ΠΑΕ Ρόδος: Κίνδυνος να πάει η βαλίτσα μακριά

ΠΑΕ Ρόδος: Κίνδυνος να πάει η βαλίτσα μακριά

ΠΑΕ Ρόδος: Κίνδυνος να πάει η βαλίτσα μακριά

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1662 ΦΟΡΕΣ

Μακριά –κατά τα φαινόμενα- αναμένεται να πάει το θέμα της δικαστικής διαμάχης που έχει ξεκινήσει ανάμεσα στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και την ΠΑΕ Ρόδος.

Μπορεί βέβαια το Διοικητικό Δικαστήριο να έχει δικαιώσει τους «πράσινους» και να ανάβει το «πράσινο φως» προκειμένου να πάρουν μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα, όμως αυτό δεν σημαίνει πως εξασφαλίζεται απόλυτα. Και αυτό διότι αν η ΕΕΑ δεν κάνει αποδεκτή την «αίτηση θεραπείας» των «ελαφιών», σημαίνει ότι η δικαστική διαμάχη θα συνεχιστεί και άλλο. Θα έλεγε κανείς –και ίσως να μην έχει άδικο- πως από τη στιγμή που είναι η ίδια επιτροπή που αποφάσισε να αφήσει εκτός πρωταθλήματος τη Ρόδο, υπάρχει ο φόβος να απορρίψει την «αίτηση θεραπείας». Και θα πρέπει από εκεί και πέρα να συνεχιστεί ο αγώνας.

"Καθόλα νόμιμη η ΠΑΕ Ρόδος"
Στο μεταξύ, νέα ανακοίνωση εξέδωσε χθες η διοίκηση της ΠΑΕ Ρόδος τονίζοντας ότι νόμιμα θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα. Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:
"Καθ’ όλα νόμιμη η ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ και σύμφωνη με τις υποδείξεις και παρατηρήσεις της Επιτροπής Επαγγελματικού αθλητισμού, θεωρεί πως η ακολουθούμενη διαδικασία αντιπροσωπεύει το πνεύμα του νόμου Αυγενάκη για την αναβάθμιση του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς όλου τους εμπλεκομένους, θεωρώντας πως από την διαδικασία που ακολουθήθηκε μόνο το ποδόσφαιρο θα πρέπει να κερδίσει, χωρίς άλλους νικητές και ηττημένους. Ευχαριστούμε έστω και με τον τρόπο αυτό τόσο τον Υπουργό κ. Αυγενάκη όσο και την ΕΕΑ για την κατανόηση και την δυναμική που ανέδειξαν στην διαδικασία".

Διαβάστε ακόμη

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