Άλλαξε όψη και το γήπεδο Παστίδας

Άλλαξε όψη και το γήπεδο Παστίδας

Άλλαξε όψη και το γήπεδο Παστίδας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 492 ΦΟΡΕΣ

Νέα όψη απέκτησε το γήπεδο της Παστίδας καθώς ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες βαψίματος που είχαν ξεκινήσει πριν λίγο καιρό. Πλέον το γήπεδο είναι πανέτοιμο να υποδεχθεί την ομάδα, τους αντιπάλους της και τον κόσμο στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου. Ο σύλλογος εξέδωσε χθες ανακοίνωση θέλοντας να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν στην ολοκλήρωση αυτών των εργασιών. Συγκεκριμένα:

«Το δ.σ τού Αστέρα Παστίδας θα ήθελε να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρο Κολιάδη και τον Θεόδωρο Θεοδώρου που είναι πάντα κοντά μας. Επίσης τους Δημήτρη και Γεωργό Χατζή για την εξαιρετική τους προσφορά για την ολοκλήρωση του βαψίματος στο γήπεδο μας».

Κανονικά η προετοιμασία
Κατά τα άλλα, η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται κανονικά χωρίς να υπάρχουν σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα. Ο τεχνικός Κώστας Πάττας είναι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλλουν οι ποδοσφαιριστές καθημερινά μέσα από τις προπονήσεις. Άπαντες στο «στρατόπεδο» του Αστέρα είναι αισιόδοξοι ότι η ομάδα θα είναι πανέτοιμη για να μπει δυναμικά στο πρωτάθλημα, δείχνοντας από το ξεκίνημα ότι θα είναι σε θέση να κάνει την διαφορά. Ο Αστέρας έχει κάνει σημαντικές μεταγραφικές κινήσεις και εκ των πραγμάτων, θεωρείται από τις ομάδες που θα είναι σε θέση να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”