Εγγραφές και το Σάββατο στο Run Greece

Εγγραφές και το Σάββατο στο Run Greece

Εγγραφές και το Σάββατο στο Run Greece

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 524 ΦΟΡΕΣ

Για τέταρτη χρονιά φέτος διεξάγεται στη Ρόδο το Run Greece την ερχόμενη Κυριακή 24 Οκτωβρίου από τον ΣΕΓΑΣ και την ΕΑΣ Δωδεκανήσου σε μια συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου.

Βέβαια η …επανεκκίνηση του Run Greece στις αποστάσεις 5 και 10χλμ., μετά και την περσινή ματαίωση εξαιτίας της πανδημίας, δεν προβλέπεται να προσελκύσει αριθμούς συμμετοχών της τάξης των 2.000, όπως συνέβη το 2019, αφού τα υγειονομικά μέτρα και πρωτόκολλα προβλέπουν παρουσίες μόνον εμβολιασμένων ή νοσησάντων δρομέων.

Εκτός αυτών, θα πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι με τη διοργάνωση να είναι εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες, προκειμένου να προσφέρουν ως εθελοντές ή κριτές σε κάθε πόστο και τομέα.

Η εκκίνηση των 5 και 10 χιλιομέτρων θα δοθεί ταυτόχρονα στις 10:00 και οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν εγκαίρως, μέσω μηνύματος στις ηλεκτρονικές τους διευθύνσεις για να μην δημιουργηθεί σύγχυση...
Επομένως η εκδήλωση θα διαρκέσει πολύ λιγότερο από κάθε προηγούμενη φορά κι αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τις 13:00.

Σε όσους κι όσες δεν προλάβουν να κάνουν ηλεκτρονικά την εγγραφή τους μέχρι και σήμερα, θα δοθεί η δυνατότητα να εγγραφούν την παραμονή του αγώνα (Σάββατο 23/10) από τις 10:00 μέχρι τις 20:00, στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου (Βύρωνος 1, βοηθητικό στάδιο του Διαγόρα), όπου θα λειτουργήσει και το κέντρο εγγραφής και παράδοσης των αριθμών και του υλικού για τους αγώνες.

Εκτός από τους θεσμικούς χορηγούς της εκδήλωσης (Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Δήμο Ρόδου) το αθλητικό γεγονός υποστηρίζεται και από τοπικούς χορηγούς, τον ΔΕΔΔΗΕ, τη Δωδεκάνησος Ναυτιλιακή και το PANE DI CAPO καθώς και τους μεγάλους χορηγούς του ΣΕΓΑΣ.

Διαβάστε ακόμη

Δημήτρης Γκάιδας: «Δεν υπάρχει απογοήτευση»

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Το αξίζαμε, δίκαιη η παραμονή μας!»

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!