Πολλά τα «μέτωπα», αλλά καμία ανησυχία στον Κολοσσό

Πολλά τα «μέτωπα», αλλά καμία ανησυχία στον Κολοσσό

Πολλά τα «μέτωπα», αλλά καμία ανησυχία στον Κολοσσό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 281 ΦΟΡΕΣ

Δεν φαίνεται ν’ ανησυχούν και πολύ οι παράγοντες της ΚΑΕ Κολοσσός, αν κι εμάς όσο να ‘ναι μας ζώσανε κομματάκι τα… φίδια εξαιτίας του δεύτερου «άκυρου» από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Μέχρι και χθες οι «θαλασσί» δεν είχαν πάρει το απαραίτητο πιστοποιητικό συμμετοχής στην Basket League, όμως ο φάκελος τους είναι πεντακάθαρος όσο και οι περισσότερες από τις παραλίες του νησιού μας άλλωστε… Μέσα στην ερχόμενη βδομάδα θα ξεκαθαρίσει το ζήτημα της εκπρόθεσμης κατάθεσης του φακέλου και θα ‘χουμε εξελίξεις, αρκεί να είμαστε ορεξάτοι να τα γράφουμε…

Πάντως το θεματάκι της αφαίρεσης βαθμών δεν φαίνεται να ισχύει για το μπάσκετ. Αυτό αποδεικνύεται ούτως ή άλλως από το πώς είναι συντεταγμένος ο νόμος, μιας και οι 5 ή οι 10 βαθμοί στο μπάσκετ σημαίνουν αποβολή από τη διοργάνωση… Βάσει πληροφοριών, η ΚΑΕ Κολοσσός δεν είναι η μόνη υπεύθυνη για την όλη κατάσταση και το πιθανότερο είναι να έχουμε αίσιο τέλος, όχι τίποτε άλλο, για ν’ ασχοληθούμε κατ’ αρχάς με τα φιλικά την ερχόμενη βδομάδα αλλά και με το Κύπελλο.

Τώρα, αν το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό γίνει στην Καλλιθέα ή το Βενετόκλειο, ειλικρινά δεν το ξέρουμε, όπως δεν το ξέρουν ούτε οι ίδιοι στον Κολοσσό. Είναι καθαρά στο… χέρι του Υπουργείου Υγείας που άλλαξε κι επικεφαλής πότε θα διαμορφωθεί ο χώρος όπου θα βρίσκεται μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου το Εμβολιαστικό Κέντρο.

Επειδή δεν μ’ αρέσει να το παίζω ξερόλας, θα πω ότι δεν είμαι σε θέση να εκφέρω άποψη για την κατάσταση του Βενετόκλειου κι αν είναι κυρίως τα αποδυτήρια όπως πρέπει ώστε να φιλοξενήσουν ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι.

Οι επόμενες μέρες θα ‘ναι σημαντικές και θα κρίνουν τη συνέχεια σε μια πορεία του Κολοσσού διαφορετική από πέρσι, αφού θα υπάρχει ξανά ο κόσμος στα γήπεδα με ό,τι αυτό συνεπάγεται… Άντε, καλή αρχή να ‘χουμε…

ΤΣΑΜΠΙΚΟΣ ΠΑΤΣΑΪΣ

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”