Δικαίωση για την ΠΑΕ Ρόδος

Δικαίωση για την ΠΑΕ Ρόδος

Δικαίωση για την ΠΑΕ Ρόδος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 467 ΦΟΡΕΣ

Δικαιώθηκε η Ρόδος και παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα της Super League 2. Το Διαιτητικό Δικαστήριο αποφάνθηκε χθες πως θα πάρει κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Οι «πράσινοι» έκαναν ουσιαστικά μια μεγάλη νίκη και πλέον στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα στο οποίο «κατεβαίνουν» με πολλά όνειρα και φιλοδοξίες θέλοντας να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Τα «ελάφια» εξέδωσαν χθες το μεσημέρι ανακοίνωση μέσω της οποίας εκφράζουν την ικανοποίησ;H τους για τHN απόφαση του Δικαστηρίου. Το κείμενο αναφέρει τα ακόλουθα:

«Η Ρόδος μας, όχι μόνο στην κλήρωση αλλά και στο πρωτάθλημα κανονικά! Η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου που χτες συνεδρίασε και δημοσίευσε σήμερα είναι για τη συμμετοχή της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ κανονικά στο πρωτάθλημα της Super League 2. Όπως αναφέρεται, «το δικαστήριο διατάσσει τη συμμετοχή της ΠΑΕ ΡΟΔΟΣ στην επαγγελματική κατηγορία της Α2 Εθνικής κατηγορίας ανδρών».

Κανονικά και η Δόξα Δράμας

Μετά τη Ρόδο και η Δόξα Δράμας δικαιώθηκε χθες από το Διαιτητικό Δικαστήριο και έτσι παίρνει και αυτή μέρος στο πρωτάθλημα της Super League 2. Αντίθετα, άναψε «κόκκινο» για την Καβάλα η οποία θα πρέπει NA αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Πλέον αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον η συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής η οποία θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα και θα ασχοληθεί με όλες τις λεπτομέρειες του νέου πρωταθλήματος. Χαρακτηριστική είναι και η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σας ενημερώνουμε ότι τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021 και ώρα 15:00 θα πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της SL2, μέσω τηλεδιάσκεψης, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1. Ενημέρωση επί των αποφάσεων του Διοικητικού Εφετείου Αθηνών – Τοποθέτηση ΠΑΕ στους ομίλους.
2. Παραχώρηση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων στην ΕΡΤ.
3. Καταλληλόλητα Γηπέδων.
4. Έγκριση Οικονομικής Εγκυκλίου Super League2 αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.
5. Διάφορα Θέματα».

Διαβάστε ακόμη

Καλά άλματα για τη Νικόλ Κυριακοπούλου με… φόντο τη Ρώμη

Σάββας Ορφανίδης: «Τρεις νίκες και βλέπουμε»

Ελεύθερα και χωρίς κίνητρο, ισόπαλο το Διαγόρας-Αιγάλεω

Βγαίνει πρωταθλητής στο μπάσκετ Ανδρών στην Ιαλυσό…

Θεαματική βελτίωση και νέα ατομικά ρεκόρ από τον Νικόλαο Κοντού!

Τα αποτελέσματα του δρομικού τριάθλου στίβου Κ14

Τα αποτελέσματα ατομικής χρονομέτρησης στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Ικανοποιητική παρουσία από Λιακοπούλου και Σαραγά στο “ACROPOLIS JUNIORS”