Συμμαχία: Nέα εκστρατεία μίσους του Γιώργου Χατζημάρκου

Συμμαχία: Nέα εκστρατεία μίσους του Γιώργου Χατζημάρκου

Συμμαχία: Nέα εκστρατεία μίσους του Γιώργου Χατζημάρκου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 651 ΦΟΡΕΣ

Σε ανακοίνωσή της η «Συμμαχία Νοτίου Αιγαίου» απαντώντας σε ανακοίνωση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου αναφέρει τα εξής:

«Νέα εκστρατεία μίσους του Γιώργου Χατζημάρκου που στόχο έχει πάλι να βάλει στο στόχαστρο προσωπικότητες. Ο μαέστρος μιας αποτυχημένης πολιτικής, βάζει τους πιστούς ιππότες του μίσους του, να στραφούν εναντίον σε όλους και όλα. Να κάνουν τη βρώμικη δουλειά του.

Η Περιφερειακή αρχή με το δελτίο τύπου της, μένει πιστή στις παραδόσεις της. Δεν αναλύει κανένα πολιτικό ζήτημα . Δεν απαντά επί της ουσίας. Καπηλεύεται τον θεσμό και τη θέση της για να συκοφαντήσει την προσωπικότητα των κυρίων Μανώλη Γλυνού και Νίκου Κανταρζή .

Είναι εκτός θέματος για άλλη μια φορά και το γραφείο τύπου παραβιάζει τα καθήκοντα του. Το κάνει για να δικαιολογήσει την ύπαρξη και τον μισθό του.

Τους ενοχλεί πολύ που έχουμε την τιμή να είμαστε ένα πολυσυλλεκτικό όργανο, στο οποίο συμμετέχουν επιχειρηματίες καταξιωμένοι, επαγγελματίες και δημόσιοι λειτουργοί από όλους τους πολιτικούς χώρους, που σε καμιά περίπτωση δεν ζουν από την πολιτική αλλά θρέφουν όλους αυτούς της Περιφερειακής Αρχής που μας βρίζουν και μας συκοφαντούν.

Σαν παράταξη έχουμε την πολυτέλεια, να διαθέτουμε στελέχη με άποψη που μπορούν και τους επιτρέπεται να εισηγούνται θέματα να καταθέτουν προτάσεις, να κάνουν παρεμβάσεις. Σε αντίθεση με εσάς που έχετε γραφείο τύπου στρατολογημένο να λασπολογεί σε κάθε αντίθετη άποψη που εκφράζεται.

Ο κόσμος πλέον σας έμαθε. Για μια ακόμα φορά, είστε θλιβεροί»!

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται προσωπικά εναντίον του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Μανώλη Γλυνού εξέδωσε η περιφέρεια με αφορμή την τελευταία συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου.

Όπως επισημαίνει συγκεκριμένα, ο κ. Γλυνός όρισε τον Νίκο Κανταρζή μέλος της παράταξης από την Κω, ως αναπληρωτή του στην προχθεσινή συνεδρίαση του οργάνου προσβάλλοντας τον θεσμό και τους ίδιους τους συναδέλφους του, καθώς σε προηγούμενη συνεδρίαση ο κ. Κανταρζής είχε καταγγελθεί για ανάρμοστη συμπεριφορά.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Έπεσε η μάσκα και αποκαλύφθηκε η ταύτισή του με τις πιο χυδαίες συμπεριφορές εσκεμμένης απαξίωσης και προσβολής του θεσμού του Περιφερειακού Συμβουλίου

Ούτε τα προσχήματα πια για τον Μανώλη Γλυνό, στη χθεσινή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου. Ήταν θέμα χρόνου να πέσει το προσωπείο του «καλού παιδιού» και να αποκαλυφθεί η ταύτισή του με τις πιο χυδαίες και ανάρμοστες συμπεριφορές, εσκεμμένης, σχεδιασμένης και επαναλαμβανόμενης απαξίωσης και προσβολής του θεσμού.

