Σε... άλλες εποχές τα προβλήματα στο Νοσοκομείο μας θα είχαν λυθεί με δυο τηλέφωνα...

Σε... άλλες εποχές τα προβλήματα στο Νοσοκομείο μας θα είχαν λυθεί με δυο τηλέφωνα...

Σε... άλλες εποχές τα προβλήματα στο Νοσοκομείο μας θα είχαν λυθεί με δυο τηλέφωνα...

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 431 ΦΟΡΕΣ

Έξω από την πόρτα του υπουργού Υγείας, μέρα και νύχτα, έπρεπε να βρίσκονται εδώ και καιρό οι εκπρόσωποι όλων των βαθμίδων της περιοχής μας, διεκδικώντας το αυτονόητο: Να στελεχωθεί το νοσοκομείο μας με αναισθησιολόγους. Όχι αύριο, αλλά χθες!

1.160 συμπολίτες μας περιμένουν να μπουν και να χειρουργηθούν! Αν νομίζουν ορισμένοι ότι μπορούν να παίζουν με την υγεία, τις ζωές τους και την οικογενειακή τους ηρεμία, τότε σίγουρα είναι άκρως επικίνδυνοι!

Σε άλλες, παλιές καλές εποχές, δύο τηλεφωνήματα θα είχε κάνει προς την κεντρική εξουσία ο Παυλίδης, ο Σκανδαλίδης, ο Καραμάριος ή ο Παρασκευάς και όλα θα ήταν τελειώσει πριν καν αρχίσουν...! Σήμερα ισχύει ακριβώς το αντίθετο: «πέφτουν» δύο τηλεφωνήματα από την κεντρική εξουσία και όλοι... χάνουν τη μιλιά τους.

Και το ξαναγράφουμε για ακόμα μια φορά: δεν αφορά ζητήματα ζωής και θανάτου (σαν την υπόθεση του Covid – 19) το ζήτημα της έλλειψης των αναισθησιολόγων από το μεγαλύτερο περιφερειακό νοσοκομείο σε ολόκληρο το Αιγαίο; Για πόσο ακόμα θα κάνουν ότι δεν είδαν, δεν άκουσαν και δεν συμβαίνει τίποτε, όλοι εκείνοι που θα έπρεπε να χαλάσουν τον κόσμο;

Φταίμε όμως κι εμείς, δυστυχώς! Στους δρόμους έπρεπε να βρίσκεται εδώ και καιρό ο κόσμος, διαμαρτυρόμενοι, για τις τραγικές αυτές ελλείψεις στο νοσοκομείο μας. Κι όσο βλέπουν ότι δεν αντιδρούμε ούτε εμείς ούτε εκείνοι που μας εκπροσωπούν, τόσο οι... λίστες της επικινδυνότητας θα αυξάνονται και θα πληθύνονται.
ο (πολύ) κακός

Διαβάστε ακόμη

Μαθητές και μαθήτριες σε προσομοίωση συνεδρίασης του Ευρωκοινοβουλίου

Ποιος θα... σηκώσει την πινακίδα;

Π. Κουνάκης: «Έστω και μία γυναίκα να προστατεύσουμε, αξίζει τον κόπο»

Με 7 νέα ασθενοφόρα εξοπλίζονται τα Κέντρα Υγείας Βορείου και Νοτίου Αιγαίου

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch