Ανατέθηκε καμπάνια για την προβολή των νησιών μας ύψους 24.800 ευρώ

Ανατέθηκε καμπάνια για την προβολή των νησιών μας ύψους 24.800 ευρώ

Ανατέθηκε καμπάνια για την προβολή των νησιών μας ύψους 24.800 ευρώ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 286 ΦΟΡΕΣ

H εταιρεία THINK DIGITAL ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΕ αναλαμβάνει την διαφημιστική προβολή των νησιών της Περιφερειακής Ενότητας Δωδεκανήσου και συγκεκριμένα της Ρόδου και Κω μέσω προγραμματικής διαφήμισης στο διαδίκτυο σε μορφή native (online native programmatic advertising) μέσω της πλατφόρμας Taboola / Teads, η οποία θα κατευθύνει τους χρήστες στο κεντρικό link της ΠΝΑ.

Η καμπάνια θα πραγματοποιηθεί σε πέντε χώρες : Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Γαλλία, Πολωνία και Ιταλία. Η καμπάνια θα υλοποιηθεί αφενός μέσω διαφημιστικών καταχωρήσεων με native περιεχόμενο, και αφετέρου μέσω διαφημιστικού video σποτ 30’’ ιδιοκτησίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Ο συνολικός αριθμός εμφανίσεων (impressions) των διαφημιστικών καταχωρήσεων με native περιεχόμενο ανέρχεται συνολικά τουλάχιστον 94.964.972, και του videospot σε 2.438.156. Η κατανομή των εμφανίσεων ανά χώρα αρχικά επαναπροσδιορίζεται με κριτήριο την αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα της καμπάνιας σε κάθε χώρα.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει την τροποποίηση της υλοποίησης της καμπάνιας σε μία χώρα στην περίπτωση που κατά τη διάρκεια της υλοποίησης προκύψουν περιορισμοί στον εξερχόμενο τουρισμό της συγκεκριμένης χώρας ως αποτέλεσμα ταξιδιωτικών περιορισμών λόγω της πανδημίας COVID-19.

Σε μια τέτοια περίπτωση οι εμφανίσεις της καμπάνιας θα μεταφερθούν σε άλλη ή άλλες χώρες από τις προαναφερόμενες, ή, ακόμα και να ζητήσει την τροποποίηση της υλοποίησης της καμπάνιας μέσω της διαφημιστικής καταχώρησης συγκεκριμένου νησιού στην περίπτωση που κατά τη διάρκεια της υλοποίησης προκύψουν περιορισμοί στον εισερχόμενο τουρισμό του συγκεκριμένου νησιού ή διάφοροι άλλοι περιορισμοί εντός του ως αποτέλεσμα περιορισμών λόγω της πανδημίας COVID-19.

Σε μια τέτοια περίπτωση οι εμφανίσεις των καταχωρήσεων του συγκεκριμένου νησιού θα μεταφερθούν στις καταχωρήσεις του άλλου.

Η σύμβαση έχει διάρκεια εξήντα ημέρες και θα ολοκληρωθεί το αργότερο έως την 31η Οκτωβρίου 2021. Το συνολικό κόστος της δαπάνης για την υλοποίησή της ανέρχεται στο ποσό των 24.800,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Διαβάστε ακόμη

Εκατοντάδες πιστοί κατέκλυσαν τις εκκλησίες μας σήμερα το πρωί για τη λειτουργία της Κυριακής των Βαΐων

Ποιοι κηρύχθηκαν έκπτωτοι στα τοπικά συμβούλια της Ρόδου

Επιστολή θλίψης, συγκίνησης και αγανάκτησης από γυναίκα της Λέρου που έχασε τον άντρα της στο Νοσοκομείο του νησιού

Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο των καταστημάτων

Τεταμένη η ατμόσφαιρα στο δημοτικό συμβούλιο με φόντο την έκπτωση των δύο συμβούλων

Την Κυριακή ανοίγει τις πόρτες της η εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στη Μεσαιωνική Πόλη

Με τον δήμαρχο και τον περιφερειάρχη συναντήθηκε η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Κουντουρά

Χρ. Καραγιάννη: «Ή θέλουμε να πιστεύουμε ότι μας διάλεξε η TUI ή θέλουμε να πείσουμε τους άλλους ότι μας διάλεξε η TUI ή αυτή η συνεργασία ήταν προδιαγεγραμμένη …»