Να κρατηθούν σε εγρήγορση στον Διαγόρα

Να κρατηθούν σε εγρήγορση στον Διαγόρα

Να κρατηθούν σε εγρήγορση στον Διαγόρα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 239 ΦΟΡΕΣ

Δυσαρεστημένοι από το γεγονός ότι αναβλήθηκε για μια ακόμα φορά η σέντρα του πρωταθλήματος της Super League 2 είναι στον Διαγόρα.

Οι «κυανέρυθροι» που περίμεναν διακαώς την έναρξη αυτή την εβδομάδα, ενοχλήθηκαν σφόδρα από το γεγονός ότι το πρωτάθλημα πάει και άλλο πίσω. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να διαφοροποιήσει και πάλι τα πλάνα του ο τεχνικός Σάκης Θεοδοσιάδης ο οποίος θα προσπαθήσει μέσα από την προπόνηση να κρατήσει τους παίκτες του σε εγρήγορση, προκειμένου να είναι έτοιμοι όταν θα κληθούν να μπουν σε διαδικασία πρωταθλήματος.

Στον Διαγόρα ελπίζουν ότι η σέντρα θα δοθεί έστω τη μεθοπόμενη Κυριακή, καθώς οποιαδήποτε άλλη εξέλιξη θα είναι εντελώς αρνητική όχι μόνο για τους ίδιους αλλά και όλες τις ομάδες του πρωταθλήματος. Όσον αφορά τα αγωνιστικά θέματα, δεν υπάρχει κάτι που να προβληματίζει τον κ. Θεοδοσιάδη ο οποίος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Οι προπονήσεις διεξάγονται σε καθημερινή βάση στο γήπεδο του Αγίου Σουλά. Είναι ένας χώρος που αρέσει πολύ στην τεχνική ηγεσία και για το λόγο αυτόν τον έχει χρησιμοποιήσει κατά κόρον στη φετινή προετοιμασία.
Από εκεί και πέρα, το μεγάλο στοίχημα για την ομάδα του νησιού είναι να μπορέσει να φανεί ανταγωνιστική και να έχει μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Παρά το γεγονός ότι λόγω αδειοδότησης δεν μπόρεσε να κάνει μεταγραφές παικτών άνω των 25 ετών και κινήθηκε περισσότερο με νεαρούς παίκτες, τα πρώτα δείγματα γραφής στο παιχνίδι κυπέλλου με τη Λάρισα ήταν ενθαρρυντικά. Και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό για τον «Γηραιό» που στοχεύει να παρουσιάσει ανάλογη ανταγωνιστική εικόνα και στο πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμη

Σκοπός η ισοφάριση, δεδομένη η κοινωνική ευαισθησία του Κολοσσού H Hotels Collection!

Μεγάλη πρόκριση στον τελικό για τη Μικτή Κ16 της ΕΠΣΔ

Τη Δευτέρα αναχωρεί ο Φοίβος

Ρήξη πρόσθιου χιαστού ο Νίκος Καμαριανός!

Συνέχεια στις διοργανώσεις του Ομίλου Αγωνιστικού Μπριτζ Ρόδου

Τα αποτελέσματα του διασυλλογικού πρωταθλήματος στίβου Κ18

ΠΑΕ Διαγόρας: Την προσεχή Τετάρτη με τον Γιούχτα

Ακουσίλαος Φανών: Ανανέωσε και ο Καλοπέτρης