Σοκ και θλίψη για τη δολοφονία στη Ρόδο

Σοκ και θλίψη για τη δολοφονία στη Ρόδο

Σοκ και θλίψη για τη δολοφονία στη Ρόδο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 11234 ΦΟΡΕΣ

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο για το άγριο έγκλημα

Νέα τραγωδία σημειώθηκε στο νησί της Ρόδου χθες λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι με την εκτέλεση εν ψυχρώ 32χρονης γυναίκας - εκπαιδευτικού. Το φονικό σημειώθηκε στην οδό Μόσχας στο Ροδίνι όταν ο πρώην φίλος της ηλικίας 40 ετών έστησε καρτέρι στην 32χρονη εκπαιδευτικό, με την οποία φαίνεται να είχαν χωρίσει πρόσφατα, εκτελώντας την με κυνηγετική καραμπίνα. Ο δράστης αυτοκτόνησε με το ίδιο όπλο λίγα λεπτά αργότερα.

Σύμφωνα με τις αρμόδιες αρχές, ο πρώην φίλος της πάτησε τη σκανδάλη δύο φορές και σκότωσε επιτόπου την άτυχη 32χρονη, η οποία εκείνη την ώρα επιχειρούσε να μπει στο αυτοκίνητό της στην περιοχή του Ροδινιού. Το θύμα πυροβολήθηκε με κυνηγετική καραμπίνα.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Ρόδου που βρέθηκαν στο σημείο με επικεφαλής τον διοικητή κο Τάσο Ζήφο, συνέλεξαν δύο κάλυκες από το κυνηγετικό όπλο με το οποίο τελέσθηκε το φονικό.
Κάτοικοι της περιοχής που μίλησαν στη «ΡΟΔΙΑΚΗ» επισήμαναν ότι η άτυχη κοπέλα διέμενε στην παράλληλη οδό και ότι χθες είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο στην οδό Μόσχας. Επρόκειτο για μια εξαίρετη εκπαιδευτικό που όσοι την γνώριζαν μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την ίδια και την οικογένειά της.

Το αυτοκίνητο του δράστη
Το αυτοκίνητο του δράστη
Η περιοχή όπου αυτοκτόνησε στη συνέχεια ο 40χρονος. Διακρίνεται  το αυτοκίνητο (δίπλα στην πυροσβεστική) στο οποίο επέβαινε λίγα λεπτά πριν όταν πυροβόλησε την 32χρονη
Η περιοχή όπου αυτοκτόνησε στη συνέχεια ο 40χρονος. Διακρίνεται το αυτοκίνητο (δίπλα στην πυροσβεστική) στο οποίο επέβαινε λίγα λεπτά πριν όταν πυροβόλησε την 32χρονη

Της έστησε καρτέρι
Από τα στοιχεία και τα δεδομένα που συνέλεξαν οι αστυνομικές αρχές, φαίνεται ότι ο πρώην φίλος της περίμενε λίγα μέτρα παραπέρα μέσα σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, έτοιμος να την πυροβολήσει. Όταν είδε την κοπέλα να πλησιάζει για να μπει στο όχημά της, βγήκε από το αυτοκίνητο, την σημάδεψε με το κυνηγετικό όπλο και την ώρα που προσπάθησε να μπει στο αυτοκίνητο, πάτησε δύο φορές τη σκανδάλη εκτελώντας την εν ψυχρώ!

Γείτονες που άκουσαν τους πυροβολισμούς βγήκαν στα μπαλκόνια τους και αντίκρισαν αιμόφυρτη την 32χρονη κοπέλα. Είδαν μάλιστα τον δράστη να διαφεύγει με το αυτοκίνητο από το σημείο και κάποιοι από αυτούς συγκράτησαν τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου και τον αριθμό. Στο σημείο μετέβησαν αμέσως ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφθασαν σε ελάχιστα λεπτά δίπλα στην άτυχη κοπέλα, απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό της. Στη συνέχεια, κλήθηκε ο ιατροδικαστής και ειδοποιήθηκε και ο Εισαγγελέας υπηρεσίας Ρόδου.
Οι αστυνομικές αρχές, εξαπέλυσαν αμέσως ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του ύποπτου ατόμου σε ολόκληρο το νησί.

Πήγε στο σπίτι του και αυτοκτόνησε – άφησε σημείωμα
Λίγα λεπτά αργότερα, οι αστυνομικές αρχές και το ΕΚΑΒ έλαβαν κλήση να προσέλθουν σε σπίτι που βρίσκεται κοντά στον συνοικισμό «Θεοτόκος», καθώς γείτονες είχαν ακούσει πυροβολισμό.

Η αστυνομία διαπίστωσε, όταν έφθασε εκεί, ότι ένα άτομο ηλικίας 40 ετών, είχε αυτοπυροβοληθεί μέσα στο σπίτι του. Ήταν ο δράστης του φονικού. Έξω από το σπίτι ήταν σταθμευμένο το όχημα που αναζητούσαν. Μέσα στο σπίτι, υπήρχε σημείωμα που ανέφερε ότι «δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς εκείνη».

Είχαν διακόψειτις σχέσεις τους πριν από ένα μήνα
Από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί, προκύπτει ότι η 32χρονη και ο 40χρονος είχαν σχέση τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Πριν από μερικές εβδομάδες η 32χρονη εκπαιδευτικός, του είχε ζητήσει για τους δικούς της λόγους να διακόψουν τη σχέση αυτή. Ο ίδιος δεν μπόρεσε να το δεχθεί και άρχισε να της δημιουργεί διάφορα προβλήματα. Μάλιστα ο 40χρονος φαίνεται να είχε επισκεφθεί και ψυχολόγο το τελευταίο χρονικό διάστημα για να τον βοηθήσει, αλλά δυστυχώς δεν υπήρξε θετικό αποτέλεσμα.

Οπλισμένος με θυμό και με την κυνηγετική καραμπίνα, έστησε «καρτέρι θανάτου» στην απέναντι πλευρά του δρόμου στην οδό Μόσχας, όπου είχε σταθμεύσει το όχημά της η 32χρονη πρώην φιλενάδα του. Μόλις πλησίασε η άτυχη εκπαιδευτικός, πάτησε τη σκανδάλη, κόβοντας έτσι για πάντα το νήμα της ζωής της.

Διαβάστε ακόμη

Κως: Εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης...

Στο εδώλιο Τούρκος για μεταφορά μεταναστών στη Ρόδο

Θα δικαστεί 39χρονος για δέμα που περιείχε 108 γρ. ηρωίνης

Ομάδες ανηλίκων τρομοκρατούν ηλικιωμένους στην Παλιά Πόλη

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά της πρώην συζύγου του κατηγορείται 53χρονος

Έστελνε κάψουλες με κοκαΐνη για να μοιράζονται στην Κάλυμνο

Ψώνισαν... χωρίς να πληρώσουν

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που διακινούσε κοκαΐνη στην Κάλυμνο