Μετά την παροχή ασυλίας στην επαναλαμβανόμενη, απρεπή και προσβλητική για τον θεσμό του Περιφερειακού Συμβουλίου και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης εν γένει, στάση του περιφερειακού συμβούλου της παράταξής του, Νίκου Κανταρζή, ο Μανώλης Γλυνός χθες τον επιβράβευσε, ορίζοντάς τον αναπληρωτή του στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Ήταν το επιστέγασμα μιας πολιτικής λειτουργίας, μάρτυρες της οποίας είχαν γίνει ουκ ολίγες φορές οι συμμετέχοντες στο Περιφερειακό Συμβούλιο: της πλήρους αποδοχής και νομιμοποίησης της πιο χυδαίας, της πιο ευτελούς και πιο προσβλητικής συμπεριφοράς που έχει καταγραφεί στα χρονικά του θεσμού, την οποία, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, ουδέποτε αισθάνθηκε την ανάγκη να απομονώσει, να καταδικάσει και να διαχωρίσει τη θέση του.

Αντιθέτως, ο Μανώλης Γλυνός απέδειξε χθες ότι Κανταρζής – Γλυνός είναι το ίδιο πρόσωπο. Ορίζοντάς τον «αντ’ αυτού», προσέβαλε για μια ακόμη φορά τον θεσμό αλλά και τους συναδέλφους του μέσα στην ίδια του την παράταξη.

Επιβεβαίωσε έτσι, αυτό που από τον περασμένο Ιούλιο είχαμε πει, όταν το Περιφερειακό Συμβούλιο με απόφασή του είχε κατά πλειοψηφία καταδικάσει το φαινόμενο Κανταρζή: ότι ο πάτος για κάποιους, είναι συνειδητή πολιτική επιλογή. Κανένας δεν σέρνεται σ’ αυτόν εν αγνοία του, ούτε κατά λάθος».

Εκ νέου απάντηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Η σπουδή του να απαριθμήσει τα «προσόντα» της παράταξής του, μόνο ως απέλπιδα προσπάθεια να δικαιολογήσει την θλιβερή εμφάνισή του στα Περιφερειακά Συμβούλια μπορεί να εκληφθεί

Η πρώτη απόπειρα του, μονίμως δευτερότριτου, Μανώλη Γλυνού να ηγηθεί παράταξης, έφτανε για να καταλάβουν όλοι ότι ακόμα και η θέση του καλοθρεμένου δεύτερου ή τρίτου στην οποία πληρωνόταν μόνο για να χαμογελά, του έπεφτε πολύ.

Από τον Μανώλη Γλυνό έμαθαν όλοι ότι οι απρεπείς δημόσιες χειρονομίες, οι προσβολές, και οι ύβρεις είναι πολυσυλλεκτικότητα και άποψη !

Η πλήρης ανικανότητα του να αρθρώσει έστω και μισή πρόταση πολιτική, ή τουλάχιστον να διαβάσει χωρίς λάθη αυτό που του γράφουν, ευτελίζει και τον θεσμό που τον έθρεψε.

Η σπουδή του να απαριθμήσει τα «προσόντα» της παράταξής του, μόνο ως απέλπιδα προσπάθεια να δικαιολογήσει την θλιβερή εμφάνισή του στα Περιφερειακά Συμβούλια μπορεί να εκληφθεί.

Όσο για τις μονότονες και συνεχείς υβριστικές επιθέσεις στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας, δεν είναι παρά η μέγιστη απόδειξη ότι τα Δελτία Τύπου που εκδίδει, είναι ο πιο διαυγής καθρέφτης της πιο αποκρουστικής πολιτικής παρουσίας, που πέρασε από την τοπική αυτοδιοίκηση. Και δεν καμουφλάρεται, όσες μάσκες κι αν φορέσουν. Ούτε οι ίδιοι πια δεν αντέχουν το είδωλό τους!

Διαβάστε ακόμη

Ενθαρρυντικά ξεκινάει η σεζόν για τη ΔΕΡΜΑΕ

Συνέδριο για τον ρόλο της δημοσιογραφίας στην τοπική ανάπτυξη διεξάγεται στη Ρόδο

Ιακ. Γρύλλης: «Επιχειρείται η ηθική και οικονομική εξόντωσή μου»

54 προσλήψεις από τον δήμο Ρόδου για την προστασία των δασών

Απαγορεύεται η διέλευση και παραμονή στις δασικές περιοχές τις νυκτερινές ώρες

Επίθεση Γ. Νικητιάδη στη ΝΔ για το ακτοπλοϊκό Καρπάθου-Κάσου σε συζήτηση με τον Γ. Παππά στη Βουλή

Αύριο Σάββατο στις 12 το μεσημέρι το τελευταίο αντίο στον Αθανάσιο Κούτσια

Οδηγίες του Ιατρικού Συλλόγου για την προστασία από την αφρικανική σκόνη