Διαγόρας: Αγωνιστική πειθαρχία και διάθεση

Διαγόρας: Αγωνιστική πειθαρχία και διάθεση

Διαγόρας: Αγωνιστική πειθαρχία και διάθεση

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 176 ΦΟΡΕΣ

Καλό αγωνιστικό πρόσωπο και διάθεση ήταν τα δυο βασικά στοιχεία που έδειξε ο Διαγόρας στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι που έδωσε ο Διαγόρας απέναντι στον Ιωνικό. Δεν είναι το σκορ που μετράει (3 – 1 υπέρ των «κυανέρυθρων), σε ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, αλλά η γενικότερη παρουσία που είχαν οι ποδοσφαιριστές του Σάκη Θεοδοσιάδη.

Ήταν πολύ εποικοδομητική και ενθαρρυντική ενόψει της πολύ δύσκολης συνέχειας μέχρι και την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της Super League 2. Εξάλλου είναι ακόμη πολύ νωρίς και υπάρχει δρόμος μέχρι η ομάδα του νησιού μας να μπορέσει να φθάσει στο επίπεδο που επιθυμεί και ο προπονητής της. Χαρακτηριστικά είναι και τα όσα είπε στην «Αθλητική Ροδιακή» ο τεχνικός του «γηραιού» Σάκης Θεοδοσιάδης;

«Σε γενικές γραμμές είχαμε μια καλή εικόνα. Υπήρχε αγωνιστική διάθεση και πειθαρχία απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι ένα επίπεδο πιο πάνω καθώς ανήκει στο πρωτάθλημα της Super League 1. Το σκορ ασφαλώς και δεν λέει τίποτα. Είναι πολύ νωρίς ακόμα. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και ευελπιστούμε ότι θα μπορέσουμε να είμαστε έτοιμοι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος».

Το πρόγραμμα των επόμενων φιλικών
Άλλα τρία φιλικά παιχνίδια θα δώσει ο Διαγόρας κατά την διάρκεια της παραμονής του στην πρωτεύουσα για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Πιο συγκεκριμένα, αύριο θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο της Φυλής την ΑΕΚ Β’.

Στις 12 Σεπτεμρβίου θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Πανιώνιο σε παιχνίδι που θα γίνει στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Και στις 15 Σεπτεμβρίου θα παίξει με το Αιγάλεω στη φυσική έδρα της ομάδας.
- Ο Ρόδιος Μάριος Ζούνης αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφή του Διαγόρα. Ο νεαρός που είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ατρόμητο θα παραχωρηθεί με τη μορφή του δανεισμού για τουλάχιστον ένα χρόνο.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.