Αήττητος παραμένει ο ακαταμάχητος Ροδιακός στο πρωτάθλημα Δωδεκανήσου

Αήττητος παραμένει ο ακαταμάχητος Ροδιακός στο πρωτάθλημα Δωδεκανήσου

Αήττητος παραμένει ο ακαταμάχητος Ροδιακός στο πρωτάθλημα Δωδεκανήσου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 140 ΦΟΡΕΣ

ΦΛΑΣ στο παρελθόν - Εν Ρόδω Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 1961 Αριθ. Φύλλου 3133

ΝΙΚΗΤΑΙ ΤΗΣ Β’ ΗΜΕΡΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΡΟΔΙΑΚΟΣ, ΔΙΑΓΟΡΑΣ, ΠΑΟ ΚΑΙ ΦΟΙΒΟΣ

Αήττητος μέχρι στιγμής ο ακαταμάχητος Ροδιακός συνεχίζων την νικηφόρον πορείαν του συνέτριψε χθες τον «σκληρόν» Δωριέα με σκορ 3-1.
ΚΩΣ (του αναταποκριτού μας) - Ενώπιον 1.800 φιλάλθων ο Διαγόρας επεβλήθη του ισχυρού Ανταγόρα με 3-1 κατόπιν ενός αγώνος ο οποίος εξετραχύνθη υπαιτιότητι του διαιτητοού κ, Αγγελή.

Εις το Α’ ημίχρονον ο Ανταγόρας με ευνοϊκόν άνεμον εσημείωσε τέρμα διά του Αππά. Εις το 16 ο Σβήνος ισοφάρισε ολίγον δε μετά ο Πιζάνιας του Ανταγόρα εσούταρε δύο μέτρα προ της εστίας άουτ!

Εις το Β’ ημίχρονον ο Παπαδιός εσημείωσε τον 2ον τέρμα και ένα λεπτόν προ της λήξεως ο Σαχίνης συνεπλήρωσε το σκοπ.
Διεκρίθηκαν οι Σαχίνης Σβήνος και Παπαδιός και οι Κασάμπαλης Αππάς και Καρανικόλας.

Σ. ΠΙΣΣΑΡΗΣ

ΕΙΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ

Μετρίου ενδιαφέροντος ο αγών Παρροδιακού Διγενή, έληξε με αποτέλεσμα 5-1. Διά της τεχνικής του ο Παρροδιακός εσημείωσε εις το α’ 4 τέρματα ενώ το Β’ ημίχρονον έληξε με δύο ακόμη γκολ που εσημείωσαν αι ομάδες.

Τα τέρματα εσημείωσαν ο Ασπράκης κατόπιν πάσας του Καζάκη, ο Μαυρομούστακος ο Ασπράκης έτερα 2 και ο Γαϊτάνος, εκ δε του Διγενή ο Κουλούρας. Ο δαιτητής κ. Τσαπάζης παρέβλεψε αρκετά. Διεκρίθησαν οι Ασπράκης, Καζάκης, Κυπριώτης, Γιακλός και Χατζηνικήτας από την ηττηθείσαν δε οι Κουλούρας Κωνστάντζος και Μανωλάς.

ΠΑΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ

ΕΙΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΝ

Ο Φοίβος επεβλήθη του Ιαλύσου χθες εις το γήπεδον Κρεμαστής με τέρματα 4 προς 2. Ο αγών διεξήχθη εν μέσω επεισοδίων η διαιτησία δε του κ. Σταμούλη ήτο μέτρια. Τα τέρματα εσημείωσαν οι Πελεκάνος Μαρίνος 2 και Γιάχου της νικήτριας και οι Κάζος και Σκούλουκας της ηττηθείσης. Ο αγών διεξήχθη ενώπιον 300 φιλάθλων.

ΠΟΙΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑΙ ΘΑ ΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΤΟΥ ΔΙΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Αναμένεται να αφιχθή εξ Αθηνών ο μητροπολίτης Ρόδου, εν όψει της ενάρξεως την προσεχή Κυριακήν του Πανορθόδοξου Συνεδρίου, το οποίον θα διαρκέση μέχρι της 1ης Οκτωβρίου και θα ασχοληθή με θέματα αναπτύξεως της συνεργασίας και ενότητος των ορθοδόξων.

