Συνελήφθησαν δύο άνδρες που καλλιεργούσαν δενδρύλλια χασίς

Συνελήφθησαν δύο άνδρες που  καλλιεργούσαν δενδρύλλια χασίς

Συνελήφθησαν δύο άνδρες που καλλιεργούσαν δενδρύλλια χασίς

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1468 ΦΟΡΕΣ

Στα χέρια των διωκτικών αρχών της περιοχής μας βρίσκονται από χθες δύο άνδρες ηλικίας 60 και 21 ετών αντίστοιχα οι οποίοι εντοπίστηκαν να κατέχουν δενδρύλλια κάνναβης αλλά και ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από προσωπικό του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ρόδου μετά την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν στη διάθεσή τους.

Έτσι χθες το πρωί πραγματοποίησαν «έφοδο» στις κατοικίες των δύο ανδρών, οι οποίοι φέρονται να έχουν και συγγενική σχέση μεταξύ τους, όπου και εντόπισαν τόσο σε εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς χώρους τα δενδρύλλια αλλά και τις ποσότητες κάνναβης.

Πιο συγκεκριμένα, σε έρευνα που έγινε με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου εντοπίστηκαν στο σπίτι του 60χρονου ένα δοχείο με περίπου 78 σπόρους κάνναβης, τρεις συσκευασίες που περιείχαν πιθανώς ποσότητες κάνναβης μικρού βάρους η κάθε μία 89 γραμμαρίων, 79 γραμμαρίων και 18 γραμμαρίων αντίστοιχα, διάφορα σύνεργα για τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, μία ζυγαριά ακριβείας φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, ενώ σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εξωτερικά του σπιτιού του, εντοπίστηκαν και 10 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,50 -1,80 μέτρα.

Στο σπίτι του 21χρονου οι Λιμενικοί εντόπισαν αυτοσχέδια συσκευασία με πιθανή ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 15 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας. Όλα τα παραπάνω ναρκωτικά κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος του 57χρονου και του 21χρονου που συνελήφθησαν σχηματίστηκε δικογραφία με την οποία συνοδευόμενοι από τον συνήγορό τους κ. Βασίλη Μπέη προσήχθησαν ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου για να κινηθεί η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.

Διαβάστε ακόμη

Κάθειρξη 5 ετών σε 27χρονο Ουκρανό για τη μεταφορά αλλοδαπών

Αθώοι λόγω αμφιβολιών κρίθηκαν από το Πενταμελές Εφετείο Δωδεκανήσου οι δύο εφοριακοί που κατηγορούνταν για δωροληψία

Αθωώθηκε 50χρονη για τη βοήθεια σε ανήλικους

Κλεμμένα κοσμήματα βρέθηκαν σε κοσμηματοπωλείο της Ρόδου

Αθώοι κρίθηκαν Τούρκος και Ρώσος για διακίνηση μεταναστών στην Κω

Νέος κ.ο.κ.: Αφαίρεση διπλώματος έως και 5 χρόνια

Σύλληψη 22χρονου στην Κω για κροτίδες και δυναμίτες

Συνελήφθη 30χρονος σερβιτόρος για άγρα πελατών