Wind & Kite Surf: Αρχίζει η μεγάλη γιορτή

Wind & Kite  Surf: Αρχίζει η μεγάλη γιορτή

Wind & Kite Surf: Αρχίζει η μεγάλη γιορτή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 326 ΦΟΡΕΣ

Αρχίζει σήμερα το μεσημέρι στην παραλία Θεολόγου το “European Free Style Pro Tour, Theologos 2021”. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό event το οποίο αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον καθώς προσμετρά στην Ευρωπαϊκή κατάταξη.

Για τον λόγο αυτό παίρνουν μέρος μερικά από τα πολύ σημαντικά ονόματα του χώρου που είναι πανέτοιμα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Το πρόγραμμα θα εξελιχθεί σε πέντε ημέρες απαιτητικών αγώνων επίδειξης σε ιστιοσανίδα με πανί ή αετό (wind & kite surf). Θα ξεκινούν καθημερινά, ώρα 14.00’ και θα συνεχίζονται μέχρι λίγο πριν από τη δύση του ήλιου. Οι συνολικά 42 κορυφαίοι και κορυφαίες σέρφερ του κόσμου, θα αγωνιστούν έως και την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου. Για να εντυπωσιάσουν το κοινό και τους κριτικούς.

Αλλά και για να κερδίσουν το μεγάλο βραβείο των 15.000 ευρώ. Η τελετή λήξης θα ξεκινήσει στις 8 το βράδυ της Κυριακής 12 Σεπτεμβρίου. Περιλαμβάνει την απονομή του μεγάλου βραβείου, των επάθλων στους αθλητές και τις αθλήτριες που θα ξεχωρίσουν. Καθώς επίσης και μια μικρή γιορτή (σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής που ορίζει η Πολιτική Προστασία).

«Η Ρόδος είναι μέσα στην κορυφαία δεκάδα!»
Ο οργανωτής του event Tobias Gottfried μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», μεταξύ άλλων επεσήμανε και τα ακόλουθα:
«Οι συνθήκες στη συγκεκριμένη πλευρά του νησιού είναι μοναδικές για το αγώνισμα αυτό. Οι άνεμοι είναι τέτοιοι που ευνοούν πάρα πολύ. Είναι πραγματικά ιδανικοί. Είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα Spot στον κόσμο. Κατά την άποψή μου, η Ρόδος βρίσκεται μέσα στην πρώτη δεκάδα σε ολόκληρο τον κόσμο.

«Οι συνθήκες είναι ιδανικές!»
Εντυπωσιασμένος από το νησί της Ρόδου δηλώνει ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (European Frestyle Pro Tour) Adams Sims. «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ», είπε και πρόσθεσε και τα ακόλουθα:

«Οι συνθήκες είναι ιδανικές. Οι διαγωνιζόμενοι είναι πολύ καθώς έχουν προστεθεί οι κατηγορίες γυναικών και νέων. Ένας αγώνας freestyle είναι ουσιαστικά μια επίδειξη και φιγούρων. Υπάρχουν οι κριτές οι οποίοι βαθμολογούν αυτό που βλέπουν. Στη Ρόδο παίρνουν μέρος μερικοί από τους κορυφαίους στον κόσμο και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό».

-Το European Free Style Pro Tour, Theologos 2021’ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και θα διεξαχθεί με την υποστήριξη του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρόδου, του Δήμου Ροδίων, του ΠΡΟΤΟΥΡ και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.