Υπέβαλε την παραίτησή της από σύμβουλος του δημάρχου η Φωτεινή Καράμπελα

Υπέβαλε την παραίτησή της από σύμβουλος του δημάρχου η Φωτεινή Καράμπελα

Υπέβαλε την παραίτησή της από σύμβουλος του δημάρχου η Φωτεινή Καράμπελα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3625 ΦΟΡΕΣ

Για να διατηρήσει την αξιοπρέπειά της όπως αναφέρει σε επιστολή της προς τον δήμαρχο

Την παραίτησή της στον δήμαρχο Ρόδου κ. Αντώνη Καμπουράκη υπέβαλλε προχθές η κ. Φωτεινή Καράμπελα.

Η κ. Καράμπελα, ήταν στον συνδυασμό του δημάρχου στις εκλογές και είχε οριστεί ως άμισθη σύμβουλος σε θέματα προαγωγής σχέσεων του δήμου Ρόδου με τις επαγγελματικές ενώσεις και τους φορείς ανάπτυξης του εμπορίου και του τουρισμού.

Σημειώνεται ότι η κ. Καράμπελα είχε οριστεί και στο Διοικητικό Συμβούλιο του αναπτυξιακού οργανισμού (ως αναπληρωματικό μέλος) αλλά δεν είχε αποδεχθεί τον διορισμό της.

Στην επιστολή παραίτησης της που στάλθηκε στον δήμαρχο αναφέρει τα εξής:

«κ. Δήμαρχε,
Πέρασαν 21 μήνες από τον ορισμό μου από εσάς ως άμισθη συμβούλου σας, σε θέματα προαγωγής σχέσεων του Δήμου Ρόδου με τις επαγγελματικές ενώσεις και τους φορείς ανάπτυξης του εμπορίου, του τουρισμού, της βιομηχανίας, της βιοτεχνίας, των επαγγελμάτων, του τομέα παροχής υπηρεσιών και των εξαγωγών.

Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να ανταποκριθώ στο ρόλο που μάλλον τυπικά μου δώσατε, καθώς από την ημέρα που μου αναθέσατε αυτή την αρμοδιότητα ,παρά τις συνεχείς προσπάθειες που έχω κάνει να κλείσω μια συνάντηση μαζί σας για να συζητήσουμε και να μου εξηγήσετε την γραμμή σας και τι ακριβώς ζητάτε από εμένα και να σας καταθέσω τις σκέψεις μου, εξακολουθείτε επιδεικτικά να επικαλείστε έλλειψη χρόνου.

Νιώθω οργή, θλίψη και απογοήτευση με την εικόνα που αντικρίζω καθημερινά ως πολίτης αυτού του νησιού και νιώθοντας αδύναμη να προσφέρω στον τόπο μου , σας δηλώνω ότι δεν επιθυμώ πλέον να συμμετέχω σε μία Δημοτική αρχή που στήριξα και ήλπιζα ότι θα κάνει την διαφορά, προσφέροντας στο Ροδιακό λαό μια πόλη αντάξια του.

Επειδή θεωρώ ότι η αξιοπρέπεια πρέπει να είναι φάρος και οδηγός στις αποφάσεις κάθε πολίτη, σας υποβάλλω και τυπικά την παραίτησή μου, καθαρά για λόγους αξιοπρέπειας. Αυτή την αξιοπρέπεια που θα διατηρήσω, για να συνεχίσω να περπατώ στους δρόμους αυτής της πόλης, αυτού του νησιού, με ψηλά το κεφάλι.

Έχουμε ένα πανέμορφο νησί και οφείλουμε όλοι να το σεβόμαστε, δείξτε επιτέλους τον σεβασμό που αξίζει, τόσο στο νησί όσο και στους κατοίκους του.

Με τιμή
Φωτεινή Καράμπελα».

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς