Παναγιώτης Διακοφώτης: «Ελπίζω ότι θα παίξουμε φέτος ποδόσφαιρο!»

Παναγιώτης Διακοφώτης: «Ελπίζω ότι θα παίξουμε φέτος ποδόσφαιρο!»

Παναγιώτης Διακοφώτης: «Ελπίζω ότι θα παίξουμε φέτος ποδόσφαιρο!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 279 ΦΟΡΕΣ

«Ελπίζω ότι φέτος θα τα καταφέρουμε και θα παίξουμε ποδόσφαιρο», είπε μεταξύ άλλων στους παράγοντες των ομάδων του βορείου συγκροτήματος ο Παναγιώτης Διακοφώτης.

Στο περιθώριο της διαδικασίας της κλήρωσης που έγινε στην Κω, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου μίλησε στους εκπροσώπους των συλλόγων τονίζοντας μεταξύ άλλων και τα ακόλουθα:

«Έχουμε ένα πρωτόκολλο που είναι εφικτό να εφαρμοστεί απ’ όλους. Οι οικονομικές συνθήκες δεν είναι και οι καλύτερες. Γίνονται προσπάθειες. Πιστεύω ότι μέσα από το στοίχημα θα υπάρξει μια ενίσχυση για όλα τα σωματεία.

Επίσης, πέρασε ξανά η τροπολογία από το Υπουργείο Εσωτερικών επομένως οι Δήμοι και οι Περιφέρειες μπορούν να ενισχύσουν ξανά τα σωματεία για τις μετακινήσεις τους. Είμαστε σε μια συζήτηση με μια εταιρεία των Αθηνών προκειμένου να μπει χορηγός στα πρωταθλήματά μας. Θα είναι κάτι σημαντικά για εσάς τους παράγοντες που ματώνεται οικονομικά».

Αναφερόμενος στο γηπεδικό, είπε:
«Καταρχάς να πω ότι είμαι χαρούμενος γιατί ένα όνειρο που έκανε ο Γιάννης Μανούσογλου έγινε πραγματικότητα. Είναι ένα στολίδι για την Κω που θα βοηθήσει την ανάπτυξη. Ολοκληρώθηκε το γήπεδο Λειψών μετά από δικές μας προσπάθειες. Θα αλλάξει επίσης ο τάπητας στο γήπεδο της Καλύμνου. Επιπρόσθετα είναι στο πρόγραμμα να μπουν τα γήπεδα του Φιλίνου και της Αναγέννησης Ασφενδιού. Όπως μου είπε ο κ. Νικολής, στόχος του είναι να γίνουν παρεμβάσεις σε όλα τα γήπεδα που έχουν ανάγκη. Προχωράει και το ιστορικό γήπεδο του Ανταγόρα και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης

Αστέρας Παστίδας: Αποχωρεί ο Λιαμής, σήμερα η Γ.Σ.