Συνεχίζονται οι έρευνες για το 8χρονο κοριτσάκι

Συνεχίζονται οι έρευνες για το 8χρονο κοριτσάκι

Συνεχίζονται οι έρευνες για το 8χρονο κοριτσάκι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1431 ΦΟΡΕΣ

Κρίσιμη θεωρείται η προσεχή εβδομάδα σε ό,τι αφορά την υπόθεση του 8χρονου κοριτσιού, καθώς αναμένονται να ολοκληρωθούν και να παραδοθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου οι εκθέσεις της δεύτερης εξέτασης του ιατροδικαστή, της παιδοψυχολόγου, αλλά και της κοινωνικής λειτουργού, η οποία θα αφορά τη διαβίωση των ανήλικων παιδιών.

Όλα αυτά τα στοιχεία, καθώς και αυτά που έχουν προκύψει από τις καταθέσεις που έχουν ληφθεί από την αστυνομία, θα αξιολογηθούν από την αρμόδια Εισαγγελέα η οποία και θα αποφανθεί για τις περαιτέρω ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν (εφόσον απαιτούνται) ώστε να εξακριβωθεί τι ακριβώς έχει συμβεί με την υπόθεση του 8χρονου κοριτσιού.

Όπως είναι γνωστό, η πρώτη ιατροδικαστική εξέταση που έγινε στην ανήλικη δεν κατάφερε να δώσει ξεκάθαρα στοιχεία, για αυτό και, σύμφωνα με πληροφορίες, η 8χρονη υπεβλήθη χθες και σε άλλες εξετάσεις από τον ιατροδικαστή σε μία προσπάθεια να υπάρξουν πιο συγκεκριμένα αποτελέσματα αναφορικά με το τι τελικά έχει συμβεί στην ανήλικη.

Για τους ίδιους λόγους το κορίτσι πρόκειται να εξεταστεί και από γυναικολόγο μετά από παραγγελία της Εισαγγελικού λειτουργού. Τα πορίσματα που θα προκύψουν από τους δύο γιατρούς καθώς και η έκθεση που θα συνταχθεί από την παιδοψυχολόγο που έχει εξετάσει και έχει μιλήσει με την 8χρονη, θεωρούνται σημαντικά και καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη της υπόθεσης.

Το ίδιο σημαντική θεωρείται και η έκθεση που θα συνταχθεί από την κοινωνική λειτουργό αναφορικά με τη διαβίωση όχι μόνο της 8χρονης αλλά και των λοιπών τριών ανήλικων αδελφών της.
Σε ό,τι αφορά τον «κύκλο» των καταθέσεων όσων φέρονται να έχουν εμπλοκή με την υπόθεση, σε αυτή τη φάση έχει ολοκληρωθεί και όλα τα στοιχεία βρίσκονται προς εξέταση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο παππούς έχει δώσει ανωμοτί κατάθεση στην οποία – σύμφωνα με πληροφορίες- έχει αρνηθεί ότι θα μπορούσε να έχει κάνει το παραμικρό που να έβλαπτε το εγγόνι του και τόνισε ότι αντίθετα ήταν αυτός που μαζί με τη σύζυγό του φρόντιζαν και μεγάλωσαν αυτά τα παιδιά.
Την όποια σχέση με την υπόθεση φέρεται να αρνείται και ο σύντροφος της μητέρας της ανήλικης, άποψη που υποστηρίζει για τον σύντροφό της και η 33χρονη μητέρα.

Διαβάστε ακόμη

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου