Πλήρες από κάθε άποψη το νέο παράρτημα του ΙΚΑ Αρχαγγέλου

Πλήρες από κάθε άποψη το νέο παράρτημα του ΙΚΑ Αρχαγγέλου

Πλήρες από κάθε άποψη το νέο παράρτημα του ΙΚΑ Αρχαγγέλου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 206 ΦΟΡΕΣ

ΦΛΑΣ στο παρελθόν - Εν Ρόδω Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 1961 Αριθ. Φύλλου 3139

ΕΙΣ ΣΥΣΚΕΨΙΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΕΙΑΝ κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

ΣΗΜΕΡΟΝ ΣΥΓΚΡΟΤΕΙΤΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε.Ρ.Ε. - ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΑΙΘΡΟΝ
Οι τέως βουλευταί της Εθνικής Ριζοσπαστικής Ενώσεως εις Δωδεκάνησον κ.κ. Κωτιάδης, Χαρίτος και Παρθενιάδης εκλήθησαν χθές υπό του Αρχηγού κ. Κωνστ. Καραμανλή εις Αθήνας προκειμένου να ληφθούν τελικαί αποφάσεις διά την συγκρότησιν του Συνδυασμού Δωδεκανήσου. Κατόπιν αυτού άπαντες αναχωρούν σήμερον, θα συναντηθούν δέ μετά του κ. Καραμανλή εντός της εσπέρας.

Εν τω μεταξύ προχθές οι υποψήφιοι της ΕΡΕ ήρχισαν τας προεκλογικάς περιοδείας. Ο κ. Κωτιάδης επεσκέφθη τας κοινότητας Μαριτσών, Παστίδας, Δαματριάς και Παραδεισίου, όπου εγένετο ενθουσιωδώς δεκτός υπό των κατοίκων και όπου ωμίλησεν, αναλύσας το έργον της Κυβερνήσεως Καραμανλή. Ομοίως περιοδείας ήρχισαν και οι κ.κ. Χαρίτος και Παρθενιάδης ομιλήσαντες και εξάραντες την δράσιν του κ. Καραμανλή.

ΠΛΗΡΕΣ ΑΠΟ ΠΑΣΗΣ ΑΠΟΨΕΩΣ ΗΡΧΙΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΙΚΑ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ
Από δεκαημέρου και πλέον ήρχισεν λειτουργούν εις την κοινότητα της Αρχαγγέλου το νεοϊδρυθέν τοπικόν παράρτημα του ενταύθα υποκαταστήματος του ΙΚΑ.
Με την χθεσινήν τοποθέτησιν του κ. Κελεπούρη ως διευθυντού αυτού, τούτο είναι πλήρες από πάσης απόψεως.

Ως εδήλωσεν αρμόδιος λειτουργός του ΙΚΑ, σκοπός της ιδρύσεως του παραρτήματος είναι η όσον το δυνατόν καλυτέρα εξυπηρέτησις των ησφαλισμένων εργατών τόσον της κοινότητος όσον και των πέριξ κοινοτήτων.

ΟΙ ΠΑΝΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΝΕΒΛΗΘΗΣΑΝ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ
Οι Πανδωδεκανησιακοί Αγώνες Στίβου, οι οποίοι επρόκειτο να διεξαχθούν την 28ην Οκτωβρίου, θεωρείται πλέον βέβαιοι ότι θα αναβληθούν, λόγω της διεξαγωγής των εκλογών την 29ην. Ως γνωστόν, 2-3 ημέρας πρό των εκλογών απαγορεύονται οι συγκεντρώσεις, οιασδήποτε φύσεως.

Τας εν λόγω πληροφορίας μας έδωσε παράγων του κλασσικού αθλητισμού της πόλεώς μας, ο οποίος, συνεχίζων ετόνισεν ότι ενδέχεται η διεξαγωγή των αγώνων να γίνη κατά τας πρώτας ημέρας του Νοεμβρίου, ή το αργότερον μέχρι το μέσον του μηνός. Περίπτωσις ματαιώσεως των αγώνων δεν υπάρχει, πλήν εάν αι καιρικαί συνθήκαι δεν επιτρέψουν την διεξαγωγήν των.

Εξ άλλου, εις τους αθλητικούς κύκλους συζητείται ευρύτατα το γεγονός ότι δεν εσημειώθη κίνησις προεργασίας υπό των διαφόρων σωματείων, οι δέ αθληταί δεν έχουν αρχίσει προπονήσεις - δεν αποκλείεται δέ αι εφετειναί επιδόσεις να είναι απογοητευτικαί, εκτός εάν την τελευταίαν στιγμήν εμφανισθή κάποιος νέος αθλητής, εξαιρετικός, ως κατ’ επανάληψιν συνέβη εις το παρελθόν.

Εν τω μεταξύ τονίζεται ότι μία ευτυχής λύσις θα ήτο δυνατόν να εξευρεθή, εάν η Τοπ. Επιτροπή του ΣΕΓΑΣ δι’ εγκυκλίου της προς όλα τα Σωματεία της Δωδεκανήσου προσεκάλει τους αθλητάς να μετάσχουν, οπότε πιθανώτατα θα εσημειούντο εκπλήξεις.
Σ.Σ. Αργά την νύκτα εγνώσθη ότι οι Πανδωδεκανησιακοί θα διεξαχθούν την 5ην Νοεμβρίου.

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΓΗΠΕΔΟΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΛΑΔΑ ΚΑΡΠΑΘΟΥ
ΚΑΡΠΑΘΟΣ (του ανταποκριτού μας).
Ο διευθυντής του εξωσχολικού αθλητισμού Δωδεκανήσου επεσκέφθη προσφάτως το κατασκευαζόμενον γήπεδον εις Βωλάδα και εύρε τούτο καταλληλότατον.

Ήδη όλαι οι προσπάθειαι των Βωλαδιωτών πρέπει να στραφούν προς αυτήν την κατεύθυνσιν και να παύσουν οι αντιδράσεις και οι μικροεγωισμοί.
Η σημερινή πραγματικότης επιβάλλει συνένωσιν όλων των Βωλαδιωτών προς την ορθήν κατεύθυνσιν της προόδου και του πολιτισμού.
Λ. ΚΟΝΣΟΛΑΣ

ΤΡΙΕΘΝΕΙΣ ΠΥΓΜΑΧΙΚΟΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΠΕΜΠΤΗΝ
Την προσεχή Πέμπτην το εσπέρας θα γίνουν εις το γήπεδον αθλοπαιδιών του ΠΑΟ πυγμαχικοί αγώνες με συμμετοχήν πυγμάχων του ΠΟΔ του αεροπλανοφόρου «Ιντρέπιντ» και του βρετανικού καταδρομικού «Λέων». Αι εισπράξεις των Τριεθνών αυτών πυγμαχικών αγώνων θα διατεθούν υπέρ του τραυματισθέντος αθλητού Κουλουμπράκη.

ΥΠΕΣΤΗ ΚΑΤΑΓΜΑ
Κατ’ αναφοράν εκ Σιάννων, ο Εμμαν. Βονσάκης, ετών 19, εργάτης, επιβαίνων μοτοσακό παρεξέκλινε της οδού και κατέπεσεν εντός χάνδακος. Ούτος υπέστη κάταγμα του δεξιού ποδός.

Διαβάστε ακόμη

ΦΛΑΣ στο παρελθόν, 1964: Ενώ αναμένεται ο δήμαρχος κρίσιμος θα είναι η νέα εβδομάς δια τον δήμον

Φλας στο παρελθόν, 1964: Επιτυχίαν εσημείωσεν ο χθεσινός έρανος

Φλας στο παρελθόν 1964, Υπερπαραγωγή βερύκοκων στ' Αφάντου!

Φλας στο παρελθόν 1964, Το "Ελάκι" προσάραξε...

ΦΛΑΣ στο παρελθόν 1964, Αγωγή κατά του κ. Δημάρχου...

Φλας στο παρελθόν 1964, 1.000 και πλέον άτομα μετανάστευσαν σ' ένα τετράμηνο...

Φλας στο παρελθόν 1964, Καρεκλιές και ξύλο για το κέρδος...

ΦΛΑΣ στο παρελθόν 1964, Τραυματισμός τριών παιδιών από χειροβομβίδα στην Κω!