Μπαίνει και ο τάπητας στα Μαριτσά

Μπαίνει και ο τάπητας στα Μαριτσά

Μπαίνει και ο τάπητας στα Μαριτσά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 259 ΦΟΡΕΣ

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες του νέου συνθετικού τάπητα στο βοηθητικό γήπεδο των Μαριτσών. Το συνεργείο καταφθάνει άμεσα στο νησί μας προκειμένου να ολοκληρωθεί και το τελευταίο κομμάτι του σημαντικού αυτού έργου για τον Ηρακλή και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο χώρος.

Τις εγκαταστάσεις επισκέφθηκε και ο εντεταλμένος σύμβουλος του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, Νίκος Νικολής. Και ο ίδιος διαπίστωσε την πρόοδο των εργασιών και εξέφρασε τη μεγάλη του ικανοποίηση. Σε δηλώσεις που έκανε, ο πρόεδρος του συλλόγου Μανώλης Παπαδημήτρης τόνισε τα ακόλουθα:

«Οι υποσχέσεις έγιναν πράξεις από την Περιφέρεια και τον Γιώργο Χατζημάρκο. Πρόκειται για ένα προπονητικό κέντρο το οποίο θα ανεβάσει την ψυχολογία τη δική μας, των φιλάθλων του χωριού αλλά κυρίως των παιδιών. Είναι ένα σημαντικό κίνητρο για τους νέους που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Και είναι κάτι πολύ σημαντικό στις δύσκολες εποχές που ζούμε. Τα παιδιά έχουν άλλους πειρασμούς ωστόσο εμείς είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να έλθουν να αθληθούν.

Όταν υπάρχει συλλογική προσπάθεια μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά πράγματα. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τον Νίκο Νικολή που πάντα είναι δίπλα μας σε ό,τι χρειαστούμε και μας καθοδηγεί στα θέματα του αθλητισμού».

Διαβάστε ακόμη

Έκλεισε τη σεζόν με αξιοπρέπεια ο Κολοσσός H Hotels Collection

Κορυφαίες επιδόσεις παγκοσμίως από τον βετεράνο Παντελή Χρυσοχό σε μήκος και τριπλούν

«Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Ταξιάρχη»

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!