Κατα σχετικήν ανακοίνωσιν εις το Συνέδριον θα μετάσχουν το Οικουμενικόν Πατριαρχείον Κωνσταντινουπόλεως και τα πατριαρχεία και αι εκκλησίαι Αλεξανδρείας, Αντιοχείας, Ιεροσολύμων, Ρωσίας, Κύπρου, Ελλάδος, Σερβίας, Ρουμανίας, Πολωνίας και Βουλγαρίας, καθώς και τα πατριαρχεία της Δαμασκού, της Αιθιοπίας και το Αμερικανικόν. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκτός των συνεδριάσεων, τελετάς, εκδρομάς, δείπνον και παρακολούθησιν συναυλίας. Εξ άλλου, τα αποτελέσματα και το μήνυμα της Διασκέψεως θα εξαγγελθούν εις ειδικήν τελετήν κατά το Σάββατον, 30ήν τρέχοντος.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΟΥΝ ΕΚ ΡΟΔΟΥ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΡΓΑΤΑΙ ΔΙΑ ΔΥΤ. ΓΕΡΜΑΝΙΑΝ

Ως ανεκοίνωσεν εκπρόσωπος της από της παρελθούσης Παρασκευής ευρισκομένης ενταύθα Γερμανικής Επιτροπής, το πρώτον γκρουπ των επιλεγέντων, κατά τας δύο πρώτας ημέρας Δωδεκανησίων εργατών θα αναχωρήση εκ Ρόδου την προσεχή Πέμπτην. Εν τω μεταξύ εις τας αίθουσας του ΙΚΑ συνεχίζεται καθημερινώς η επιλογή των εργατών, οι οποίοι ως και πρότερον ετονίσθη δέον να είναι εφωδιασμένοι με τα διαβατήριά των. Τέλος εγνώσθη ότι η ως άνω επιτροπή θα αναχωρήση την προσεχή Παρασκευήν.

ΚΑΤΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙ’ ΕΝΙΣΧΥΣΙΝ ΤΩΝ ΑΡΡΕΝΩΝ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΙΚΩΝ ΖΩΩΝ

Ως ανεκοινώθη εκ της Διευθύνσεως Γεωργίας καταρτίζεται κατ’ αυτάς πρόγραμμα ενισχύσεως των αρρένων αναπαραγωγής ζώων ήτοι ταύρων, κριών Χίου, τράγων Ζάνεν κ.α.
Συγκεκριμένως εγνώσθη ότι οι κτηνοτρόφοι της νήσου μας θα λάβουν ως ενίσχυσιν διά μεν τους ταύρους ανά 1.500 δρχ. διά δε τα υπόλοιπα ζώα από 500 δρχ.
Τέλος εγνώσθη ότι διά του εν λόγω προγράμματος προβλέπεται και η ενίσχυσις των καλώς ελεγχομένων χιακών προ βάτων διά κτηνοτρόφων αξίας 200 δρχ. κατά κεφαλήν.

Διαβάστε ακόμη

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1963: Νέαι καθυστερήσεις, άγονος ο διαγωνισμός δια τον λιμάνι λόγω ασαφειών του κειμένου

Φλας στο παρελθόν, 1964: Σήμερον τα ανεπίσημα εγκαίνια της πινακοθήκης

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Ενώ αναμένεται ο δήμαρχος κρίσιμος θα είναι η νέα εβδομάς δια τον δήμον

Φλας στο παρελθόν, 1964: Επιτυχίαν εσημείωσεν ο χθεσινός έρανος

Φλας στο παρελθόν 1964, Υπερπαραγωγή βερύκοκων στ' Αφάντου!

Φλας στο παρελθόν 1964, Το "Ελάκι" προσάραξε...

ΦΛΑΣ στο παρελθόν 1964, Αγωγή κατά του κ. Δημάρχου...

Φλας στο παρελθόν 1964, 1.000 και πλέον άτομα μετανάστευσαν σ' ένα τετράμηνο...