Παναγιώτης Ζούνης: «Θα είναι ένα ντέρμπι!»

Παναγιώτης Ζούνης: «Θα είναι ένα ντέρμπι!»

Παναγιώτης Ζούνης: «Θα είναι ένα ντέρμπι!»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 482 ΦΟΡΕΣ

Την άποψη ότι θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι σήμερα τις Καλυθιές απέναντι στον ΑΕΡΑ, εξέφρασε με δηλώσεις του στην «Αθλητική Ροδιακή», ο προπονητής του Απόλλωνα Καλυθιών Παναγιώτης Ζούνης. Συγκεκριμένα, τόνισε τα ακόλουθα:

«Είναι ένα ντέρμπι σίγουρα. Και οι δυο ομάδες θέλουμε τη νίκη. Ο καθένας για τους δικούς του λόγους. Ο ΑΕΡΑ για το πρωτάθλημα και εμείς για το γόητρο. Θα είναι σίγουρα ένα ανοιχτό παιχνίδι».

Ο ίδιος με αφορμή την πρεμιέρα πρόσθεσε και τα ακόλουθα:
«Η ψυχολογία σίγουρα είναι ανεβασμένη. Μετά από τόσο καιρό τα παιδιά ανυπομονούν να μπουν στο γήπεδο και να παίξουν μπάλα. Το ίδιο συναίσθημα ισχύει και για εμάς τους προπονητής αλλά και για τους παράγοντες. Όλοι θέλουμε να βρεθούμε στα γήπεδα ξανά.

Εύχομαι αυτή τη χρονιά να πάνε όλα καλά και να έχουμε πολλούς αγώνες. Να έχουν όλοι οι παίκτες υγεία και με χαρά να τους δούμε όλους στο γήπεδο. Είναι χαρά μας να βλέπουμε τα παιδιά μέσα στα γήπεδα και να αγωνίζονται. Θεωρώ δεδομένο ότι όλες οι ομάδες έχουν μεγάλη διάθεση για να αγωνιστούν».

-Ο Γιάννης Νερατζάκης δεν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο σημερινό παιχνίδι. Ο ποδοσφαιριστής έχει τραυματιστεί στο γόνατο και δεν είναι ακόμη σε θέση να αγωνιστεί. Ο κ. Ζούνης αντιμετωπίζει και ορισμένα ακόμα προβλήματα με παίκτες οι οποίοι είναι αμφίβολοι και η συμμετοχή τους θα ξεκαθαρίσει την τελευταία στιγμή.

H ανακοίνωση του Απόλλωνα
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Απόλλωνα Καλυθιών, με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος, αναφέρονται τα εξής:

«Ήταν 29 Φεβρουαρίου του 2020 όταν αγωνιστήκαμε για τελευταία φορά μπροστά στον κόσμο της ομάδας μας. Αντίπαλός μας σ’ εκείνη την αναμέτρηση ήταν ο Α.Ε.Ρ.Α.

Σχεδόν ενάμιση χρόνο μετά σας περιμένουμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε.
Η διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, σας καλούν να δώσετε το «παρών» στην κυριακάτικη αναμέτρηση απέναντι στον Α.Ε.Ρ.Α. που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Καλυθιών και ώρα 16:00 για την 1η αγωνιστική της Α’ Κατηγορίας Δωδεκανήσου.

Ελάτε να αποδείξουμε σ’ όλους για ακόμα μια φορά πως για εμάς το ποδόσφαιρο είναι γιορτή. Ελάτε, να αποτελέσετε τον 12ο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, όπως μόνο εσείς ξέρετε. Ελάτε να αγκαλιάσετε την προσπάθεια του Απόλλωνα, το καμάρι του χωριού μας.

Ελάτε να τιμήσουμε τη μνήμη των νεαρών παιδιών του χωριού μας, που έφυγαν πρόωρα από κοντά μας. Του Βασίλη Μάστορα και του Κωνσταντίνου Ροδίτη. Μάλιστα, γι’ αυτό το λόγο θα κρατηθεί και ενός λεπτού σιγή πριν από την έναρξη του αγώνα.

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι, μια ομάδα, ένα πάθος… Ο Απόλλων! ΜΟΝΟ ΑΠΟΛΛΩΝ!».

Διαβάστε ακόμη

Φοίβος: Θέλουν να κάνουν «διπλό» στη Χίο

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα