Αντώνης Αρφαράς: Στη Ν.Δ. θα πορευθούμε ενωμένοι!

Αντώνης Αρφαράς: Στη Ν.Δ. θα πορευθούμε ενωμένοι!

Αντώνης Αρφαράς: Στη Ν.Δ. θα πορευθούμε ενωμένοι!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 241 ΦΟΡΕΣ

«Στήριξα την υποψηφιότητά μου στην ανοικτή αγκαλιά που βρήκα από όλους ανεξαιρέτως τους νεοδημοκράτες. Από τη Νότια Ρόδο, τη Λίνδο, τη δυτική πλευρά του νησιού έως την πόλη της Ρόδου. Αυτό φαίνεται και από τις υπογραφές των πολιτών που στήριξαν την προσπάθειά μου».

Αυτό υπογράμμισε χθες μεταξύ άλλων μιλώντας στον “Sky Rodos” ο υποψήφιος για την προεδρία της Δημοτικής Οργάνωσης Ρόδου της Ν.Δ. κ. Αντώνης Αρφαράς.
Σε ερώτηση για την αποχώρηση του κ. Καντή από τη διεκδίκηση της προεδρίας της Δημοτικής Οργάνωσης Ρόδου, ο κ. Αρφαράς τόνισε:

«Βλέποντας πιθανότατα ο κ. Καντής ότι η υποψηφιότητά μου έχει τη βαρύτητα των υπογραφών και των προσώπων που την στήριξαν, θεώρησε καλό να αποσυρθεί και να διεκδικήσει μια θέση στο συμβούλιο της ΔΕΕΠ. Ενωμένοι θα πορευθούμε καθώς πιστεύω ότι ο ρόλος και των δύο οργανώσεων και ιδιαίτερα της Τοπικής Ρόδου είναι να κάνουν έργο».

Ο κ. Αρφαράς ευχήθηκε σε όλους καλό αγώνα ενώ έκανε ιδιαίτερη μνεία στον κ. Ηλία Τσέρκη και την προσφορά του στην τοπική επιτροπή Ρόδου της Ν.Δ.
Κομβικής σημασίας η αναφορά του κ. Αρφαρά στην αρχή της συνέντευξης στην 4η Οκτωβρίου ημερομηνία που ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ίδρυσε τη Ν.Δ. και δημοσίευσε την ιδρυτική της διακήρυξη πριν από 47 χρόνια.
«Θεώρησα σημαντικό να αναφερθώ σε αυτά τα γεγονότα που ήταν σημαντικά για τη χώρα και την ανόρθωση του ελληνικού λαού», υπογράμμισε ο κ. Αρφαράς.

Διαβάστε ακόμη

Στις 27 Μαΐου υπογράφεται η σύμβαση για τη δημιουργία του Ταμείου Απανθρακοποίησης των νησιών

Γ. Γεραπετρίτης για θαλάσσια πάρκα: «Θα γίνουν, δεν πρόκειται να υπαναχωρήσουμε»

Der Westen: Το νέο περιζήτητο νησί στην Ελλάδα ονομάζεται Κάρπαθος

ΠΟΕΕΤ: Να αποσυρθεί η πλατφόρμα JOBmatch

Προεκλογικό σποτ Νέας Δημοκρατίας: Στις 9 Ιουνίου κάνουμε μαζί ένα βήμα μπροστά

Από καναπέδες μέχρι πολυθρόνες μάζεψε από πάρκο της Ρόδου η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου

Στις 24 Μαΐου η συζήτηση στη Βουλή για την ακρίβεια

Ο Νικ. Ζαβόλας διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της «Κολοσσός 2047»