Miss Πελοπόννησος αναδείχθηκε η Ροδίτισσα Βασιλική Μανωλάκη

Miss Πελοπόννησος αναδείχθηκε η Ροδίτισσα Βασιλική Μανωλάκη

Miss Πελοπόννησος αναδείχθηκε η Ροδίτισσα Βασιλική Μανωλάκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 6079 ΦΟΡΕΣ

Μία ανέλπιστη επιτυχία στον χώρο της μόδας ήρθε την περασμένη εβδομάδα για τη νεαρή συμπατριώτισσά μας Βασιλική Μανωλάκη, που από φοιτήτρια του πανεπιστημίου Αιγαίου βρέθηκε στην πασαρέλα των 31ων Πελοποννησιακών Καλλιστείων, κερδίζοντας τη δεύτερη θέση της διοργάνωσης.

Στα 18 της χρόνια πήρε μέρος σε μία εκδήλωση-θεσμό της Πελοποννήσου, και χωρίς να έχει κάποια εμπειρία στο παρελθόν ή να έχει κάνει κάποια προετοιμασία εντάχθηκε στις φιναλίστ και ανέβηκε στο βάθρο καθώς αναδείχθηκε Miss Πελοπόννησος.

Όπως λέει στη «Ροδιακή», πριν από περίπου δύο μήνες βρέθηκε στην Αθήνα και είχε τυχαία μία κουβέντα με τον διοργανωτή των καλλιστείων, ο οποίος την παρότρυνε να πάρει μέρος καθώς, όπως της είπε, είχε τα προσόντα για μία τέτοια συμμετοχή.

Μέχρι εκείνη τη στιγμή ουδέποτε είχε ασχοληθεί με τον χώρο της μόδας, αλλά αποφάσισε να πάρει μέρος μόνο και μόνο για να ζήσει την εμπειρία αυτή.

Άλλωστε και οι δικοί της άνθρωποι, η οικογένειά της την προέτρεψαν να συμμετέχει, παρέχοντας στήριξη και βοήθεια όπου χρειαζόταν.

Φωτογραφία: Nίκος Ζαχαρόπουλος/Grand Magazine
Φωτογραφία: Nίκος Ζαχαρόπουλος/Grand Magazine

Όλα τα κορίτσια που ήταν υποψήφια για τους τίτλους της Star Πελοπόννησος, της Miss Πελοπόννησος και της Miss Young Πελοπόννησος έμειναν για μία εβδομάδα στο Club Hotel Casino Loutraki κάνοντας την απαραίτητη προετοιμασία για τη βραδιά των καλλιστείων.

Η μεγάλη μέρα ήρθε και η 18χρονη Βασιλική τελικά στέφθηκε Miss Πελοπόννησος.

Αυτή η διάκριση της άνοιξε τις πόρτες για μία καριέρα στον χώρο καθώς της έγιναν προτάσεις συνεργασίας, τις οποίες θα δεχτεί εφόσον θα μπορέσει να τις συνδυάσει με τις σπουδές της, καθώς θα πρέπει να μετακομίσει στην Αθήνα.

Σπουδάζει στο δεύτερο έτος του τμήματος Μεσογειακών Σπουδών του πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο και παράλληλα φοιτά σε σχολή με τουριστικά επαγγέλματα, όπως λέει κατηγορηματικά, θα συνεχίσει τις σπουδές της, και παράλληλα αν είναι εφικτό, θα δουλέψει και στον χώρο της μόδας.

Φωτογραφίες: Nίκος Ζαχαρόπουλος/Grand Magazine

Διαβάστε ακόμη

Ημερίδα για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών κινδύνων

Περιοδεία στο νησί μας πραγματοποίησε ο Γιώργος Αυτιάς

Το Φινλανδικό Σχολείο Ρόδου γιορτάζει 40 χρόνια λειτουργίας

Σημαντικός ο ρόλος των τοπικών μέσων ενημέρωσης στην ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος

Διευκόλυνση στη μεταφορά των ψαριών ζητούν οι ψαράδες

5,6 εκατομμύρια ευρώ για τη δημιουργία αντιπυρικών ζωνών στο νησί της Ρόδου

Γ. Μανιάτης: Ένας ευρωβουλευτής οφείλει να έχει ψηλά τα θέματα νησιωτικότητας

Αυτοψία Ν. Τσούλλου στο οδικό έργο από την είσοδο της Νέας Μαρίνας έως το λιμάνι της Ακαντιάς