Αγωγές κατά της ΔΕΔΔΗΕ θα καταθέσουν οι Κατταβενοί

Αγωγές κατά της ΔΕΔΔΗΕ θα καταθέσουν οι Κατταβενοί

Αγωγές κατά της ΔΕΔΔΗΕ θα καταθέσουν οι Κατταβενοί

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 651 ΦΟΡΕΣ

Σε αγωγές κατά της ΔΕΔΔΗΕ ετοιμάζονται να προβούν επιχειρηματίες και κάτοικοι της κοινότητας Κατταβιάς, για τις συνεχείς διακοπές ρεύματος.

Σε σχετική ανακοίνωσή του, το τοπικό συμβούλιο Κατταβιάς αναφέρει τα εξής: «Σοβαρότατα προβλήματα έχουν δημιουργήσει οι συχνές και πολύωρες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος στους κατοίκους της κοινότητας Κατταβιάς, αλλά και στους επιχειρηματίες της περιοχής.

Την προηγούμενη Κυριακή 29/08/2021, δίχως να ενημερωθεί κανείς, έμεινε η κοινότητα χωρίς ρεύμα από τις 20:30 μ.μ. μέχρι και την Δευτέρα 30/08/2021 στις 14.30 μ.μ., αφού προηγήθηκε μια δίωρη το μεσημέρι της Κυριακής.

Κύριοι υπεύθυνοι της ΔΕΔΔΗΕ, να ξέρετε ότι οι επιχειρηματίες μας, αλλά και αρκετοί ιδιώτες που έχουν υποστεί σοβαρότατες ζημιές, θα προβούν σε αγωγές, και καλά θα κάνουν. Είναι αδιανόητο, επίσης, να μένουν χωρίς ρεύμα άτομα που υποστηρίζονται από οξυγόνο και μάλιστα σε μια περιοχή όπου στη χωρική της αρμοδιότητα λειτουργεί εργοστάσιο της ΔΕΗ.

Οι διακοπές ρεύματος την περίοδο του καλοκαιριού, όπου το νησί και ιδιαίτερα η περιοχή του Πρασονησίου δέχεται χιλιάδες επισκέπτες, μόνο αγανάκτηση προκαλούν στους επιχειρηματίες.

Με κακοσυντηρημένα δίκτυα εδώ και χρόνια, και με δύο υπαλλήλους (το Βασίλη και τον Γιάννη), για ολόκληρη την περιοχή από τον Αρχάγγελο και κάτω, δε θέλουμε να σκεφτούμε τι θα ακολουθήσει το χειμώνα.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας
Ζαννετάκης Νικόλαος».

Διαβάστε ακόμη

Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Δωδεκανήσου: 24ωρη Πανυπαλληλική Απεργία, Τρίτη 21 Μαΐου 2024

Επίτιμος διδάκτορας ο Μητροπολίτης Ρόδου

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών

Απαγορεύεται η διέλευση και παραμονή στις δασικές περιοχές τις νυκτερινές ώρες

Επίθεση Γ. Νικητιάδη στη ΝΔ για το ακτοπλοϊκό Καρπάθου-Κάσου σε συζήτηση με τον Γ. Παππά στη Βουλή