Στα όρια της κατάθλιψης πολλοί παίκτες «μικρών κατηγοριών»…

Στα όρια της κατάθλιψης πολλοί παίκτες «μικρών κατηγοριών»…

Στα όρια της κατάθλιψης πολλοί παίκτες «μικρών κατηγοριών»…

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 98 ΦΟΡΕΣ

O πρόσφατος θάνατος του ποδοσφαιριστή Νίκου Τσουμάνη έχει ανοίξει την κουβέντα για το ποια είναι η κατάσταση που βιώνουν πολλοί παίκτες στις μικρότερες κατηγορίες.

Και δεν είναι καθόλου υπερβολικό να αναφέρουμε ότι τα πράγματα δεν είναι καθόλου μα καθόλου ευχάριστα για αρκετούς οι οποίοι ζουν από το ποδόσφαιρο. Είναι πολύ χαρακτηριστικές οι δηλώσεις που έχει κάνει ένας άλλος ποδοσφαιριστής, ο Σωτήτης Τσάτσος.

Ο παίκτης αυτός αναδεικνύει το πρόβλημα και ουσιαστικά χτυπάει το «καμπανάκι». Είναι επιτακτική ανάγκη να το δει και η πολιτεία το θέμα πολύ σοβαρά. Διαβάστε τις δηλώσεις που έκανε ο ποδοσφαιριστής μιλώντας στο Metropolis 99.5 και βγάλτε και εσείς τα δικά σας συμπεράσματα για ένα πολύ σοβαρό θέμα:

«Δυστυχώς αυτά που λέγαμε, έγιναν. Γίναμε μάντεις κακών. Αυτή είναι η προέκταση των προβλημάτων των ποδοσφαιριστών των μικρότερων κατηγοριών. Υπάρχουν πολλά παιδιά που έχουν σοβαρό θέμα. Τα λέγαμε αλλά στην Ελλάδα δεν υπολογίζουν τίποτα. Υπάρχει η γνώμη ότι είναι καλοπληρωμένοι.

Οι παίκτες στις μικρότερες κατηγορίες έχουν προβλήματα. Στα όρια της κατάθλιψης είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές. Είμαστε η μόνη χώρα που δεν έχει ξεκινήσει η Σούπερ Λιγκ 2 και η Γ’ Εθνική. Ζουν κάποιοι από αυτό. Αυτό δεν το καταλαβαίνουν η Πολιτεία και οι παράγοντες.

Ελπίζω να μην συμβεί κάτι παρόμοιο. Πρέπει να βρεθεί μια λύση. Πρέπει η Πολιτεία, η ΕΠΟ και ο Αυγενάκης να πέσουν πάνω στα προβλήματα των αθλητών αυτών των κατηγοριών και να βρουν λύση. Πιστεύω ότι δεν θέλουν».

ΔΡΑΓΑΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Διαβάστε ακόμη

Η εμπιστοσύνη στον Ντόστανιτς και το πλάνο του Διαγόρα τη νέα σεζόν

Μικτές ΕΠΣΔ: Έτοιμοι να πάνε στον τελικό

Για μια θέση στον τελικό του Final Four Ανδρών στο μπάσκετ

Επιπλέον παιχνίδια στο πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα αποτελέσματα της αντοχής στο τοπικό πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου

Η ήττα του Κολοσσού H Hotels Collection στο Περιστέρι και οι… διασωθέντες Γκάουντλοκ και Μπραΐκοβιτς

Τη Δευτέρα στη Χίο ο Φοίβος για νέες βάσεις ανόδου

Το Ροδίων Άθλησις στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής Παγκορασίδων