Παρά την προσπάθεια φίμωσης, οι φωνές αντίδρασης θα δυναμώνουν!

Παρά την προσπάθεια φίμωσης,  οι φωνές αντίδρασης θα δυναμώνουν!

Παρά την προσπάθεια φίμωσης, οι φωνές αντίδρασης θα δυναμώνουν!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 636 ΦΟΡΕΣ

«Παρά την προσπάθεια φίμωσης όσων έχουν αντίθετη άποψη και την εκφράζουν οι φωνές αντίδρασης θα δυναμώνουν. Η αντιπολίτευση θα δυναμώνει και θα αναδεικνύει τα κακώς κείμενα. Ο λαός σύντομα θα τους δώσει κόκκινη κάρτα».

Αυτό υπογράμμισε μεταξύ άλλων χθες μιλώντας στον «SkyRodos» o επικεφαλής της παράταξης «Πνοή Δημιουργίας Νοτίου Αιγαίου» κ. Χαράλαμπος Κόκκινος. «Δεν υπάρχει ίχνος πολιτικού πολιτισμού κάποιοι θέλουν να διασφαλίσουν πρώτα την πολιτική τους αυλή βάζοντας συγγενείς και φίλους στα συμβούλια. Να μην ξεχνάμε πως μόνο σε μια εταιρεία της ΠΝΑΙ μετέχει η μειοψηφία... Ζητάμε στοιχεία και δεν μας τα δίνουν ή μας παραπέμπουν στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ». Δεν ανεβαίνουν όλα εκεί. Η αναπτυξιακή Κ2 δεν έχει παράξει κάποιο έργο. Aντιθέτως στα στελέχη της έχουν δοθεί 142.750 ευρώ. Αντί για τις χρεωστικές κάρτες να χρησιμοποιούν το δημόσιο λογιστικό. «Εισάγουν νέα ήθη και έθιμα.

Σε ό,τι αφορά τη διαφάνεια που επικαλούνται είναι παραμύθια για μικρά παιδιά. Με αυτά κυβερνούν όλα αυτά τα χρόνια την περιφέρεια. Όσο και αν προσπαθούν, οι φωνές αντίδρασης δυναμώνουν. Είναι προτιμότερο να είναι κάποιος σε μια χορωδία παρά σε μια συμμορία. Οι κήρυκες της ηθικής και της διαφάνειας δεν έχουν δώσει στη δημοσιότητα συγκεκριμένα έγγραφα για επίσης συγκεκριμένα θέματα. Για την αλαζονεία, τον αυταρχισμό και την αυθάδεια θα τους βάλουμε στη θέση τους. Δεν θα κανονίζουν τις τύχες του Νοτίου Αιγαίου εσαεί;», τόνισε ο κ. Κόκκινος.

Διαβάστε ακόμη

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch

Προεκλογικό σποτ Νέας Δημοκρατίας: Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα βήμα μπροστά

Από καναπέδες μέχρι πολυθρόνες μάζεψε από πάρκο της Ρόδου η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου

Στις 24 Μαΐου η συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια

Ο Νικ. Ζαβόλας διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της «Κολοσσός 2047»