Γιώργος Καρπαθάκης: Από πρόεδρος …παπάς!

Γιώργος Καρπαθάκης: Από πρόεδρος …παπάς!

Γιώργος Καρπαθάκης: Από πρόεδρος …παπάς!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2575 ΦΟΡΕΣ

Παπάς θα χειροτονηθεί το επόμενο διάστημα ο πρόεδρος του Δαμάγητου Θεολόγου Γιώργος Καρπαθάκης. Στα χνάρια του παππού του ο οποίος ήταν παπάς στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην Κρητηνία, πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει τη λαϊκή ζωή προκειμένου να υπηρετήσει από επίσημο πόστο την Ορθόδοξη Εκκλησία μας.

Ο ίδιος μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή» για την απόφαση που πήρε τόνισε τα ακόλουθα:
«Από την παιδική μου ηλικία είμαι στους κόλπους της Eκκλησίας. Από την ηλικία των 7 ετών υπηρετώ την ενορία του Αγίου Γεωργίου Κρητηνίας λόγω του παππού μου που ήταν ιερέας. Αυτός ήταν που με έβαλε μέσα στο ιερό. Από τότε είμαι πάντα κοντά στην Εκκλησία».

Ο Γιώργος Καρπαθάκης πριν ασχοληθεί με τα διοικητικά του Δαμάγητου, έπαιζε ποδόσφαιρο τόσο στον Αλθαιμένη Κρητηνίας όσο και στους Νηρέα, Ορφέα και Δαμάγητο. Τα τελευταία δυο χρόνια ανέλαβε ως πρόεδρος του συλλόγου του Θεολόγου. Τη θέση του πλέον αναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος Αναστάσιος Βελής. Ο Γιώργος Καρπαθάκης επισήμανε και τα εξής:

«Τα δυο χρόνια της παρουσίας μου στον σύλλογο, μπορώ να πω ότι έχει οργανωθεί πάρα πολύ όσον αφορά το διοικητικό κομμάτι. Ο Δαμάγητος είναι ένας νομιμότατος σύλλογος σε όλα τα επίπεδα. Έχει πάρει και την ειδική αθλητική αναγνώριση της πολιτείας. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συνεργάτες που είχα δίπλα μου.
Η αγάπη μου για το ποδόσφαιρο δεν πρόκειται βέβαια να σταματήσει. Θα ακολουθήσω πλέον άλλη διαδρομή, ωστόσο όσο μπορώ θα πηγαίνω στο γήπεδο.

Εύχομαι στο παρόν Διοικητικό Συμβούλιο του Δαμάγητου καλή δύναμη. Τους έχω ξεκαθαρίσει ότι θα είμαι πάντα δίπλα τους όσο μπορώ τόσο με τις συμβουλές όσο και την καθοδήγησή μου».
Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Καρπαθάκης θα χειροτονηθεί την προσεχή Κυριακή διάκονος και αργότερα θα πάρει το χρίσμα του ιερωμένου.

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.