Δόξα Ψίνθου: Πήρε Χότζα, ενισχύθηκε για το πρωτάθλημα

Δόξα Ψίνθου: Πήρε Χότζα, ενισχύθηκε για το πρωτάθλημα

Δόξα Ψίνθου: Πήρε Χότζα, ενισχύθηκε για το πρωτάθλημα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 173 ΦΟΡΕΣ

Με την απόκτηση του Πάρι Χότζα από τον Άρη Αρχαγγέλου, ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές της κινήσεις η Δόξα Ψίνθου ενόψει της νέας χρονιάς.

Ο παίκτης είναι μεσοαμυντικός και υπάρχει η εκτίμηση ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ τη νέα του ομάδα. Για τους «βυσσινί» το πρωτάθλημα αρχίζει αύριο στη 1.30 μ.μ. Θα υποδεχθούν στο γήπεδό τους την Αθλητική Ένωση Λέρου για συγκοινωνιακούς λόγους. Στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, υπάρχει η αισιοδοξία στην ομάδα του Φιλήμονα Μιχαλάκη ότι θα μπορέσει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Μιλώντας στην «Αθλητική Ροδιακή», ο πρόεδρος Χρήστος Πλύγκος είπε τα εξής:
«Η ομάδα μας είναι πανέτοιμη. Τρέξαμε λίγο για να ετοιμάσουμε τα δελτία αλλά τα καταφέραμε. Είναι όλα έτοιμα. Η εικόνα που έχουμε από τα φιλικά παιχνίδια είναι πολύ ενθαρρυντική. Ο προπονητής μας δούλεψε πολύ καλά την ομάδα. Ήταν μια από τις καλύτερες προετοιμασίες που έχουν γίνει. Εξαιρετική πραγματικά. Το λένε όλοι. Είμαστε αισιόδοξοι ότι θα πάμε καλά στο πρωτάθλημα. Πιστεύω πάρα πολύ στην ομάδα αυτή, στον προπονητή και στους παίκτες. Εύχομαι σε όλους να έχουν καλή σεζόν».

- Τον πρόεδρο της κοινότητας Ψίνθου Βασίλη Κωστομοίρη καθώς και τους υπαλλήλους θέλει να ευχαριστήσει και δημόσια η τοπική Δόξα. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρονται τα εξής: «Ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο της κοινότητας Ψίνθου Βασίλη Κωστομοίρη (πάντα κοντά στην ομάδα μας) για την προσφορά του κλιματιστικού στα αποδυτήρια της ομάδας μας και για τον καθαρισμό του γηπέδου! Επίσης τους υπαλλήλους της κοινότητας, Ελευθέριο Ελευθερίου και Σταύρο Κοντογιωργάκη για την πολύτιμη βοήθειά τους σε ό,τι χρειάστηκε ο σύλλογός μας».

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων