Στοιχεία για το τροχαίο δυστύχημα ζητά η μητέρα του 25χρονου

Στοιχεία για το τροχαίο δυστύχημα  ζητά η μητέρα του 25χρονου

Στοιχεία για το τροχαίο δυστύχημα ζητά η μητέρα του 25χρονου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4965 ΦΟΡΕΣ

Όλα τα στοιχεία που αφορούν το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε την περασμένη εβδομάδα στο Τσαΐρι και είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο 25χρονος Βαγγέλης Λεοντής, ζητά η μητέρα του η οποία και πρόκειται να κινηθεί νομικά κατά των υπευθύνων για την απώλεια της ζωής του γιου της.

Πιο συγκεκριμένα, η μητέρα διά του δικηγορικού γραφείου Μηνά Τσέρκη και συνεργατών υπέβαλε αίτηση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου με την οποία καταρχάς υποβάλλει δήλωση υποστήριξης της κατηγορίας «για τις παράνομες – όπως αναφέρει- πράξεις του οδηγού του απορριμματοφόρου, της ιδιοκτήτριας εταιρείας του οχήματος και παντός άλλου συνυπευθύνου που έλαβαν χώρα την 3η -10-2021 και είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο γιος μου Ευάγγελος Λεοντής του Θεοδώρου, σε τροχαίο ατύχημα».

Η μητέρα με την ίδια αίτησή της ζητά να της χορηγηθούν το σχεδιάγραμμα καθώς και όλη η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από το Τμήμα Τροχαίας Ρόδου για το δυστύχημα καθώς προτίθεται να ασκήσει τα νόμιμα δικαιώματά της.

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα, το άτυχο παλληκάρι οδηγούσε δίκυκλη μοτοσικλέτα και κινούνταν στην επαρχιακή οδό Ανατολικών Ακτών – Αεροδρομίου Ρόδου με κατεύθυνση από το αεροδρόμιο προς τη Ρόδο.

Περίπου στις 9.30 το πρωί της Κυριακής 3 Οκτωβρίου 2021 και στο πρώτο χιλιόμετρο της συγκεκριμένης οδού, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες η μοτοσικλέτα του 25χρονου συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με απορριμματοφόρο που οδηγούσε 54χρονος. Σύμφωνα με πληροφορίες και τα όσα έχουν καταγραφεί από τους αστυνομικούς που διενεργούν την προανάκριση, ο 54χρονος οδηγός του απορριμματοφόρου φέρεται να εξήλθε από βενζινάδικο που βρίσκεται στην περιοχή και να επιχείρησε να εισέλθει στο οδόστρωμα.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 25χρονου δικυκλιστή.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο της Ρόδου όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, καθώς και αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου οι οποίοι και διενεργούν προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

Σε ό,τι αφορά τον 54χρονο οδηγό του απορριμματοφόρου, συνελήφθη και σε βάρος του κινήθηκε η προβλεπόμενη από τον νόμο διαδικασία.
Η είδηση του χαμού του άτυχου 25χρονου συγκλόνισε την τοπική κοινωνία των Μαριτσών από όπου καταγόταν, καθώς ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός.

Διαβάστε ακόμη

Γ. Νικητιάδης: Συνεχίζει την περιοδεία του στα νησιά μας και αυτή την εβδομάδα

Έφυγε από τη ζωή ο παραδοσιακός οργανοπαίκτης από τον Αρχάγγελο, Αντώνης Κ. Τσακίρης

Συμβαίνει τώρα: τροχαίο ατύχημα στην Ψαροπούλα

Προσοχή: Χωρίς φανάρια η διασταύρωση Ρόδου-Λίνδου με Τραουνού!

Στις φλόγες τυλίχθηκε τα ξημερώματα στη Ρόδο σταθμευμένο όχημα (βίντεο)

Εντυπωσιακά κι ελπιδοφόρα τα πρώτα στοιχεία για την εξέλιξη του τουρισμού φέτος στη χώρα μας

Πως γιορτάζεται το Πάσχα σε όλη την Ελλάδα - Τα έθιμα της Δωδεκανήσου

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια