΕΠΑΘΛΑ: Στον αγώνα θα απονεμηθούν: Μετάλλιο, δίπλωμα στους τρεις πρώτους νικητές (-τριες) κάθε αγωνίσματος, κάθε κατηγορίας.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ: Με τη λήξη της κάθε αγωνιστικής ημέρας, για τα αγωνίσματα της ημέρας.
Οι ποδηλάτες θα προσέρχονται με την αγωνιστική τους ενδυμασία.
ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙΝΤΟΠΙΝΓΚ: Σε περίπτωση που το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης Ντόπινγκ αποφασίσει ελέγχους, θα υπάρξει ενημέρωση για τους εμπλεκόμενους, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΟΠ, της UCI και του ΕΣΚΑΝ.
ΠΟΙΝΕΣ: Στον αγώνα θα εφαρμοστούν οι ποινές που αναφέρονται στους κανονισμούς της ΕΟΠ και όπου δεν προβλέπεται, της UCI.

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΑΓΩΝΑ: Παπασταματάκης Ιωάννης, τηλ. 6944633636,
ΑΠΟΔΟΧΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ - ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ:
Με τη συμμετοχή του στον αγώνα, ο ποδηλάτης αποδέχεται το περιεχόμενο και τους όρους της παρούσας προκήρυξης των αγώνων.

Άπαντες οι συμμετέχοντες στους αγώνες με οποιαδήποτε μορφή, αθλητές, προπονητές, συνοδοί, θεατές και όλοι οι εμπλεκόμενοι στη διοργάνωση, αποδέχονται όπως τα προσωπικά τους στοιχεία, τα αποτελέσματα αγώνων με τις επιδόσεις, τις φωτογραφίες, τα βίντεο αυτών, να δίνονται στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο, στα ηλεκτρονικά μέσα δικτύωσης και επικοινωνίας, και να επεξεργάζονται από τον διοργανωτή του αγώνα και τους συνδιοργανωτές αυτού.

Διαβάστε ακόμη

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου